hocam bende jumbo var. Ben 2 tane dolum ucu bozdum bugüne kadar. Sonra sanayiden satin aldım. Bendekiler de hava kaçırıyordu. Yeni aldığım hiç hava kaçırmıyor. Sanayide hidrolik işi yapanlarda bulursunuz. Parçayı yanınızda götürün.
Serdnmz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
-
Yarın kralı arayıp öğreneceğim. Aksu avdan Yusuf beyle de görüşmüştüm. O da şoklu namludan bahsetti.
-
mesafe tahminimce 45 metre . Dürbünüm asg 3,5-10x50. Daha uzak mesafeye de deneyeceğim. Buradan paylaşırım. Jumbolarda namlu 58cm oldu. Kral avdan görüştüğüm murat bey namluda yeni bir sisteme geçtik gibi bir şey söyledi. Ama pek anlamadım.
-
her bir hedefe 3 atış yaptım. Bu sefer muhteşem bir grupman oldu. Tüfeğimi aldığımdan beri 4 kez servise gönderdim. Jumboya güncelleme geldikten sonra gönderdim, yenilikler yapıldı , beğenmeyip bir daha gönderdim. Tekrar namlu değişti. Jsb 18.13 ü 200 barda 880 fps ile atacak şekilde ayarlandı. Daha uzak mesafeye grupman yapacak kadar güzel bir dürbünüm yok. 75-80 m grupman yapabilecek bir dürbün almam lazım.
-
Tüfeğin tetiği şu an biraz sert geldi bana. Eskiden daha yumuşaktı. Atışlarda tetik ezerken bazen tetiği kaçırıyorum. Tetiğe alışmam zaman alır. Ama tüfekte yapılan yenilikler işe yaramış. Yarın saçma seçerek grupman deneyeceğim.
-
Tüfeğim yenilenmiş olarak geldi. Jumbo ile ilgili yenilemeler yapılmıştı. bunlar da yaptığım grupmanlar. Mesafe ölçerim yok. Adım olarak yazdım.kullandığım saçma Jsb 18.13.Herbir hedefe 5 atış yaptım.
-
mod 135 qe bende de var. Tetik ayarı ile oynayınca emniyet bozuluyor. Tekrar eski konumuna getirin düzelir. Sanırım tetik üzerindeki ayar vidasını çok sıkınca oluyor.
-
hocam tetik ayarı ile oynadiniz mi? Bende de aynı sorun olmuştu. Tekrar tetik ayarı yapınca düzeldi.
-
oraya pil takılıyor. Genelde kutu içinde çıkıyor. Yoksa saatçilerde bulursunuz. Pil CR2032 olarak geçiyor .en azından benimkinde öyle. Dürbünü deneme fırsatınız oldu mu
-
Namlu 10cm uzamış.onceden 48 cm idi. moderatör takılacak hale gelmiş.
-
buda benim evdeki fazla kaşıklar ile yaptığım döner hedef. Çay kaşığından yemek kaşığına kadar her boy var.
-
2 hafta önce tüfeğimi servise gönderdim. geçen hafta tamir oldu diye geldi. ama denediğimde hiç bir değişiklik yoktu. 200-100 bar arası 40-45 civarı atıyordu.testlerde 965 fps ile atıyor zaten. servisi aradım,hiçbir değişiklik olmadığını söyledim ve aynı gün tekrar gönderdim. tüfek elime bugün ulaştı. valfte kaçak varmış . o tamir olmuş. bir de hız ayarı yapılmış. jsb 18 grain pelelti 910 fps ile atacak şekilde ayarladık dediler. gerçekten tüfek çok değişti. 200-100 bar arası 6 magazin atıyor. 100 barda bile eskiye göre çok daha iyi. şuan çok mutluyum. en sonunda tüfeğime kavuştum.
-
benim tüfek ile ilgili bir problem var sanırım.hevesim kırıldı. Alırken çok heyecanlıydım .servise göndereceğim. Bakalım ne zaman gelir.
-
ben de bir hafta önce kral puncher jumbo sahibi oldum. Tüfeğim 200-100 bar arası 48 artış yapıyor. İlk 12 atışta 200 bardan 160 bara düşüyor. Atış yaptiğımda güç ayarının artı eksi yazan yerinin oradan tetıge bastiğımda elime hava geliyor. Sanırım bir yerden hava kaçırıyor.ilk kez pcp kullanıyorum. Pcp ile atış yaparken hava gelirmi?