Çok güzel görünüyor kozmetik olarak benden tam not aldı ancak isim verilirken neden böyle bir tercihte bulunulmuş anlayamadım.
Yeni ürünleri hayırlara vesile olur inşAllah
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Çok güzel görünüyor kozmetik olarak benden tam not aldı ancak isim verilirken neden böyle bir tercihte bulunulmuş anlayamadım.
Yeni ürünleri hayırlara vesile olur inşAllah
Bende 135 sp var gerçekten çok güçlü tüfek ucundaki muzzle çıkıyor 1/2 unf diş mevcut moderatör oluyor ama sesi azatlmıyor
qe ile kıyaslanınca isabet olarak bir artısı var mı peki? Ya da namlusunda bir farklılık? Aklımda şoklu namlu diye kalmış spler kullanan birisine sormak bu aksam nasip oldu
kullanmadim ancak 250 bar tüpü pompa ile basamazsiniz scuba sarttir koseye ilistireyim dedim.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu size
Bendekinin öndeki halkası sarıydı bu paylaştığımda kırmızı halkası var ancak kasa yapısı ve özellikleri birebir aynı şahsen bi fark olcağına inanmıyorum 2014 yılında ikinciel olarak almıştım bendeki eski olduğundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Arasında fark olup olmadığını netleştirmek adına forumdaki KafaAvcısı nickli Metehan abiye sorabiliriz aslında sağolsun dürbünü ondan satın almıştım bu konudada bilgilidir.
Alacağım bir iki ıvır zıvıra da karar verince kendisine danışırım çok yardımcı oldunuz tesekkur ederim
Murat abi tavsiyeniz için teşekkürler ederim
Sayın Oparda sanırım dediğiniz dürbünü alacağım gerçekten merak ettiğim bir dürbündü sizden de olur aldıktan sonra kararım netleşti. Teşekkür ederim
retay 100x, hatsan striker edge, mod 85 yaylı modelini kullanıyorum. İşin aslı dürbünü bu tüfekler için değil de ''ne alsam acaba'' diye düşündüğüm bir tüfek için istiyorum. Her halukarda durbunun fazla buyuk olması taraftarı degilim. Dampa kullanmayacağım.
tavsiyeniz için teşekkür ederim
Herkese hayırlı akşamlar,
Aliexpress/ebay gibi bir siteden sağlam ve kompakt tasarımlı bir dürbün siparişi vermeyi planlıyorum.
Büyütmesi benim için önemli değil. 4x olsun net olsun. Fiyat bandı belli olmamakla birlikte gümrük vergi kotasını geçmemesi benim için iyi olur. Kullanan böyle bir deneyimi olan abilerimi kardeşlerimi konuya bekliyorum.
NOT: Ev içi eğlencelik bütün havalı silah ve aksesuar tavsiyelerine açığım atışa gitmeye fırsatım olmuyor iyi forumlar.
Yaylı tüfekler atış esnasında kullandıkları yaydan ötürü mekanik ses cıkarırlar mekanik sesleri moderatör kesmez.
Pcp tüfekler anlık hava basıncının etkisiyle sirküle ses çıkarırlar bunu sönümlemek için tıpkı ateşlilerdeki gibi moderatör kullanılır.
Silahın geri kalan aksamından gelen mekanik sesi (tetik tertibatı, kurşun yükleme mekanizması) moderatör, pcp de olsa kesemez.
İstediğiniz sesi bir yaylıdan elde etmek için belki modifiye edebilirsiniz. Küçükken bisiklet tekerlerimize pet şişeler sıkıştırdığımız gibi iyi forumlar.
Ortada sitem edilecek bir konu yok. Bilen bildiğini edebiyle söylesin yeter ki
Herkese merhaba,
Kendime atıcılık için bir tane tek kırma ve köydeki evde kullanılmak üzere koruma amaçlı bir pompalı tüfek almak istiyorum.
Fazla bütçem yok tek kırma olanda 0-100 m arası 1m2lik hedeflere tek kurşun atılacak. Pompalı tüfeklerden anlamıyorum. Tek kırmanın üzerine hangi dürbün ya da red dot takılmalı tavsiyelerinizi bekliyorum
Gerçekten güzel bir anime. Anime kültürü olanlara tavsiye ederim.
Aslında benim de aklıma takılan bir soru. Moderator kimi silahın isabetini artırırken kimi silahin isabetini dusuruyor. Lock time ile bir ilgisi mi var acaba?
Yapılan yorumlara bakınca insan, demek ki tanışalım bölümünde 3-5 kelam edip sözüm ona kendini tanıtan insanlar asıl böyle bir durumla karşılaşınca kendilerini tanitabiliyormus diyor. Yazık vallahi.
100 atışta bir harbilemek fazla değil mi?
Beklediğimiz kan geldi. Yeni videolarınızı hevesle bekliyorum
alacak arkadaşlara mod 25 ve türevlerini mi tavsiye edersiniz yoksa blowu mu? Herhalde bu da hatsanın. Yoksa mod 25in eski versiyonu falan mı?
Edgeden bir tane de bende var. Heveslenmedim değil. Zaten isabeti yerinde bir tüfek grupmanı nasıl oldu test edebildiniz mi acaba?
Hocam benim size öncelikli tavsiyem forumdaki yaylı tüfeklere dampasız dürbün montajı konusunu okumanız. Aklınıza yatarsa 200 lira dampaya vereceğinize tek parça ayakla da işinizi halledersiniz. Ben dampa istiyorum derseniz forumda ikinci el ilanlarını takip edin derim aceleniz yoksa. 100-120 tlye sportmach dampa ayaklar satılıyor. Şuan var mı bilmiyorum. Yoksa aksuavdan yatagun dampa ayak satın alın en ucuz öyle halledebilirsiniz 175 tl idi en son. sportmach dm60lar 250 tl civarı karar sizin.
Ankarada dışkapı taraflarında çankırı caddesi var. Heykel tarafından giderken solda kalır orada sırayla av bayileri vardır. Güngöravdan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. En uygun dampa sorusu garip geldi bana. Tek parça ayakla karıştırıyor olmayasınız? Zira memlekette şuan satışı olan 1-2 tane dampa ayak var. En azından ben o kadar biliyorum.
Acilmis konusu vardi keşke satis yapmadan evvel okusaydiniz.