+1000000000000 bende bunca zamandır mustafa bey diye megersem ülkü beyi mustafa serdar bey zannetmişim
ramazan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
vihra kardeş ellerinize saglık çok güzel atışlar olmuş paylaşım için teşekkurler altaki hedef atışları durbun ayarsızlıgından kaynaklanmış bi durum bence durbun sıfılamanızı güzel ayarlarsanız artıda toplarsınız atışları ben on metreden pelletin geçtigi delikten ikincini geçirebiliyorum buda iyi bir dürbün ayarı gerektiriyor çalışmalara devam sayglar
-
http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Gamo_Tüfek%20Dürbün=&ID=288
buradaki 3*9 40 gamo matrix ben diana 460 magnumda kullanıyorum yatagun dampa ayakla beraber bir kere sıfırladım durbünu 500 cıvarı atış yaptım en ufak bi ayar bozulması yok yaylı tüfeklerde hele bide diana gibi güçlü tüfeklerde kesinlikle tek seçenek derim mildot u ve paralaks ayarlarıda çok güzel kullanıcı tavsiyesi saygılarımla
-
yeni fx tufeginiz hayırlı olsun güle güle kullanın isabetli kazasız atışlar diliyorum bende mustafa serdar imzalı pcp yi bekliyorum olmazsa ikinci seçenegim fx gladyatörg;$i
-
güle güle kullanın çetin bey isabetli atışlar dilerim
-
bende diana 460 magnum aldım 5.5 olanı ve bu silahıda ben yaşadıgım muddetçe bende kalacak diye aldım her attıgım pellet le tufegimi daha çok seviyorum ilerde bende çok iyi pcp alıcagım ama diana 460 magnumum her zaman benle olacaktır saygılar
-
gebze denizli denizli köyünde göl kenarı süper bir yer tavsiye olunur google earth dan resimlerini görün
-
merhabalar sevgili arkadaşlar malum havaların kötü gitmesi bizlerin bir türlü bir araya gelemememize sebeb olmuştur
anadolu yakası arkadaşları benim davetlim olarak belirlenecek bir tarihte davet edecegim o günki toplanmada anadolu yakası olarak çok çeştli kararar alıp uygulamaya koyarız inşalah şimdiden anadolu yakası arkadaşilarımız 20 ye yakın bayagı bi kalabalık bi grup olacagız yalnız toplanma günlerimiz pazar günleri olacaktır saygı ve sevgilerimle
-
diana 350 magnum harika bi seçim bu kuveteki bi tufegin mutlaka 5,5 olması lazım dürbün seçimini gamo harika yalnız biraz buyuk olacak tır bende 9*40 ao var 460 ustunde gayet yeterli oluyor fazlası artı yük bence saygılar
-
arkadaşlar zaten orda bi toplantı yapacaktık ama malesef havaların kotü olması hep geçiktirdi şimdi diyorsunuzki 7 martta yapalım cumartesi günü biliyosunuzki türkiye şartlarını cumartesileri genelde çalışılır bende çalışıyorum ve inanın çok gelmek isterdim ama malesef birde bu tarz toplantıları pazar gününe alabilirsek katılım oranı daha yüksek olacaktır saygılar
-
o zaman tek bir kelime olacaksa pelet olsun derim
-
bu arada seçenekler arasında paraşüt kurşun yok hangi silahçıya giderseniz gidin havalı tufek için atacak bir şey isteyin paraşüt kurşun der
benim görüşüm bu ama seçeneklerde yok olsaydı paraşüt kurşunu işaretlerdim
-
paraşüt kurşun
ben bu forumdan önce bu tip kurşunların bu isimde anıldıgını biliyorum zira bir çok silahçılarda paraşut kurşun olarak geçer
pellet ismine burda karşılatım bize en uygun olan yapı itabiriylede paraşütü anımsattıgı için bence bu olmalı paraşüt kurşun
-
arkadaşlar sizlerden ricam mumkün olabildigince sorunsuz bi gün geçirebilecegimiz yerler seçilmesine dikkat edelim
yakacık ve aydos biraz meskun mahal için kalıyor arkadaşlar her ne kadar polis arkadaşlarımızda yanımızda olsa tadımız kaçacaktır derim ben genede her tür önerilere açıgız tabiki ama ilk buluşma hepimiz için bence çok önemli
-
mehmet fatih kardeşim ben derimki önce bir buluşalım bir tanışalım zaten butun gun atış yapmıyacagız ne konuşulup ne paylaşılması gerekiyorsa konuşalım ilk toplanmada her şeyi bir sonuca baglayacagımza çok inanıyorum yeterki bi toplanalım herkesler görsün marmara team anadolu yakasındakileri saygılarımla
-
böyle düşünceleri ben alkışlarım
-
-
sevgili arkadaşlar vazgeçilen bi durum yoktur dedigimiz gibi mart ayı içersinde mollafenari deki ğöl kenarında buluşmayı gerçekleştirecegiz inşallah arzu eden bütün arkadaşlar davetlidir daha sonra bi tarihe de kara verecegiz hep beraber
-
bence her meraklı atıcıya kaliteli bir yaylı tüfek (benim tercihim 460magnum);avci;
aynı kalitedede çok iyi bir pcp lazımdır( ben mustafa serdar imzalı pcpyi bekliyorum)
-
güle ğüle kulanın isabetli atışlar dilerim