Benimde bandım bugün geldi bu bantla ilgili şey soracaktım arladaşlar yapışkanı hiç yok gibi gözüküyor elime falan yapışmıyor sizinkilerdemi böyleydi yoksa benimki mi kalitesiz??
Yusa1453 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
teşekkürler kardeşim
-
Devamlı alıyorsun peki ptt ücreti soruma cevap ??
-
Koca tepe anlayamamışsın farklılığı birisi paralel birisi kesiştirerek. Eğer kesiştirerek yaparsak sadece tek nokta haricinde sürekli ya tekrar sıfırlama gerekecek ya da mesafeye göre önce atış yapıp ona göre farklı düzeltmeler vermemiz gerekecek fakat benim bahsettiğim yöntemde ise her zaman mermi ile lazer aksı arasındaki mesafe sabit kaldığını için tek bir düzeltme ile her zaman nokta atışı yapabiliriz ayrıca bu düzeltme özellikle lazer için sadece iki santimetre ve uzun mesafelerde de kullanılabilir çünkü mesafenin uzamasına göre düşüş kazanması iki sıfırlamada da mevcut ayrıca ayar mesafemize göre nişangahın aksı alt yada üst eksene çıkabileceğinden düzeltme vermemiz zorlaşacaktır fakat benim bahsettiğim durumda hiç bir düzeltme dahi verilmese örneğin tahribay atışlarında bir soda şişesi her mesafeden vurulabilir tek bir sıfırlamayla (cok uzun mesafeler haric). Umarım bu kez saygıdeğer arkadaşlarım için daha açıklayıcı olabilmiştir tek ümidim o. airgunturk.com/attachment/28232/
-
Aynen kardeşim haklısın güzel bi şey ilk kez alışveriş yaptım da ptt ye bi ücret ödedin mi sen
-
Arkadaşlar bahsettiğiniz eğri 50 metrede bile birkaç santimetre eğim oluşturabilir ancak bunu da düşüş düzeltmesi vererek kolayca aşabiliriz ancak standart sıfırlamada duzeltme mesafe icin ayrı düşüş için ayrı düzeltme vermeniz gerekecektir sanırım geometrik kısmı anlayamamışsınız
-
-
Merhaba arkadaşlar.Lazer sıfırlamasıyla ilgili geometrik olarak iki doğruyu kesiştirdiğimiz zaman yani lazerimizi veya paralakslı olmayan dürbünlerimizi belirli bir mesafeye sıfırladığımızda sadece o mesafede etkili sonuçlar aldığımızdan dolayı lazerimi kendi eksenine göre sıfırladım böylece namluyla arasındaki uzaklık en fazla bi kaç santimetre bu uzaklığı sabit tutup iki paralel elde etmiş olacağım böylece her mesafede bi cm farkla doğru sonuç alabileceğim veya o bi cm farkı hesaplayarak yani düzeltme vererek kusursuz atışlar yapabiliriz ve işte resimler. Umarım sizlere de yararlı olur.
-
Bende dün istedim aliexpress ten aynı banttan ilk defa ordan alışveriş yapacağım bakalım nasıl olacak
-
Gerçekten çok emek isteyen bi sey ben emeğimi vermeye razıyım ama sadece emekle de olacak gibi değil yine yardımınız lazım.
-
çok orijinal olmuş bravo kardeşim bender yapmak isterim ama beni tek düşündüren sey malzemeleri nasıl elde edebilirim ayak ve o plastik parçaları bu konuda yardımına ihtiyacım olacak
-
Güzel olmuş kardeşim eline sağlık bende dürbünü yapmayı düşünüyorum en çok ona yakışmış çünkü. Peki bu banttan burada bulamaz miyiz aceba?