Hayırlı olsun, kazasız belasız, keyifle kullanırsınız inşallah.
tamayyildiz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yaylılarda hw97k'lar AA prosport veya TX200'lerden daha mı iyidir? Yani en iyi yaylı hangisidir ben de merak ediyorum da.
-
Güzel balıkmış Kadir Bey. Ben de Temmuz ayında birkaç turna almıştım Hatay'da at-çek ile. Büyük keyif veriyor gerçekten. Bundan sonrakiler için de rastgelsin diyelim.
-
Hayırlı olsun Erdem Bey, güle güle kullanın.
-
Çok orjinal bir görünüşü var. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
Hayırlı, uğurlu olsun, kazasız kullanımlar dilerim.
-
Büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Allah daha kötülerinden esirgesin. İnşallah sorunsuz bir şekilde iyileşir, şifa bulursunuz.
-
Tüfeğiniz hayırlı ve uğurlu, atışlarınız isabetli olsun.
-
Hayırlı ve uğurlu olsun, güle güle kullanın.
-
Hayırlı ve uğurlu olsun Murat Bey, kazasız, belasız ve keyifle kullanırsınız inşallah.
-
hayırlı ve uğurlu olsun, kazasız, belasız ve keyifle kullanırsınız inşallah.
-
Bir aksilik olmazsa, inşallah bu hafta sonu ben de sizlerleyim. Saygılarımla.
-
Legolas Kardeşim, mesafeye bakılınca yaptığınız grupmandan etkilenmemek mümkün değil. Daha istikrarlı olduğu ifade edilen JSB, Benjamin, Crosman gibi saçmalarla da bir deneyin bakalım. Daha neler görebiliriz merak ediyorum. Bana göre bundan iyisi can sağlığı. Tebrikler.
-
Çok teşekkür ederim. Forumun buluşmalar kısmını mutlaka takip edeceğim. Kısmetse Ocak ayı içinde görüşürüz. Muhabbetiniz bol olsun.
-
Selamlar sevgili abi ve kardeşlerim. Ben forumun yeni üyelerindenim. Sizlerin böyle güzel buluşmalarda hoşça vakit geçirmenizden kendi adıma mutlu oldum. Ben de Ankara'da (Eryaman'da) oturuyorum, ancak mesleğim dolayısıyla senenin büyükce bir kısmını Ankara dışında geçiriyorum. Ben bir kaç gün önce İzmir'deki YİV kardeşimizin Diana 350 Magnumunu aldım. Kısmetse bir gün sizlerle buluşmayı, tanışmayı, hoşça vakit geçirmeyi ve sizlerden bu konu hakkında birşeyler öğrenmeyi isterim. Saygılarımla
.