normal çelikte olur,prinçten de yaptıra bilirsin.
alimurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bence yayın da keçende güzel .
fakat biraz yağsızlıktan ötürü parçalarda karıncalanma olmuş.pistonu ,parçaları ve piston gömleğini güzelce pas çözücü yağ ile temizle.tinerle yağı ve pisliği akıt.
metal parlatıcısı macun(404 MET-PAR ÇOK AMAÇLI METAL PARLATICI veya METYLAN METAL PARLATICI) ile pistonu ,parçaları ve piston gömleğini güzelce parlat.
parlatma işlemi sürtünmeyi azaltır ve gücü artırır.toplarken ya yeşil gres işlemi uygula yada Kadir abinin tavsiye ettiği yağı uygula.
-
bende aynı firmadan şikayetciyim.dağıtım biriminde havalı silaha çok meraklı biri var.
kargoya soruyorum diyomki neden benim tüfek gelmedi diyorlarki unutulmuş. yahu bu ikinci kere oldu nedir bu olay dedim ve bastırdım arabayla dağıtım merkezine 200 km yol yaptım.ve gider gitmez bastım fırçayı.tüfeği aldım baktımki koli bantları kesilmiş . ne ulan bu ! dedim. bilmiyoruz dediler. açtım bölge müdürlerine telefonu bastım kalayıadiler...
benimde kargoda eleman torpedoyu kurcalarken, şans eseri olayın üstüne geldim.adamın elinden kaptım, fazla meraklı olma iyi birşey değildir ne gelirse onun yüzünden gelir insanın başına dedim ,aldım çıktım... -
aman aman iyi kötü bir hobimiz var ondan da ederler...
-
nasıl bir mühendislik...
-
Doğru bildiğimiz yanlışlar (darılmazsanız) Tl/Kg. bazında dahi aluminyum çelikten kat kat pahallıdır (daha aluminyum alaşımları yapılacak buda birhayli extra maliyet getirecektir) aynı iç hacme sahip aluminyum tüpler çelikten hatırı sayılır şekilde ağırdır ve fiziksel olarak çok iri dururlar suya girincede aluminyumlar gereksiz metal hacmından dolayı suyun kaldırma kuvvetinden sebep çok (gereksiz) hafiflerler buda dalışta bir konforsuzluktur Pekii niye al. tüp yaparlar :çeliği saglam yapan unsur iç gerilmelerdir yani metal yarulmasına gayet müsait bir durum ama aluminyumda yok yani kullan kullanabildiğin kadar paslanmaz yorulmaz bu arada çelik tüplerin emniyet faktörü al. dan çok daha fazladır amerikalılar çeliğin paslanmasına kafayı takmışlardır ama beyaz al.oksidinde alzaimer yaptığı araştırılıyor (ya AA410 unuz alzeimer olurda titrerse grupman filan hak getire) velhasılıkelam çelik basınçlı tüp malzemesi olarak dünyada tek olma yolunda ilerliyor
işte böyle bir cevap bekliyordum.bilgiler için çok teşekkürler.
-
hayırlı olsun kardeşim.Allah kaza bela vermesin...
-
paylaşım için teşekkürler.
-
bilgilendirme için çok teşekkürler...
-
arkadaşlar fx lerin dahi tüp materyali aliminyum.tamam hafiflik maliyet tabiki aliminyum daha ekonomik.ama okadar para veriliyor neden çelik değiller???
çelik olmamasında bir hendikap mı var?
-
Allah korusun işi şansa bırakma...
-
With that fill, I began shooting Crosman 10.5-grain Premiers. I was so amazed by what I recorded that I'm printing the entire string here.
Shot Vel. Notes
1 893 3000 psi
2 911
3 926
4 921
5 931
6 932
7 936
8 931
9 943
10 938
11 944
12 939
13 940
14 946
15 949
16 948
17 948
18 952
19 946
20 950
21 941
22 942
23 944
24 942
25 938
26 941
27 934
28 932
29 935
30 931
31 933 2400 psi
32 929
33 929
34 926
35 926
36 921
37 922
38 918
39 910
40 910 2300 psi
41 907
42 907
43 903
44 896
45 891
46 893
47 887
48 889
49 878
50 875 2000 psi -
diana nın servisi avdoğa( http://www.avdoga.com/default.asp?x=25 ) diye biliyorum.iletişime geçilirse daha sağlıklı olur.
-
Hayırlı olsun gule gule kullanın,ilanı daha 2.dakikasında gordum almaya karar verdim ama daha ilanın tamamını okuyamadan kavga anonsu geldi ona geçmek zorunda kaldık,kısmet sanaymış kardeş.Gel de bu kavga edenleri dövme
inan sen hiç zahmet etme!ben döveyim!!!!
-
çok güzel duruyor. Kazasız belasız güle güle kullanın.
-
benimde hoşuma gitti.ama bize kimbilir kaça gelir.fx t12 fiyatı olursada alınmaz.yanlışsam düzeltin.
-
elinize sağlık .güzel çalışma olmuş.
paylaşım için teşekkürler. -
Yeni yasa uyarınca herkese kurusukı satılamayınca kaybolan pazarı havalı tabancalara yönelerek kapatmaya çalışıyorlar.Aslında bizler iyi oldu, ucuza ve oldukça kaliteli havalı tabancaların yeni modelleri de gelecektir.
yakında havalılarımızada nazar değirip yeni yasa çıkarttıracaklar.uğraştığımız bir hobimiz var onunda cılkını çıkaracaklar.
-
Ben hicbir marka model 5.5 mm bulamiyorum su aralar kadikoyde... Hayir tamam 5.5 o kadar yaygin olmayabilir ama birilerinin de dusunmus olmasi iyi olurdu...
yanlış bilgi vermeyim ama Eminönü olması lazım,çok kalabalık çaputçuların olduğu bayağı bir dik yokuştan çıkılıp silahçıların olduğu bir caddeye geliyorsunuz.SARSILMAZ ın yeri var 4.5 ve 5.5 prohunter alabilirsiniz,ellerinde epey vardı.ben aldım gayet güzel çapaksız pelletler.
-
hayret bende çok mail salladım ama beni sallayan hiç olmadı.maile cvp vermeleri büyük tesadüf.