Gri abi bu havalı değil bildiğin 36 kalibre
125 Sniper tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yine soluksuz okudum roman çikarsaniz okurum.
-
Yerimi alıyorum. Ardarda çok atış yapınca tek delikten geçen pelletler ertesi gün yarım metre aşağıya gidiyor. Sorun sadece bende sandım sizde de olmuş.
-
Abi ben airmax 3-12x40 alacağım ayar tutmama ya da başka sıkıntılar olduğunda garantiye gidiyor mu? Tamiri yapılıyor mu yani?
-
Yapacagin islemleri bekliyorum abi heyecanli olacak
-
- ilaveten deterjan da kullanabilirsin ve nazikçe yıka peletlerin etekleri ezilmesin ve bir havlu kumaş içinde kurulayıp,daha sonra saç kurutma makinasıyla iyice kurutup öyle kullan, yağa gelince bir yazı yok üstünde ama silikon yağı galiba,yağlamak gerçekten işe yarıyor,krm peletler bile çok daha rahat sürülmeye başladı o sertlik de kayboldu.
Abi yağlamanın bir sınırı var mı yani daldırıp çıkardıktan sonra kurutsak sorun olur mu, yağın adı da silikon yağı galiba işe yarıyorsa jsblerde denemek istiyorum ben de.
-
Hawke yetkilisi airmax serisinin sarsintiya karsi yapildigini soylemisti bakmanizi tavsiye ederim.
-
Bu tarz ürünleri alınca dampa derdimiz olmamalı.
dampasız kullanıma uygun garantili modeller mi bunlar?O da dogru, haklisiniz. Neticede 850-900 tl lik durbunlerden bahsediyoruz. Abinin cevabini bekliyorum.
-
Mod125SVortex, Hawke Airmax serisi bu iş için yapılmış özel bir seridir. AMX Reticle'larda havalı tüfekteki mesafelere uygun olarak bölünmüştür. Sizin isteğinize uygun olabilecek modeller Airmax 4-12x40 veya Airmax 4-12x50 modelleridir. Ürünleri Aşağıdaki linkten görebilirsiniz.
http://www.hawkeoptics.com/airmax.html
Anladım abi, bunlarda ayar kaçırma vs sıkıntılar olmuyor demek. Peki mercek çapının büyük olması benim işime gelir ve sağlamlığı etkiler mi? Eğer sıkıntı olmazsa 50 yi tercih ederim. Bu arada dampa ayak da alacağım. -
Yetkili biriyle görüşebilmemiz gerçekten muazzam. Abi ben de yaz aylarına doğru hawke dürbün almayı düşünüyorum ancak sarsıntısı tepmesi yüksek bir tüfeğim var nickimdeki tüfek. Bana taş gibi bir dürbün lazım mümkünse 12 yakınlaştırmalı, önerebileceğiniz bir dürbün var mı?
-
Sarı da bana çöl kamuflajını anımsattı. Zevk meselesi ben sarıya boyardım.
-
Abi internetten siparis verebilirsin daha mantikli olur sorunu cozdugun zaman toplu bir sekilde alirsin daha ucuza gelir. Cesitli pellet denemekte fayda var. Gamolara ben de guvenmiyorum bununla ilgili bir konum da var. Eger havayla vs bir problem yoksa pelletten diye dusunuyorum. Malum yayliciyiz
-
Abi az ugrassan swordfish markasi altinda tufek de uretebilirsin gibime geliyor elinize emeginize saglik.
-
Muazzam. Elinize saglik.
-
https://www.bilginlerav.com/default.asp?git=9&urun=713
stock ta yokmuş ama şirket yetkilisiyle görüştüm, araştırırım dedi.. hafta içi haber verecek.. eğer bu fiyata temin edebilirse, irtibat bilgilerini paylaşırım burdatesekkur ederim abi ancak aklima takilan arada 130 tl var az bir miktar degil bu fiyat farki neden var bir retikil aydinlatma bu kadar etki eder mi? Geri kalan ozellikler ayni ise ışığın bir gereği yok
-
rainstorm ben de 30 mm lik ayak alacagim bulasik sungerini kesip durbun ayaklarinin oldugu yere baglayacagim kanaatim dampadan daha etkili olur. Ama anahtarin uzun tarafindan guc alip sonuna kadar olmayacak sekilde sıkmak lazim. Arada cok ufak esneme payini ayarlamak gerek.
-
- Abi senin verdigin linkteki 283 tl aksu avdaki 413 tl bir reticle aydinlatma 130 tlye mal olur mu? Ve sen kac liraya nerden almistin yazin ben de o durbunu alacagim ayar kacmasin tas gibi olsun baska onerebilecegin durbun varsa bekliyorum.
-
-
Abdul abi senin durbunu aksu avda bulamadim hawke 3022 diye durbun yazmiyor baska bir adi var mi? Yazin insallah sportsmacla senin durbunu alacagim benim hayirsiza. Optimayi soktum on mercek dans ediyor japonla yapistiracagim Bi de durbun ayari kesinlikle kacmiyor degil mi bu dertten cok muzdaribim.
-
yasin abinin verdigi linkte durbunun orijinal ayaklarinin mod 125te durmadigini ispatladim. Simdi verdigim linkte paket lastigiyle baglanmasini gosterdim. Benim durbunle 700 kusur atisi lastiksiz yaptigim icin durbunum dagildi. O zamanlar ben de acemiydim bu isler nasil yapilir bilmiyordum Sizinki sifir olacagi icin ve dampayla kullanacaksiniz bir sorun olacagini sanmiyorum.