kasap dodo meslektaşmıyz seninle yoksa sadece nik ismimi????
ramazan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bence o dürbün o tufegin hakkı diil
-
molla fenari denizli köyü baraj kenarı en musait alandır biraz uzaktır ama ister ateşli silah ister havalı silah atışı için çok uygun bir yerdir bi kaç sefer orada bulundum çunki bu tur buluşmalarda mumkun olabildigince meskun mahal dışında olmalıdırki ne jandarma ne polis tarafından rahatsız edilelim. denizli köyü barajı mevcut konu içindeki sayfalarda resimlerini görebilirsiniz
-
dunwolf kardeş tabloyu incelerseniz mod 460 ve 470 için verilen bilgiler aynıdır dedigim gibi dışı makyaj yapılmış ama içi aynı ama yinede çok güzel tüfekler
-
senc79 arkadaşım dediklerinizde haklısınız ama ben mod 54 dediginiz gibi çok agır ve kaba geldiki 3 altenatifim vardı mod 350 mod460 ve mod 54 yerinde inceledigimde kararım mod 460 tan yana oldu yeni gelecek olan modellerde çok guzel ve yakışıklı görünüyorlar ama şunu da unutmayın kendi sitesinde açıkladıkları veriler eski modellerle aynı yani kısaca yani dışı degişmiş ama içinde degişiklik yok ama genede bi kullanıcı tavsiyesi yapın derseniz mod 460 veya 470 tavsiye olunur hw 97 fikirlerinize katılıyorum ama ben 4.5 luk tüfek sevmiyorum bundan sonrada iyi bi pcp beni bekliyor tabiki mod 460 yanına saygılarımla
-
benim görüşüm her havalı tüfek meraklısının elinde olabilenin en iyisi bir yaylı birde bunun yanında gene olabilenin en iyisi bir pcp olmalıdır bu benim naciz ane görüşlerimdir saygılar
-
var var 10 kişdende fazla ama ne hikmetse kimselerden ses çıkmıyor ben bir ara toplanalım dedim herkesi davet ettim ama baktımki herkes başka telden çalıyor bende en sonunda vaz ğeçmek zorunda kaldım o zaman tekrarda ben çagrı yapim belirlenecek bi tarihte cumartesi günü buluşalım denizli köyün barajında saygılarımla
-
hayırlı olsun güle güle kullanın nerdeyse bedava fiyata bi tüfek sahibi oldunuz dampayıda ihmal etmeyin onuda yatagundan alın tekrardan hayırlı olsun kazasız isabetli atışlar dilerim saygılarımla
-
çok teşşekkür ederim jet hızıyla verdiginiz cevaba
sevdamız başka bir bahara kaldı -
mustafa bey kısa sürede verdiginiz cevap için çok teşekkür ederim ben fx royel hakkında bilgilerim var sizden öğrenmek istedigim resimdeki son model içindi ama o model de fx royal olarak geçiyorsa tamam çunki o başka bir farklı model gibi benim şahsen çok hoşuma gitti saygılarımla
-
resmin en alttadaki model hakında bilgisi olan arkadaşlar bu bilgiyi bizlerle paylaşırlarsa sevinirim
gerçi fx için açıklamaları mustafa bey yaparsa[Resim Engellendi: http://s8.directupload.net/images/090723/temp/e8jms75n.jpg] ilk kaynak olarak daha güzel olacaktır saygılarımla -
mustafa bey sizi topkapıda ziyaret etmek isterim ama sizi işlerinizden fazla meşgul etmeden yalnız
adresinizi pm den atarsanız sevinirim
-
geçmiş olsun selçuk bey acil şifalar dilerim
bizim meslekte çıraklar ve kalfalar elini kestigi zaman biz ustalar tarafından meslek girdi deriz
ayrıca bizler öyle tavşan tavuk ördek gibi ufak hayvanları kesmek için bıçak bile kullanmayız bunun sırrını sizede bi toplatımızda ayrıca anlatırım bi daha elinizi kesmezsiniz acil şifalar dilerim saygılar
-
yeni tüfeginiz hayırlı olsun kazasız isabetli atışlar diliyorum
darısı benim başıma
-
tüfeginizi güle güle iyi güzel günlerde isabetli kazasız kullanmanız dilegimle hayırlı olsun darısı biz pcp si olmayanların başına
-
kollarınız kuvetliyse 54 tavsiye olunur
yok ben dag bayır gezerim biraz hafif birazda estetik olsun derseniz 460 magnum tek olur kullanıcı tavsiyesiyle
-
-
merhabalar ben tüfegimde yani diana 460 magnumda dampa ayakla gamo 9* 40 matrik kullanıyorum ve son derece memnunum herşeyi ile 460 magnum için benim kulanıcı olarak tavsiyemdir mildot paralax ve yakınlaştırmada çok güzel
saygılar
-
tüfeginizi güle güle kullanın çok isabetli bi seçim yapmıssınızg;$i
kazasız isabetli atışlar dilerim
bende sizin gibi uzun araştırmalar sonucunda diana 460 magnum almiştim
-
güle ğüle kullanın kazasız isabetli atışlar dilerim
darısı biz pcp si olmayanlara