kaymıyor zaten stoper var
doganmustafa tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
cevap için teşekkürler
-
abi şişede su varmıydı yani ilk kapak tarafına mı sıkıyordunuz hangi mermiyle sıkıyordunuz 4.5 mm mi 5.5 mm mi bırde arkasında bırseyle sabitlenmişmiydi:)
sorular saçma olabilir ama kafama takıldı -
walter falcon silahımın üzerinde dürbünü bır türlü ayarlayamayınca kafa yormaya karar verdim.dürbün ayaklarının altına yani tüfeğe takılan yerlere ve dürbünün ayağa takılan o yuvarlak yere takıldığı yere slikonla (ince uzun çubukları olan:)) çift parça ayaktan kalıblar çıkardım. Resimde kırmızıyla gösterdiğim yerlere uygun ve oralara yerleştirip dürbünü tektım
şimdi size soracağım sey darbeyi emermi bu sistemThe content cannot be displayed because it is no longer available. -
konuyla alakası yok gıba ama aklıma takıldı 10 pompa yerıne 20 pompa yapsak neolur veya tup hacmını degıstırsek
-
aslında sokebılırım smkyı cok sokup topladımda babam ne sokmeme nede gondermeme razı değil daha yenı tüfek dıyor hıc bır sorunu yokmuş ona kalırsa
-
piston çiziği konusuda ne niyorsunuz gucu etkilermi yarın sokmeyı dusubnuyorum sılahı garantı kapsamı dısına cıkarmı sokersem
-
sılahı denemeye gıttıgımde 2 litrelikti galıba ıcı su dolu pet sıseye sıktım ve sıseyı tek taraflı deldı.sıse sabıt değildı galıba bundan ama sanmıyorum.
bırde sılahı ılk geldıgınde bosa sıkmıstım 3-4 kere bundanda yay veye kece hasar almı olabılırmı
son olarak ta bosa sıkınca pıston çızılır ve gucu duser dıye bır duyum aldım nedır bu pıston cızılmesı gucu etkılermı
yardım edın lutfen sılahı sokuyummu gondereyımmı hatsana napıyım -
az sonra bır daha cekecegım aksam zor oldu
-
bugun sılahı deneme fırsatım oldu sılahı gucu bıraz dusuk gıbıydı galıba yayı kırılmıs ılk geldıgınde 3-4 tane bosa sıkmıstım heralde ondan olmus bırde sılahı sıkarken içerden cınlama sesı gelıyor neyse gelelım saadete suya bır kac atıs yaptım pelletlerın uzerındekı yıv set ızlerınden bır yorum cıkartabılırsenız yazın:) namlu nasıl
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Hocam bu mermı resımlerını nasıl cekıyorsunuz benımde 1-2 resim var yiv hakkında sızlerın yorum yapabılecegınız bır turlu cekemedım -
Güzel özelliği varmış merminin yakında alacağım gamolarla bırlıkte(tabı gelırse)
-
kargo nekadar tutuyor
konyaya kaçlıraya gelir pellet alsam 3-4 tane -
galiba expander le aynı görevi görüyor eğer öyleyse gerek yok gıbı
-
goruntusu hosuma gıttı ıslevı nedır mermının
bırde fıyat -
hocam birde şu ucu kırmızı predatör mermiler getirtebilirmisiniz
-
hocam demek marifet mermide bu yeşil ceketlimi sarı ceketlı olanımı bu kadar hız yapıyor
-
Olurda 3 - 4 grainslik 5,5 pellet yok, benim bol diselli diana da 5,5 kalibre 9 grainslik prometheus plastik ceketli pelet ile denemelerimde 1650 fps hızları test ettim.hocam o dianayı nasıl o kadar güçlendirdiniz
-
yok abi meraktan
-
gamo raptorla olmazmı yada 3-4 grainlik mermıyle