garantisi varsa büyük ihtimal ücret almazlar.
hatsanın müşteri hizmetleri mükemmel.benim garantisi bittiği halde sıfır tüfek gönderdi.
alimurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
paylaşım için teşekkürler.
-
başınız sağolsun.mekanı cennet olsun.
-
enteresan bir pcp.
biz silah severler olarak Türkiye'de olmamız, bu tür güzelliklerden yararlanamamıza neden oluyor.
paylaşım için teşekkürler. -
paylaşım için teşekkürler.
mod 125 ve torpedo dürbün canavarı...
ben torpedo 155 in piston ucu ağırlığını çıkarttım.tepmesi oldukça azaldı.
piston ağırlığını söktüğüm halde gücü bence yeterli.daha uzaktan ölçmedim ama 50 mt den şişeleri patlatıyor. -
bende araştırıyorum federalin kendi sitesinden baktım sadece power shock ve truball vital shock var o yüzden yanlış hatırlayıp hatırlamadığınızı sordum federal sitesinin linki
valla bende bakıyordum .bulamadım.yalancı durumuna düştüm yahu.
kafama çok takıldı .Ankaradaki evde birisi olsa baktıracağım. -
sayın alimurat 2 tane av bayisine sordum ikisinde de federal high shock bulamadım hatta bitanesi katalogtan baktı federalin böyle bir kurşunu yok dedi acaba siz yanlış hatırlıyor olabilir misiniz ben bir türlü internettede bulamadım çünkü saygılar
valla ben eminim ama tabi iddia etmemek gerekiyor.
2 sene önce bu testleri yapmıştım.Ankara'da ki fişekliğimde 3 adet saklıyorum.resmini çekip koyayım derim, ama ben İstanbul'dayım. -
yeni moda olan herşey pahalıdır.satış politikası...
paylaşım için teşekkürler. -
bu arada namluna göre tek kurşun şeç.magnum sınıfı kurşunlar başına iş açmasın Allah korusun.
-
öneri için tşk fakat federalin high shock modelini bulamadım netten sadece power shok ve truball vital shok modelini buldum acaba sizin dediğiniz power shok mu birde federal truball modelinin de iyi olduğunu okumuştum bir yerde acaba kullanan var mı nasıl olduğunu paylaşırsa sevinirim cevaplar için tşk.
truball vitalin iyi olduğunu bende okudum fakat hiç denemedim.
fakat powershok kullandım,highshok kadar güçlü değil. -
tüfegin namlusunu mengeneyle sıkıstırın atısı yapın sonra dürbünün atrıkılını vurdugu yerın ustune getırın bukadarrrrr
bence namluyu mengenede sıkıştırmayalım.tüfeği kabzesinden sıkıştıralım.
-
selçuk abi bir anımıda ben anlatim. birgün babam bana köydeki 2 tavugu kes al gel dedi ozamanda 15 yasındayım bende gittim kesmeye ama kanatlarını tutupta ayaklarına basıp bıcagı vuramadım hayvana allahtan avcılık ruhum var gittim pompalıyı aldım 2 metre mesafeden direk kafalarına ates ettim 2 sininde kafaları uctu resmen çünkü kafaları bulamamıstım darmadagan olmus tabi can havlıyle ikiside cırpınıp ordan oraya ucusup durdular 15 dakıka sonra öldüler anca. sonra arabaya yanı dolmusa bindim eve dönüyorum arkadasa tavugu nasıl vurdugumu anlatıyodumkı önde oturan yaslı hacı amca bir döndü arkaya vay efendim tavuk vurulurmuymusta vay efendim günahtır haramdır da falan filan. haaa bide bagırarak söylüyo adam megerse hocaymıs yerin dibine soktu beni rezil etti. kus vuruluyoda tavuk neden vurulmasın dedim. ikiside kanatlı neolacak dedim adam hep köpürdü o baska bu baska dedi kısacası vurup vurduguma bin pisman etti adam beni herkeze saygılar ve iyiaksamlar diliyorum. belkı kesseydım tavukları bende elımı kesebilirdim
hahahaa bence daha eziyetsiz olmuş.salisede kafaları uçmuş.hiçbirşey hissetmeden.
-
tek kurşun atacaksan.FEDERAL HIGHSHOK modelini tavsiye ederim.belki 10 farklı marka ile denemeler yaptım bunun kadar isabetli ve güçlü değil.
-
yay ucu ağırlığını takmaz isen başın belaya girer
şaka bir yana kardeş yukarıda yazdığın gibi bir tüfeğin olur,tepme azalır gücüde biraz düşer,o hali ile 100 metre de şişe kıracağını düşünüyorum denemek lazım nasıl olsa 5.5mm pelet mod85 in önce yay ucu ağırlığı yok idi bana geldiğin de, o şekilde çok isabetli atışlar yapıyordum,üstelik dampa ayak dahi kullanmıyordum,o zamanlar 150 gayme idi dampa ayak ben ise çeşitli arayışlara girmiştim patriot için konuya dönelim yay ucu ağırlığını takınca tüfeğin gücü biraz daha arttı tabbi tepmesi de, plastik kundak her tetik düşürdüğümde yanağımda patlıyordu, davul gibi ötüyordu yanağımda,
tavsiye ederim
ilgin için çok teşekkür ederim Kadir abicim.
-
arkadaşlar sizde de olur mu?
ben karga vurunca işlerim ters gitmeye başlıyor.veya öyle mi denk geliyor.anlayamadım.onun için uzun süredir hiçbir canlıyı vurmuyorum.
-
piston içindeki yay ucu ağırlığını takmadan toplasam olur mu?hatta Mustafa abi bir yerde pistonu matkapla delerek hafifletileceğinden bahsetmişti.
tepmesi azalsın gücüde biraz azalsın.zaten benim kullanacağım mesafelerde(50 metre) çok fazla güç gerekli değil...
daha istikrarlı olur mu?deneyen arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim. -
abi geçmiş olsun.
hem çok güldüm ,hem çok üzüldüm.inşallah bir problem olmadan atlatırsın.bu arada tavşana kaç dikiş atıldı???
-
çok geçmiş olsun.
bencede Fikret bey ile görüş çok iyi insandır.benim kendimin sebep olduğum problemleri bile ücretsiz değiştirip yolluyorlar.
hatsanın servisi bence gayet güzel .sen hiç sinirlenme gönder tüfeği hatsan ödemeli.yanınada yaz sorununu dilekçeni yolla.kesin problemini çözerler. -
çok teşekkürler emeğinize sağlık.
-
emeğinize sağlık çok güzel olmuş.Allah kaza bela vermesin.