Bir kere evlenmek ödev, iki kere evlenmek eğlence, üç kere evlenmek çılgınlıktır.
Hollanda atasöz
mustafa bey hollandalılar sizin için söylemişler galiba bu ata sözünü
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bir kere evlenmek ödev, iki kere evlenmek eğlence, üç kere evlenmek çılgınlıktır.
Hollanda atasöz
mustafa bey hollandalılar sizin için söylemişler galiba bu ata sözünü
sevgili arkadaşlar anladıgımız kadarıyla mart ayında yapalım buluşmayı yanlız eskiler derlerki martın on beşi kış on beşi yaz diye malum atış yaparken falan yere uzanılacak veya oturulacak onun içindirki mumkunse mart onbeşinden sora ilk pazar yapalımmı kimsenin hasta olmasını istemeyiz;d;
evet arkadaşlar bu resimlerini gördügünüz yerden bahsediyorum umarım begenmişsinizdir
xaupau sanada teşekkür ederim resimler için
benim görüşlerimde aynen legolas kardeş gibidir 4.5 hw 97 5.5 diana 460 magnum tek olur
sevgili arkadaşlar yazan ulaşan herkese teşekkürler bu yazıları gördükçe inanın ilk pazar yapalım diyorum ama malum havalar bozuk havalar biraz düzelsin ilk pazarında gene beraber kararlaştıracagımız bir yerde toplanalım genede siz arkadaşların fikrini alıcaz nerde olacak diye
mollafenari buluşma için çok güzel bir yer gören bütün arkadaşların begenecegini umuyorum orda imkan olur havalıyla gerek ateşli silahlarla atış yapılabilir ben çok yaptım
ulaşım butun arkadaşların sorunu anladıgım kadarıyla bence hiç sorun diil arabasız arkadaşlar otobusle e 5 üzerinden gelecek belirlenen bir noktada buluşup arabalarla gidilir olduki katılım fazla oldu o arkadaşların ulaşımından ben sorumlu olurum
güzel bi ortam yaratıp yeni arkadaşlarla hepinizle tanışmayı iple çekiyorum
saygı ve sevilerimle
booze kardeş dediklerinde haklısın tabiki ama şu varki bildiginiz gibi bu tür silahlarla hele bide grup halindede olunca olabildigince meskun mahal dışında olmalıki tadımız kaçmasın ulaşım konusu da kolay bi arkadaşımıza rica eder seni alır belirlenen yerde hep beraber toplanıp intikal edilir ümraniye artık tamamen şehir içinde kaldı derim ben
arkadaşlar buluşma yeri olarak molla fenari güzel biyer ama şimdi dışarı baktıgımda havanın hiç musait olmadıgını gördüm fakat en yakın bi zamanda tüm arkadaşlar toplanalım derim buluşmaya gelecek arkadaşlarda arabayla gelecek olanlar arabası olmayanlara bir destek olsunlar daha sonra bi toplanma yerinden hep beraber atış yerine intikal ederiz ama bunun için havalar biraz daha iyi olmalı.arkadaşlar genede anadolu yakasında ve köfez teamdaki arkadaşlar buradan kimler oldugunu bildirirlerse daha iyi olur herkes birbirini daha iyi tanır saygı ve segilerimle
arkadaşlar gebze organize sanayi sitesinin arka tarafında bulunan molla fenari köyünü geçince soldan aşagıya iniyorsunuz burada büyuk bi gölet ve baraj vardır bu göletin etrafında mangal yapıp ateşli silahlarla atış yapanlar bile vardır ayrıca çok güzel ormanlık araziler ve güzel açık alanlar mevccuttur tabiki program yaparsak katılmak isteyen herkes katılabilir atış vesaire mangal falan da olabilir ayrıca ulaşımda kolaydır buluşmaya gayet elverişli bi alandır tabiki başka seçeneklerde bekliyoruz
anadolu yakasındaki marmara teamdaki arkadaşlar tanışıp bizlerde bi grup oluştursak hiç fena olmaz dimi tanışmk görüşmek ümidiyle
pendikten ramazan
diana magnum cular arasına hoş geldiniz isabetli bi karar aldınız adınıza çok sevindim hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız isabetli atışlar dilegimle yaylıların babasına kavuştunuz ben ömür boyunca kullanmak üzere aldım çunki harika bi tüfek tekrar hayırlı olsun
tüfeginiz hayırlı olsun iyi güzel günlerde isabetli atışlar temenimle pcp si olmayan biz arkadaşlarada kısmet olası dilegimle güle güle kullanın
hedef kagıtlarımı sayfaya yerleştiremedim
bugun dianayla 10 metreden seyyar tezgahtan aldıgım dürbünle ilk guruplarım dürbün pamir 3* 9 32 anca bu kadar oldu
hakan kardeşim tufegin hayırlı olsun kazasız isabetli atışlar dilerim tüfek tercihinde harika olmuş zaman içersinde kendine çok tşkr edeceksin bu tüfegi aldıgın için biliyosun bende yeni aldım dianayı fazla bi atış yapmama ragmen harika bi silah ve çok kuvetli daha açık arazide deneyemedim oda dürbünümün gelmediginden dolayı gelsin uzak mesafe atışlarada bakıcam ama genede beni memnun edecktir
kadir kardeşim şimdi dogru tercih oldu bence umarım kararın degişmez tüfegin hayırlı olsun şimdi artık güneyte tek atıcı olacaksın darısıda biz pcp si olmayan arkadaşların başına tekrardan hayırlı osun güle güle kullan
hocam tüfeginiz hayırlı olsun harika bi seçim yapmışsınız inanın bende pcp almak istesem şu an sizin tercihinizden olan tufegi tercih ederdim gelecek gunlerdeki atışlarınızı bizlerle paylaşırsanız seviniriz hocam tekrardan güle güle kullanın
hayırlı olsun kadir kardeş darısı pcp si olmayanların başınıa bide benim gülel güle kullanın
gökalp kardeş tüfeginiz hayırlı olsun kazasız isabetli atışlar temenni ederim sizde gönlünüzdekine kavuştunuz dilerim butun arkadaşlarda gönlundekilerine kavuşur tekrardan hayırlı osun
sevgili atalayx kardeş ben uzun araştırmalardan sonra diana 460 magnum aldım gelelim dürbün araştırmam ondada gerek araştırmalarım gerek öneriler dogrultusunda yaylı tüfekler için en ideal olanı buldum gamo nun yaylılar için ürettikleri ben tercihen tüfegim için 9*40 ao modelini aldım gamonun bu modelleri sarsıntıya dayanıklı oldugu için tavsiye üzerine aldım bir araştırınız saygılar
ğüle ğüle kullan kardeşim dürbündede bence çok fazlaya gitmeden çünki bende öyle yaptım 460 dianaya 3 9*40 gamo aldım yeterli geleciginin tavsiyesiyle iyi günlerde kullanın