açık artırmayı dürbün geliyor inşallah sorunsuz elime ulaşır,gümrüğe takılırsada biraz uğraşıcaz artık
Colakoglu69 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bunun benzeri dürbünler ülkemizde zaten bulunuyor. niye bunun için risk alıyorsun anlamadım?
gümrüğe takılırsa sıkıntı yaşarsın, ve işin zor olur. Ankara'da bir nebze daha kolay, Emniyet Genel Müdürlüğü'nde falan yazıları elden takip edebilirsin.
benim keyfim öyle icat etti
-
ben ZOS 3-9x42E dürbün sipariş etsem gümrükte sıkıntı yaşarmıyım birde gümrüğe takıldığında neler yapmalıyım...
http://cgi.ebay.com/ZOS-3-9x42E-R-…p3286.m63.l1177
sonsuz saygı ve sevgilerimle...
-
hayırlı olsun.... başlangıç için cidden isabetli tüfek
-
gerçekten o mesafede güzel bir grupman olmuş tebrikler
-
Cabela's Alaskan Adventures bu güzel av oyunu
-
hayırlı olsun...
-
hayırlı olsun
-
valla kadir abi yine hayırlı olsun diyorum başka birşey demiyorum
-
hayırlı olsun kadir abi kazasız belasız kullanman dileğiyle
-
geçmiş olsun allah korumuş...
-
Arkasında yeterli destek basınç olmayan valf çekiç darbesi ile hasar görebilir. Aman diyeyim..
anladım bende bir daha 50 barda sıkmam
-
50 barın zarar verebileceğini bende biliyorum ben sadece 100 metre denemek amaçlı bi kereye mahsus sıktım
-
bende bugün at44 le atışımı yaptım gösterge 50 bardaydı 100 metredeki şişeye nişan aldım sonuç şişe patladı
-
bahtiyar bey doğum gününüz kutlu olsun
-
evet benim her iki tüptede şişkinlik var hepsinde aynıdır sanırım...
-
temel bir gün sirkeciye akraba ziyaretine gitmiş ziyarette buna incir ikram etmişler tadı çok hoş gelmiş temele aradan 6 ay geçince temel yine akraba ziyaretine gitmiş yediği şeyin tadı çok hoşuna gitmiş ama ismini bilmiyor sormuş 6 ay önce siz bana mor içi çekirdekli bi şey ikram etmiştiniz diye neydi onun adı demiş adamlar düşünmüş biz buna patlıcan mı ikram ettik deyip temele patlıcan ikram etmişler temel yüzü burşturup adama dönmüş yahu siz bunun hem uzatmış hem de tadını kaçırmışsınız demiş
bizim konu da buna döndü
evet aynen konu nerden nereye saptı gitti
-
bende bi sayıyım bari 12 yivsetmi yoksa 10 yivsetmi
-
bu 3 pelleti nasıl sokabildiniz? çok uğraşmak gerekiyor
şahsen ben 2 taneyi sokuyorum
:):)
ama tek delik grupman olmuyorbende anlamadım 3 tane pellet nasıl girmişse bi baktım şarjörde 3 pellet eksik aha dedim içinde kaldı..ama şimdi namlu iyi görünüyor 2 atış daha yaptım lamba direğine 2 side vurdu...
-
bu arada bana yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim iyi varsınız