elinize sağlık paylaşım için teşekkürler.
bende ilk baktım kim bu gerilla dedim.sonra açıklamanı yapmışın.
isabetli atışlar.
alimurat tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben bursada oturuyorum aldığım yer istanbulda hatsanında firması izmirdeymiş burda birsürü av malzemeleri satan yerler var oralara yaptırmamı önerirmisiniz basit bir sorunsa burdakilere teslim ediyim çünkü eğer tamir aşamasında bozulursa tüfeği hatsanda almayabilir
tüfeği güzelce hava kabarcıklı naylona sar.bir kağıda problemini kısaca yaz ,adresini, telefonunu ve tc numaranı ekle tüfeği sarmadan önce içine koy.hatsanı ara olayı anlat.sonrada tüfeği kargoyla hatsana gönder.korkma süper servis anlayışları var.bir hafta içinde tamir olur eline gelir.
bence başka silahçılara kurcalatma.garanti dışı kalabilir.hemde hatsandaki gibi yedek parçalarıda olmayabilir.
-
Peki daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı neyapmam gerekiyor hatsan lamı irtibata geçiyim tüfeği aldığım yerlemi?tüfekte daha yeni dün aldım
ben karşılaştım .söktüm dağıttım ,tetik tertibatından kaynaklı olduğunu farkettim.yedek parça olmadığı için birşey yapamadım.tekrar topladım.hatsana gönderdim.ücretsiz tetik tertibatını değiştirip gönderdi.
dediğim gibi aldığın yerle konuş.baktın yardımcı olmuyorlar.Hatsan a kargoyla gönder halletsinler.
-
Gerçektenmi ama aldığım yerde boş atış yapmışlardı bi satıcı bunu nasıl risk edebilirki müşterisini önünde ürününü bozmaya
iş bilmez insan çok.benim mod 125 imi aldığım yerdeki kişide boş atış yaptı "aman yapma" dediğim halde "bişey olmaz"dedi.tabi boşa attığını almadım .başka kutudakini ver dedim.veya sen aldığın yere telefon aç sor.eve geldim tüfeğimle bir atış yaptım kurulmaz oldu diye söyle nediyecek.
-
ya kardeşim forumu araştırsaydın,boş atışın nekadar zararlı olduğunu tecrübe etmeden öğrenirdin.
geçmiş olsun.
tüfeğini kargoya ver hatsana gönder.büyük ihtimal ücretsiz tamir edip gönderirler. -
video paylaşımı için teşekkürler.
-
Tüp kısmında ben pet şişe gördüm.
Acaba yanıldım mı?evet abi doğru gördün.butür işlerde pet şişenin mukavemeti fazla olduğu için,hava kondansatörü olarak yararlanılıyor.
-
hik13 abime çok teşekkür ederim.
kurma koluna bağlı pimi nasıl sökmem gerektini özelden msj atarak belirtti.
burada da ben belirtiyorum ki başkalarına ışık tutsun.
pistonu iten uzun parçayı kurma koluna bağlayan pimini sivri bir parça (beton çivisi ) ile kenarından çekiçle çakarak çıkartıyoruz.sonra pistonu sökebiliriz.
saygılar...
-
ustalar yardım lütfeeen.
-
Teşekkürler sayın cmblc. Yayı kullanmak istedim biraz araştırma yaptım (google) ve aldım. Aldığım yere 1.92 boyundayım. Kaslarım iyi durumda Klasik güçlü bir yay istiyorum dedim. Gönderdiler. Ama üzerine 30 cm. kesik açıklığı olan karın üst bölgesinden ameliyat geçirdim. Şu anda da ileri derecede bel fıtığı sorunu çekiyorum. Bir de krizden dolayı harcama yapamıyorum. O yüzden yay yayor. Ama ihtiyacım olduğunda bilgi alabileceğim birini forumumuzda görmek çok güzel. Tekrar teşekkür ederim.
çok geçmiş olsun.
-
benim kanaatimce JSB MATCH DIABOLO yani başı düz pellet yerine başı oval jsb tercih etsen daha güzel işler ortaya çıkar gibi.
çünkü düz uçlu pelletler 20-30 metreye kadar güzel .faket daha uzak mesafelerde abuk sabuk sapmalar meydana getirebiliyor. -
ilgileriniz için teşekkürler.
hatsan a çok teşekkürler ,namlumu ve tetik grubunu değiştirdiler .hiçbir ücret almadılar.
fakat ben kendim piston keçesini ve genel bakımı yapmak için silahı söktüm.piston keçesi için hatsan a göndersem ücretsiz yapılırdı ama elimden gelir kendim değiştiriyim dedim.
mod 125 çok söktüm taktım.onun gibi kolay sökülmüyor.kurma kolunu veya piston itici demiri sökmeden pistonu sökemicem gibi geliyor.çünkü kurma koluna bağlı olan uzun demirin, pistonu itten çıkıntısı pistonun dışarı çıkmasını engelliyor.
kurma koluna bağlı ,pistonu iten uzun demiri nasıl sökebilirim.veya pistonu sökebilmek için nasıl bir yol izlememi önerirsiniz
saygılar...
-
güzel çalışma olmuş.elinize sağlık.
-
güle güle kullansın,kullanın.
Allah kaza bela vermesin... -
Acil gittigimden bu hafta katilamadim. Ama bundan sonra hep katilirim. Acele cagirmalarinin sebebi maasima zam yapmakmis. Tabii isime de son verdiler . Kriz oralarda etkisini yeni yeni belli ediyor . Afrika maceramiz da boylece sona ermis oldu.
hayırlısı olsun abi.sıkma canını...
-
abi süpersin...ellerine sağlık.
-
biriniz 32 biriniz 30 yaşında görünüyorsunuz, kim kadayıftı?
hahahaha
-
çok güzel maşallah Allah kaza bela vermesin.gülegüle kullanın.
-
paylaşım için teşekkürler.
-
merhabalar üstadlarım ve arkadaşlarım;
torpedo ile ilgili konulara baktım,piston sökümü hakkında bir bilgi bulamadım.
torpedo 155 .22cal tahta kundak tüfeğimin piston keçesini değiştirip bakımını yapmak için tetik ,yay ve piston ağırlığını söktüm.fakat piston keçesini çıkarabilmem için pistonu komple çıkarmam gerekiyor.ama kurma kolundan ötürü pistonu çıkaramıyorum.kurma kolunun pimini sökerek kurma kolunu çıkarttıktan sonra mı pistonu sökebilirim?
veya pistonu sökebilmem için nasıl bir yol izlememi önerirsiniz. yardım ederseniz çok sevinirim.
saygılarımla