Tek kelimeyle harika. Tebrik ederim
_ŞaVŞaTLı_ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Turan bey,yaz tatilinde Kemalpaşa ya gelmeyi düşünüyoruz.Görüşmek ümidiyle diyelim.Bu arada rastlarsanız Aykut kardeşime selamlarımı iletin.
Kemal abi inşallah görüşmek nasip olur. Selamınızı iletirim. Görüşmek üzere -
Gerçekten çok güzel araba
-
-
Eş tarafından akraba olur.Hocam sizin isim neydi?
İsmim Turan. Yaklaşık 15 senedir Kemalpaşa'da ikamet ediyoruz -
Bende Kemalpaşa'da oturuyorum :). Çok güzel av olmuş. Bu arada Aykut akrabanızmı acaba?:)
-
Hayırlı olsun. Tek kelimeyle harika
-
Tebrikler. İkinci grup çok güzel. Hedeflerde fosforlu olunca grup daha güzel gözükmüş.
-
Çok merak ettiğim bir konuydu. Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederiz.
-
Çok geçmiş olsun Kadir abi
-
-
Paylaşım için teşekkürler
-
kısmet olursa yine en kısa sürede bir araya geliriz inşallah,zaten sensiz tad vermiyor
Teşekkürler abi -
arkadaşlar,dün m.özbayrak arkadaşımızın almış olduğu hw 100 silahını deneme fırsatı buldum nihayet güle güle kullanmasını diliyorum
estetiği ve isabeti ile gayet kaliteli bir silah,açıkçası benim çok hoşuma gitti.'T'kundak olması ayrıca bir güzellik katmış silaha silahta tek sevmediğim şey,uzun namlu olması sebebiyle biraz ağır ve denge noktasının ileriye doğru baskın olmasıdır.90-100m mesafede soda şişelerine yapmış olduğumuz atışlarda %70-80 başarı sağladık.özellikle murat arkadaşımın 90m de pet şişe kapağına 5 atışta 3 isabet ettirmesi ,atıcının ve silahın ne kadar kaliteli olduğu konusunda fikir sahibi olmamı sağladı .ewa dan sonra kullanacağım silah ya AA dır yada HW
Rahmi abi hala içim yanıyor, ben nasıl gelemedim Murat abime yeni silahının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah birdahaki sefere hep beraber güzel birgün geçiririz. Bu arada 90 m de pet şişe kapağı vurmak neymiş soracam ona -
Mehmet abi ellerinize sağlık. Yine güzel bir iş çıkaracaksınız eminim Kolay gelsin
-
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin
-
Havanın ısısında bir değişiklik oldumu? Havalar ısınmışsa ondan olabilir diye tahmin ediyorum ben
-
Hayırlı olsun
-
Hayırlı uğurlu olsun. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
-
benim gözümden kaçmış olucak çok güzel teknik teşekkürler
Kolay gelsin