paylaşım için teşekkürler.
Stefan ın kullandığı dürbünde teleskop gibiymiş mübarek.jüpiteri falan vuracak.
alimurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
paramparça ettiğim mod 125 i.garantisi bittiği halde sıfırı ile değiştirip göndermişlerdi.
hatsana teşekkürler. -
Vallahi fiyatı hakkında pek bilgim yoktu.
Çekoslavakyadan bir abim gelecek onunla konuşup getirtmek istedim ancak malum gümrük v.s işleri Tr'ye getiremiyoruz. bu durumdada getiremeyeceğiz gibi geliyorörneğin,ben yurtdışına gittim birtane pcp aldım diyelim.Türkiye'ye getiremeyecek miyim?
geçenlerde hava alanı dış hatlarda ,THY nin şefine sordum;ben yurtdışından havalı tüfek alsam bir sorun olur mu diye.ateşli silah haricinde bir problem olmaz, havalı silahı silah teslim yerine bırakarak getirebilirsiniz dedi.
aydınlatırsanız sevinirim.saygılar -
hatsana minnettarız.
-
normal gibi görünüyor.
-
6.gamo expander
The content cannot be displayed because it is no longer available. 7.gamo magnum
The content cannot be displayed because it is no longer available. destek alarak yaptığım grup çalışmam paylaşıyım dedim.
-
1.diana high power
The content cannot be displayed because it is no longer available. 2:gamo pro hunter
The content cannot be displayed because it is no longer available. 3.gamo match
The content cannot be displayed because it is no longer available. 4.gamo pro match(4.atışta hedefi tutturamadım sandım.2pellet tek delik yapmış.)
The content cannot be displayed because it is no longer available. 5.gamo rocket
The content cannot be displayed because it is no longer available. devamı geliyor...
-
gresin viskozitesi ve yoğunluğundan ötürü,tetik sistemindeki yayların hareket ettirdiği küçük parçaları bloke ediyor.böylece kurulmama ,kendiliğinden piston boşa çıkması vs. problemler doğabiliyor.
-
1.diana high power
2.gamo expander(orjinal) -
-
Evet sincap ft sincabı, kesinikle canlılara atmıyorum. Hem keşke Ankara' da hayvanat bahçesi dışında da sincap olsada görebilsek.Ankara Ayaş Karadere bağları
-
hayırlı olsun .Allah kaza bela vermesin.federal tavsiye ederim. tek kurşunları çok hoşuma gidiyor.
-
kaynar suyu bardağa doldur.keçeyi suyun içine at 2-3 dakika yumuşasın.piston metalini yağla,keçeyi sıcak sudan çıkardıktan sonra vakit geçirmeden piston yerine tak.ben bu şekilde yapıyorum.keçe sıcak suda yumuşadığı için herhangi bir deformasyon olmuyor.
-
çok güzel çalışma olmuş.emeğine sağlık.grupman,hız vs. bekleriz
-
resimleri uyduruk logitech quickcam E1000 ile çekiyorum.
-
bence durum gayet normal(şimdiye kadar bütün havalılarımla parafine atışlar yaptım.hepside düz çizgiler şeklindeydi).
pelletin, yivlerden kazandığı dönme momentinin belirli bir enerjisi var.hedefteki materyelin yoğunluğuna bağlı olarak bu dönme enerjisini durdurabilecek güçte ise hedefteki delik içerisinde yivlerin izi düz olur.sabun sert bir materyal olduğu için, pellet hedef yüzeyine çaptığı anda durmuştur.belkide senin gözle algılayamayacağın bir mesafede çok az döme yapmıştır.ayrıca pellet, hızına ve namlu boyuna bağlı olarak 40-50 cm de tam tur atar.senin test yaptığın sabunun boyu 5-10 cmdir.
pellet, dönme enerjisini soğuramayacak materyalde bir hedefe atılırsa.ozaman dönme izlerini görme ihtimalin var. sıvı veya jole kıvamında olacağı için hızlı kamera ile dönmesini görebilirsin.
saygılarımla -
Sendeki expander pellet bendekilerden çok çok daha iyi duruyor. Ayrıca kutusuda farklı. Eskilerin tadı başka dedirtiyor bu gamo. Bendekilerin kafa kanatları (sanırım anlatabildim) nerdeyse o sivri yere yapışık. O sivri uçta sivri değil. Anlayacağın o expander ların kıymetini bil. Saygılar.
geçen tesadüfen bir av bayisinde gördüm bu 4.5 expanderi.5.5 liğini kullanmıştım dediğiniz gibi şekli şemali kötüydü.buna bakınca gerçektendüzgün duruyordu.bir kutu aldım denedim çok beğendim.hatta biraz evvel 4bina ilerdeki anten direğine(antensiz ) attım tinn diye ses geldi.beni çok şaşırttı bukadar bol oturan bir pellet nasıl sapmıyor diye.av bayisinin elinde de son 1kutu vardı başka göremedim.dur bakalım bir uğrayım başka varmı...
-
gamo hunter 440 ile gamo magnum,hunter,match,expander,diana high power mermileri denedim.içlerinde tatlı sert oturan diana high power hepsinden ağır olmasına rağmen hepsinden yukarı vuruyor.isabetliliği gerçekten güzel.
expanderden bir kaç atış yaptım namluya okadar bol oturuyorduki,namluyu yukarı doğru kapatırken yerinden çıkıp düşüyordu.bende bundan bir terane olmaz diye kullanmıyordum.geçen gün diana azaldı diye expander atayım dedim. okadar sevdimki gerçekten her attığım hedefte.match ve magnum çok sapıtıyor.fakat expanderi gerçekten beğendim.expanderin namluya sıkı oturanı gevşek oturanı kadar istikrarlı gitmiyor.
-
FX Revolution Havanın bir kısmını kurmaya kullanmıyor, bu anlamda diğer modellerden farklı değil, atış anında pelet namluyu terk ettiği an arkasından gelen yani peleti iten havanın bir kısmı ile namlu ucundaki odacıktan bir hava transfer portu sayesinde sistemi kurma pistonuna basıyor, böyle olduğu içinde ekstra bir hava kulanması gerekmiyor,
3 modeldede atış istikrarları mükemmel, ama dersenizki en fazla sayıda istikrarlı atışı hangisi yapar tabiki en fazla hava hacmine sahip olan yapar ve 645 cc tüp hacmi ile FX Gladiator bu konuda birinci, arkasından 500 cc ile FX Revolution ve son olarakta Regülatörlü silahlara kafa tutabilen atışlar arası stabilite olarak FX T12 gelir.
teşekkür ederim açıklama için
-
fx modellerinden revo seri atış imkanı sunuyor.fakat pelleti iten gaz basıncının bir kısmı silahı tekrar kurmak için harcanıyor.buna göre,revonun atışları diğer fx modellerine göre aynı istikrarda mı?veya grupmanı en düzgün ve en istikrarlı fx modeli hangisi?bilgilendirirseniz çok sevinirim.
saygılar