Hayırlı olsun Cem Bey. Kazasız belasız hayırlı atışlar...
tamayyildiz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Murat Bey, tasarım ve yapım gerçekten güzel olmuş. Hayırlı atışlar ve iyi eğlenceler dilerim...
-
Çok keyifli bir gündü. Organizasyonda emeği geçenlerin, sponsorların ve katılım gösteren herkesin ellerine sağlık.
Aynen katılıyorum... -
Sizlerin adınıza üzüldüm. Ben camia ile görüşmek ve yarışmaktan ziyade yarışmayı izlemek adına gelmeyi düşünüyorum. Sağlık olsun... Herkes için güzel ve keyifli bir etkinlik olur inşallah...
-
Sonuncu olana da balon, şeker veya sakız gibi bir hediye varsa ben de katılabilirim...
-
Ben de varım...
-
-
Çok güzel atışlar Osman Bey, tebrik ederim, elinize sağlık...
-
Ben de CO2 tüpü kullanan tabanca kullanıyorum. Gerçek tabanca ebatlarında ve seri atış kabiliyetleri olduğu için CO2 tüpü kullananları seçtim. Keyifli mi derseniz, keyifli. Ancak diğer türleri kullanmadığım için onlar hakkında birşey söylemem ve kıyaslama yapmam çok doğru olmaz. Pompalı pnömatik tabancaların nasıl olduğunu merak etmiyor değilim. Bununla birlikte bir doldur bir at işi gözüme çok hoş görünmediği için pnömatikleri deneyip denememe konusunda kararsızım...Saygılar...
-
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler üstad. Sağolun...
-
Selamlar, elimde forumdan aldığım 2011 yılı faturalı bir Weihrauch HW 97K 4,5 mm var. Ben bu tüfekle yaklaşık 300 kadar atış yaptım. Benden önce de sanırım 200 - 300 atış yapılmıştır. Bu tüfeğin mekanik aksamı hakkında bilgi sahibi değilim. Merak ettiğim konu "Bu tüfeğin bakımı nasıl yapılır? Bu tüfek kaç atıştan sonra hangi bakımları ister?". Ben haftasonları fırsat bulduğum zaman yaklaşık 50-60 atış yapıp eve dönüyorum. Tüfeğin dışını temiz bir bezle silip kılıfının içine koyuyorum. Bakımı için yapmam gereken ayrıca birşey var mı diye merak ettim de... Kullanan üstadlardan yardımlarını bekliyorum. Saygılar...
-
Airarms TX200 Hunter Carbin.
-
Geçmiş olsun üstadlar. Allah bu ve benzeri kazaları yaşatmasın tekrardan inşallah.
-
Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız, keyifle kullanmanızı dilerim.
-
Geçmiş olsun Kamuran Bey. Bugün tam bir macera olmuş anlaşılan.
-
-
Elinize, emeğinize sağlık Osman Bey.
-
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız, keyifle, güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun Taylan Bey, kazasız, belasız, güle güle kullanın.