putihrai tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

beyler edindiğim bir bilgiye göre safir silahlarını emniyet ; askeri silaha benzemesini gerekçe gösterip yurt içindeki satışlarına yasaklama getirmiş diye bir haber aldım konya daki bir silah bayiinden.... doğruluğu hakkında bilginiz varmı? safiri aradım haberi yalanladı... 03.06.2009

arkadaşlar safiri aradım. bütün soruları sordum. kıstırma yapıyormuş hala.. ama genel olarak yapmıyor son imalatlarda dedi teknik servisteki eleman.... saçmalı fişek kesinlikle tutukluk yapıyor... marka ne olursa olsun... T14 üretim devam edecekmiş.... T15 modeli ilk başta yivli namlu olarak üratilip sadece silahlı kuvvetlere ve emniyet için olacakmış...diyorlar ama daha fikir proje aşamasındaymış. T15 i yivsiz de yapma durumları varmış. ama nerden baksanız 2 sene yada daha fazla bir süreç. sanayi bakanlığında izin zaten bir yıldan erken çıkmıyormuş.

bu arada T14 ün el tutma kundağının raylı olanı compact için 220 ytl ye yurt dışından getiriyorlarmış. bire bir takılıyormuş. o aparatla dürbün ve diğer mlzmler de eklenebiliyor. ama hiçbiri bir halta yaramıyormuş. görüntüsü çok ii diyorlar.

perakente satış yapmıyorlar. iila bir bayi aracılığıyla olacakmış. ( ne alakaysa.. fazladan cebimden para çıkmasını istiyorlar yani)

ve arkadaşlar ister inanın ister inanmayım teknik servisteki elemen bana av yapacaksan git adam gibi bir av tüfdeği al dedi.. bununla karşına kutu koyup atış yapmaktan başka bir şey yapamazsın dedi. ayrıca silahı biraz pahalı dedi..

herkese selamlar. bende bir t14 almayı düşünüyorum fakat aklımda sorular var... netleşmemiş.. yardımcı olanlara çok teşekkürler..

1. hala devam eden bir mekanik sorunu var mı..?

2. 2.nesil yada daha kaliteli bir serisi var mı? varsa sayısal olarak hangi seridir?

3. hale hazır 36 kalibre tek kursundan saçmalı fişeklere kadar hepsini tüm şarjör bitene kadar saydırırsak tutukluk ve kıstırma yapıyormu?

4. 4-5-6-7-8-9-10 ve 11 numara şaçmalı 36 kalibre fişeklerde ortalama isabet oranını nasıl yorumlarsınız? tavşan ve ördek avında kullanılmak üzere..! bu fişekler seri atış esnasında tutukluk yapıyor mu? yapmayan varsa markası nedir? bu numaralarda saçma fişekleri piyasada var mı?

5. şu an alsam 15 ekim 2008 itibariyle silah kutusunda diğer aparatlarıyla beraber plastik şarjör de içinde varmı? dürbün aparatları var mı? kayışı ve harbisi var mı? extradan mı alacam..?

6. plastik şarjörün de kıstırma yada tutukluk yapma ihtimali var mı..?

7. t14 üretiminin durma ihtimali var mı?

sorularıma alaka gösterip net olarak cevaplayan kardeşlerime ve site yönetimine tşklr.