KocaTepe tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bicaklara ilgisi olan forumdaslar bicaksanati.com adresini ziyaret edebilir. Bicak ve çelik hakkında her turlu konuyu orada bulabilirler. Hele ki bicak yapmak gibi bir arzunuz varsa istifade etmek icin ansiklopedi değerinde bilgiler var. Birçok hobidasin muazzam bicaklar yaptigina şahit olabilirsiniz  :) Bu arada hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin :)

Hocam emeğinizi tecrubenizi ve harcadiginiz zamanin maddi değerini elbette siz belirleyeceksiniz. Sonuç olarak elinizde bunları yapmak için yeterli malzeme zaman ve tecrübe mevcut olmayanlar da bu acigi en tabii maddi olarak ödemek zorundalar. Yurt dişinda isin seri üretimine gecen kimseler kargo vs 150-200 euroya satiyorlar ki bunun %20 vergisi de mevcut.

Velhasil kelam siz 450 liralik ne kalip malzemesi aldiniz yahu :D vallahi sonu belli olmayan bir ise bu kadar para yatirmak her babayigidin harci degil. Tebrikler hocam.

Hocam denediğinizde düşündüğünüz gibi olmayacağını göreceksiniz. Bence bunu deneyerek görmenizde fayda var. Lazer sıfırlama konularında zaten böyle bir durumun söz konusu olmayacağı konuşulmuştu.x 1den y -1e giden bir eğri düşünün oysa lazer x-1 den x1e gidecektir. Ateslilerde durum farklı dememin sebebi limitinin daha yavaş gitmesinden kaynaklı. Mesafe uzadıkça ayni şey ona da olacaktır. Bu dediklerinizi 10-25-50-100 metrelerde tecrübe edin hedefi bulmak için yaptiginiz taktiği durbunde de yapacaksiniz.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Tanitim videosu hosuma gitti sizle de paylasmak istedim. Dk 9.25e dikkat edilirse kral arms bazı modellerinde elektronik aksam kullanacakmış.

Arkadaşlar bahsettiğiniz eğri 50 metrede bile birkaç santimetre eğim oluşturabilir ancak bunu da düşüş düzeltmesi vererek kolayca aşabiliriz ancak standart sıfırlamada duzeltme mesafe icin ayrı düşüş için ayrı düzeltme vermeniz gerekecektir sanırım geometrik kısmı anlayamamışsınız :thumbup::thumbup:

Hocam ilk olarak standart sıfırlamada bahsettiğiniz gibi bir durum soz konusu değil. İkincisi anlattiginiz iki durum da aslında ayni şeyler. 50 metrede birkaç santim demissiniz ancak smith Wesson 500ün dahi noktasal iz düşümü 40 metre 50 metredeki düşüşle 0. Metredeki dusus standart bir havali icin sandiginizdan çok daha fazla olacaktır. Belki de biz sizi yanlis anlıyoruz bos bir vaktinizde bizzat iki farklı durumu da test ederek bize ispat la ya bilirsiniz :)

Hocam çok uzun zamandır yabancı ve yerli kaynaklarda araştırıyorum ancak böyle hassas bir kalıp yapacak makinem olmadığından yapamıyordum. Yurt dışında da 300 TL gibi uçuk bir rakama satılıyor. Büyük bir merakla takip ediyorum. Umarım calismalariniza devam edersiniz Allah c.c yar ve yardımcınız olsun :)