Forumun arama cubuguna yazarsaniz her turlu bilgi mevcut ulasabilirsiniz.
125 Sniper tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel bir video olmuş takipteyim severek izliyorum.
-
Abi maşallah tüfek süper olmuş ama son iki fotoda dürbünün üzerinde neden red dot var
-
Yerimi alıyorum ben de dürbün ameliyatı yapacağım yakın vadede, başarılı olamazsam seneye mod 125e dürbün bakacağız artık. Gerçi extrem bir durum olacağını sanmıyorum artı kılı yayla destekleyeceğiz en kötü ihtimal artık illallah edersem japon yapıştırıcısını dürbünün içine bir güzel dökeceğim hadi bir daha tutmasın ayarı.
-
Yerimi alayım ilerde lazım olabilir
-
Benim mod 125le jetin 2,5 tl'lik pelletinden atmıstım aynı boyle bir ses çıkmıstı agır pellet atınca tok sesi çıkıyor. Ama neden qe denmis anlamadım pistonun vurma sesi illaki çıkacak.
-
Bu arada 1tl buyuklugunde bir ari musallat oldu bize once sinan hocama sonra bana,fakat sinan hocam calisirkene ben arka planda bi şlakk yaptim ona şimdi aklima geldi haberi yok,ama tuylerim diken oldu igneyi batirsa 112 gelene kadar 1 cay daha icerdim herhalde,he bide domuzlar gurulayip duruyodular baya iyiydi bi ara yakinlara geldilerdi ama Azili Bt biraz kukruyodu urktuler patlama sesinden 30 grain solid 900fps kisneyince.
Abi ya ahahahaha "30 grain solid kisneyince"
-
Pek alakasi yok ama, kolanin icine mentos atmanizi oneririm
-
Cok guzel bir paylasim elinize saglik
-
Eger oluyorsa da sadece destekli atislarda oluyordur diye dusunuyorum. Sonucta pcpde yayli kadar tepme olmuyor ve agirlar destekli atis da belki yani konu hakkinda kesin bilgim yok
-
Bir de artikili tutan yaylar guclu mudur acaba ayar kacmamasi icin? Hawkenin bir durbunu vardi panorama diye helezon yay fakan yaziyordu artik daha dayanikli diye, helezon yay cesidi sanirim. Optimayi elimize veriyordu mod 125 allahtan cikardim simdi. Sportsmach dampa alacagim ustune 1000tlye kadar durbun alacagim bakalim o zaman napacak mod 125. Optimayi az daha ugrassa artikil falan birakmiyordu.
-
Ben de durbun almayi dusunuyorum. Nikko stirling ile hawke arasinda kalmistim. Kullanici yorumlarini bekliyorum bizim silahlarda deneyen oldu mu acaba dampa ile?
-
Benim de aklıma bir kurt düştü şimdi
-
-
Mod 125, mod 135qe, torpedo 150veya 155 bunlar hatsanin canavarlari.
-
Ben bulunduğum ilçeyi didik didik ettim sormadığım yer kalmadı ve bulamadım.
-
utopik aslinda hayali demektir ben uzak mesafelere yapilan atislar anlaminda kullandim
Atid yanlis yazmisim atış olacak
Taretler durbunu ayarlarken cevirdigin vidalar sag dol yukari asagi
-
Optik merkezleme: Durbununuzu aynaya dayiyorsunuz, iki artikil goreceksiniz. Ust uste cakistirin optik merkeziniz tamam.
Şimleme: Durbununuz silaha paralel degilse yogurt kabini keserek durbunu bagladiginiz ayaklara yapistirin. Veya utopik uzakliklara atid yapiyorsaniz durbununuzun taretleri yetmiyorsa arka ayagin tabanina yapistiriyorsunuz.
-
Ben yerli mallarina yonelmenizi tavsiye ederim. Hatsan, kral, gercekten iyi tufekleri var. Sizin sordugunuz tufek hakkinda bilgim yok maalesef.
-
Konu hakkinda detayli bilgim yok yanlis yonlendirmek istemem, arama cubugunu kullanirsaniz sorunu cozebilirsiniz.