o kesinlikle gelinciktir. sincapa benzer. çok zarar verici bir hayvandır. tavuğu boğar ve bırakır bundanda zevk alır nedense . ben çok vurdum diana 460 ve gladla. hiç acı macı çekmez buna emin olun. hiç yaralı bırakmadı daha. ucu düz pelletlerden kullanın korkunç tahribat yapıyor
tuka tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bizim buralarda kavak ağacının çürümüş köklerinde çok olur. bazen 1 kg yaklaşır. kuzu ciğeri gibidir pişirmesini bilene .
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
ondan değilde bu aralar kara ,yeşil,boz, vb.. ebatlarda şişeler çok oluyor. dürbünsüz daha iyi oluyor ani hedeflerde
-
11 mm yataklı gez ve diana arpacığının ortadan kesilmiş hali. böyle daha hafif oluyor. birde attımı vurmaktan sıkıldım. bunu öyle taktım ama 50 metreye kadar yine değişen bir şey birşye olmadı. oldukçada hafifledi
-
-
hocam bu sanırım tank ,destroyer vurmak için tasarlanmış . grup ne gezer bu hayvani şeyde
-
bu eksiklik farkedilinceye kadar epey bir palet yaktık
çaydanlığın yanında delik açma olayı bile 15 yıl öncesine kadar farkedilememişti .şimdiden sonra 5.53 olması normal
-
Allah tan bu tür adamlar yok burada. forumu kirletirler.
hiç parasız vadeli alışveriş yaptığımız arkadaşlar bile çıktı hiç sorun yaşanmadı .burası bir ailedir. aslında üyelikler bile bazı forumlardaki gibi kefilli üyelik olmalı. yani ben bu adamı tanıyorum sağlamdır şeklinde onay verildiğinde üye olabiliyor. -
Gözünü sevdiğim glad yerlerde sürünüyor yazık günah acıdım resmen nasıl kıyıyorsunuz
glad çok şımarıyor arada bir nazikçede olsa çimenle buluşturmak gerekiyor. yoksa kendini 50 cal sniper sanacak dürzü
-
[Resim Engellendi: http://img478.yukle.tc/images/115220130407_122422.jpg]
tuka beyde tesadüfen oralardaymış tüfek görünce dayanamaz kereta .
-
[Resim Engellendi: http://img476.yukle.tc/images/967020130407_123609.jpg]
bir kaç saat pompa ile boğuşmadan sonra artık zevkini çıkarma zamanı. bt 65 te fena değil biraz ağır ama oldukça isabetli. 70 metreden soda şişelerini sektirmeden vuran kardeşimiz elbette her pellet atışında bu zahmetin kabusu çöktüğünden kesinlikle vurması gerekiyordu ve vurdu
-
pcp tüfeklerin sadece pelleti cebine koyup çıkmak olmadığı
bilimum yağ , alyan anahtarlar ,tornavidalar , pompa , yedek orıng pellet çeşitleri vs.. ile birlikte hayat sürmenin şart olduğu
herşey tamam derken bir gaz kaçağının moralini bozmaması gerektiği
pompa ile hız almışken yanan orıng nedeniyle pompa söküm esnasındaki sabır hareketleri
bu pompanın normal pompalar gibi olmadığı, her ne kadar insana göre yapılmış olsada insan üstü bir varlık göstererek mücadelenin gerekliliği
bir yerden bir yere giderken hırdavat dükkanı gibi her aletin taşınması sırasında oldukça geniş bir bagaja ihtiyaç duyulmasının sıradan olmadığı
tam tüfeği sıfırlayıp şöyle şişe harekatı yapmak isterken basıncın 100 barda olduğunu görmek ve o anda pompa ile münasebetlerin kabusunun görülmesi
tüfeğe para sayarken oldukça güçlü olup sağlam pazularla kavrarken , bir kaç gün sonrasındaki para kaybının verdiği hazım ileartık o tüfeğin 10 yaşındaki çocuğu kucaklamak gibi zor gelmesi
2 kg luk bir ateşlinin mucizeler çıkaran tahribatını gördüğünde yaşanan kompleksleri ,
öğrendiğinde Süleyman kardeşimize doç . ünvanını haketmiş bulunacaktır -
[Resim Engellendi: http://s13.postimg.org/vaoh0mvab/20130407_102605.jpg]
ilk defa pcp pumping ile tanışıp her atışın alın teri el emeği göz nuru olduğunu anlayıp atışlarını ona göre dizayn eden ve artık iflahı mümkün olmayan bir kardemişiz Süleyman da aramıza katılmış bulunmaktadır.
ilk sevdasını hatsan bt 65 ile tanıştı. ve ilk pompa ile haşır neşiri:) sonrası ne olur bilmem .kara dumanların pcp pumping esnasında ortalığı sardığı dramatik bir sahne -
hayırlı olsun. grupmanlarını da görmek isteriz .
-
[Resim Engellendi: http://img6.imageshack.us/img6/4632/2fa9d3222591369873f34c8.png] bu tarz bi tüple pcp dolumu yapılabilirmi ? ille scuba denen tüpmü olması gerekiyor?
bu tüpler oksijen tüpüne benziyor. şayet öyleyse canına susamış birisi olması lazım. bildiğimiz dışında başka birşey ne duydum nede gördüm
-
bunda 14 grain jsb türü palet kullanacaksın . ben 140 metreden soda şişesini vurabiliyordum. 5.5 la.
-
hobiyle uğraşıyorsanız
citroen berlingo gibi bir araç tavsiye ederim. ben geçen yıl sıfır aldım . çok memnumum yakıt ve performans yönünden. ufak araçlarla hobi işleri zor oluyor biraz
-
yaylılar içinde pişman etmeyecek cinstendir. ancak parçaları biraz pahalıdır. isabetide oldukça güzel tahribatıda. uzun süre kullanmıştım.
-
grupmanlarını merak ediyoruz. en kısa görmek isteriz