Gamo magnum pellet benim tüfeğin namlusuna sığmıyor. 3 tüfekte daha denedim onlarda da durum aynı. Yivlerin zarar görmemesi için kullanmamanızı tavsiye ederim. Hiç kullanmadım ama, spoton pelletlerle iyi sonuç alanlar var.
125 Sniper tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Rezervasyon yapayım konuya merakla bekliyorum abi
-
Rezervasyonumu yapayım ilginç bir konu.
-
LYS Fizikte su dalgaları adlı bir konu var. Ses dalgaları su dalgalarına benzer özellik gösteriyor yarıklardan geçerken enerji durumları vs. bu konuya geçince moderatöre tekrar döneceğim.
-
teşekkürler. O zaman hatsan sitesinde namlu uzunluğu yanlış yazmış
Abi birçok çeşit mod 135 var. Normal 135in namlusu 45cm (sitedeki veriler doğru ben de ona göre yazıyorum elbette) qe modeli 27cm sp modelinde gez arpacık yok bir de xrd modeli var. Arama çubuğundan arama yaparsanız üstadların mesajlarını okuyabilirsiniz.
-
Abi mod 135 qe modelinde ceket var bunun namlusu 45cm değil 27 cm o yüzden zor kuruluyor diyorlar. Mod 125in namlusu 36 cm ama moderatör boyu dahil değil yani moderatör hariç 36cm kurması daha kolay. Ceketli namlu sesi daha iyi keser.
-
Evet abi sınav yoğunluğundan fırsat bulduğum kadar
-
Abi amatör şarkıcılarda görmüştüm önce sünger çekiyorlar sonra yumurta kartonu yapıştırıyorlardı. O mantıkla düşünmüştüm. Yankıyı engelliyorsa sesi sönümlüyordur
-
Merhaba abilerim, kardeşlerim. Tüfeğin uzun zamandır incelemek istediğim bir bölümüydü. Öncelikle ucundaki kapağı tornavidanın ucunu içine girdirip bastırarak çıkartıyoruz. İçindeki malzemeler herhangi bir yere sabitlenmemiş, çektiğim gibi geldi. İçine çok da sıkı oturmuyordu ancak isabete etki ettiğini düşünmüyorum, çok sıkıntı yaşayanların kontrol etmesini tavsiye ederim.
İçindeki beyaz malzeme aynı halıflexlere benziyor ama biraz daha yumuşak. Bence daha işlevsel bir malzeme kullanılabilir. Ben sünger kullanmayı düşünüyorum.
Orijinal haliyle moderatörsüz hali arasındaki farkı hissediyorsunuz. Ben uygulamayı başarılı buldum, belki malzeme değiştirilebilir. Plastik parçanın sabitlenmemesi de sıkıntı çıkarabilir.
Yağı namluya fazla dökmüştüm onun eseri
-
Elinize saglik abi fabrikasyon gibi gorunuyor. Rezervasyon yapayim konuya
-
Sayın zef77, nacizane tavsiyem 70 joule aşağısı güçte bir tüfek için 6.35 kalibreyi düşünmeyin, söylediklerimiz kral bullpup 6.35 için de geçerli. Arada muazzam bir fiyat farkı yok. Eğer illaki 6.35 alacaksanız kesinlikle bt65 tavsiye ediyorum. 6.35 mm bt65 kullanıcıları gayet memnunlar tüfeklerinden. Üstelik bt65 modlamaya açık bir tüfek. Forumda 100 joule sınırına yaklaştıran arkadaşlar var bu tüfeği.
Bakınız Domuz Kaçıran -
Elinize sağlık abi kaç atışta yaptınız?
-
Hocam grupman kaç metrenin grupmanı?
-
Mod125 senden ne çekti be kardeşim aldığın ilk zamanları unutmuyorum
Abi kanser ediyordu beni ama şuan iyi anlaşıyoruz kendisiyle ilk magnumum torun 101lere benzemiyor kahrımı çektiği doğrudur
-
sesi kestiği çok söylenemez normalde 36 cm bir namlu var atışa bazen yan etkisi olur plastik olduğu için esneme yapıyor bazen pellete çarpabiliyor
normalde çıplak namlusu ile gayet güzel.
silahı satma amacın yoksa kes gitsinTeşekkürler amca içini traşlayacağım dışına da kaplama yapacağım.
eğer ucundaki moderatörü kesersen zor kurulan tüfek daha da zor kurulacaktır mesafe azaldığı için, arpacık kısmını da bir şekilde halledersin diye düşünüyorum ama oda sıkıntı çıkartabilir, içine el feneri tut pellet çarpması vs yoksa elleme dursun derim. Dıştan bir şeyler yapabilirsin kaplama, boyama gibi
Moderatörün içini traşlayacağım boyuyla oynamadığım için moment değişmeyecek. Kamuflaj bantla kaplayacağım abi inşallah aklımdaki gibi olur teşekkürler. Hafta sonu dampa ayak projemi test edeceğim başarılı olursa eleştirilerinize önerilerinize açığım
-
Elinize sağlık Emir Amca, tüfek ciddi güçlüymüş. Konu dışı olacak ama bir sorum var. Mod 125 sniper'ların moderatörü görüntü amaçlı mıdır, isabete etkisi var mıdır? Sadece sesle ilgileniyorsa sıkıntı yok, Kesip biçip değişik bir susturucuymuş gibi görüntü vermek istiyordum.
-
son hali maalesef yok, zaman kısıtından dolayı. kral bundan çıkmış mıdır bilmem baya da benzemiş ama bu tasarım rus forumlardan yıllar öncesinden çıktı, evanix rainstorm'dan da önce ruslar yapmış idi..
Abi mesleğinizle ilgili birkaç soru sorsam müsait olduğunda cevaplayabilir misiniz? Üniversite hazırlığım da
-
Eline sağlık abi güzel görünüyor grupmanı test edebilirsen on numara olur
-
Hocam ellerinize saglik. Hatsanın ufaklıkları bile sihirli dokunuslardan sonra isabetli
-
Geçmiş olsun hocam sıkmayın canınızı her işte bir hayır vardır derler. Saçmalar başka tüfeğe nasip olur belki de