makat adlı pragramda işini görur yanlıs anlayamayın acılımı mahkeme kararı temizleyici
yanlış anlaşılmayacak gibi değil möbarek
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
makat adlı pragramda işini görur yanlıs anlayamayın acılımı mahkeme kararı temizleyici
yanlış anlaşılmayacak gibi değil möbarek
O Bira ağacımız, her yıl kasa kasa bira yapıyor, aslında şişeler dolu olarak büyüyorlar, içini içiyor (meyvelerini yiyoruz) sonra kalanları da İnfaz ediyoruz.
hahahaha çok güldüm valla
bunun yeni rakılı aşılısı yok mu?
harika bir buluşma olmuş.paylaşım için teşekkürler.
Yalnız insan elindeki birşeyi söküp toplayınca neyin nasıl olduğunu öğrenince daha rahat kullanıyor değil mi?
aynen katılıyorum.
paylaşım için çok teşekkür ederim.
anladığım kadarıyla harika bir fuar oluyor.
ahhhh keşke gelme şansım olabilseydi...
ince yağlayıcıdan ziyade ,kalın yağlayıcıda problem oluşturuyor.
problemin çözüldüğüne sevindim...
paylaşım için teşekkürler.
BSA yı oldum olası severim.
bir ara BSA meteor kullanmıştım.
benım evanıxımı değiştırmemın sebeplerını soleyeyım
fx ın evanıxe gore sitabıl atış yapma oranı cok yuksek
tüp hacmının cok geniş olması
başka merak ettığınız konu varsa sorabılırısnız
çok teşekkür ederim.
fx siniz hayırlı uğurlu olsun.
çok güzel bir paylaşım olmuş.teşekkürler.
mustafa serdar bey ile guzel bır anlaşma yaptık evanıxmı vererek fx gladyotore geciş yaptım bu guzel anlaşmanın mımarı olan Glock19c Gökhan Abi ye sonsuz teşekkurler ederım
sizi evanix ten soğutan veya fx e geçme ihtiyacınız neydi açıklarsanız çok sevinirim.
Selçuk abi tetik mekanizmasındaki bütün gresi yağ çözücü ile akıt.gres orada ufak yayların ve ufak parçaların işleyişini engelliyor.buyüzden de kurulma problemi çıkartıyor.
çok güzel paylaşım olmuş eline sağlık.
+4
oooooooo bendende +5 hahaha
eline sağlık.teşekkürler.
paylaşım için çok teşekkürler.atalarımızın mekanı cennet olsun.
Hedefi vurma konusunda tebrik ederim.
Ama Türk lirasını vurma konusuna şiddetle karşıyım ve kınıyorum.
Umarım sitede bu tür hataları tekrar görmeyiz.
aynen katılıyorum.
bunun demegojiyle hiçbir alakası yok!çok güzel bir msj verilmiş.ozaman 70 milyon kişi nasıl olsa 50 krş diye vursun yamultsun .olamaz böyle bir durum.milli servete düşmanlık.
Türk Bayrağı'nın ve Ulu Önder Atatürk 'ün imgelerinin bulunduğu eşyaya bu şekilde zarar vermek son derece yanlış bir durum.
bizler kendi sahip olduklarımıza gerekli saygıyı göstermezsek,emin olun başka milletler saygısızlığa dünden hazırlar.
Türk lirasına atış yapan arkadaşımız kötü niyet beslemeden paraya atış yaptığına inanıyorum.
eline sağlık 30 adımdan güzel atış.
çok güzel paylaşım olmuş elinize sağlık.
eline sağlık.paylaşım için teşekkürler.
inşallah sıkışmaz.güzel çalışma olacak az kaldı.
kolay gelsin.sonuçları bekliyorum.