Vayy bee,harbi güzel olmuş.Ellerinize sağlık.
Blackboy55 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Zaten bu videoyu seyrede seyrede bilendim.
Nasipse çook yakında benim AT 44 WX 10 -LW Bullpupumu yayınlarım.
Galiba Türkiye de Bullpup yaparak kullanan da ilk kişi olacağım. Veya ben öyle zannediyorum.Beni izlemeye devam ediniz.
-
Ellerinize sağlık,güzel bir çalışma yapmışsınız.
Yalnız sorun benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama moderatörün iç yapısını göremiyorum. -
Yeni arkadaşınız Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
-
Bunlarda su terazisinin elektronik olanları
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
-
Kundak için kendinizi üzmeyin.Çözümü var.
Ceviz yada Kayın ağacından özel Kundak - Kabze imalatı -
Atışlarınız mükemmel olmuş,tebrikler.
Tüfeğin ucundaki airstripper denen alet galiba değilmi. -
Tebrikler,güzel grupman yapmışsınız.
-
Güzel grupmanlar ellerinize ,gözlerinize sağlık.
-
-
Oktay bey,tüfeğinize kavuşmanıza sevindim.Güle güle kullanın.
-
Tüfeğiniz hayırlı olsun,güle güle kullanın.
-
-
Hayırlı olsun,kazasız belasız güle güle kullanın.
-
Bir insanın severek aldığı bir malı aynı şekilde severek ve isteyerek kullanması kadar güzel bir duygu varmı acaba.
Taylan beyin yazdıklarından bunu anladım. -
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun.kazasız belasız kullanmanız nasip olsun.
-
Valla getiren oldumu bilmiyorum ama nasipse AT 44 10 alıp onu bu hale getireceğim.
Ne zamandır bull-pup ları inceleyip duruyorum ve Allah izin verirsede yapıp buradan paylaşırım.
Sonuçta kundağı onu o hale sokuyor,güzelleştiriyor.
Yalnız dikkat ettimde Ruslar genelde hep teklisini kullanıyorlar,nedeninide merak ediyorum. -
İşte bu tüfek tam senin aradığın şey.
Ekrem hocam,tam bu benlik diye aklımdan geçirdiğim anda sen yazmışsın,bu kadar olur.
Ama tüfeği gerçekten çok beğendim. -
Ellerinize sağlık güzel grupma diyeceğimde ortada grupman göremedim.
Onun için ellerinize sağlık,güzel bir tek delik olmuş diyorum.
Bu AT 44 gözüme hoş gözükmeye başladı.