haklısın abı ama menzıl konusu kafama takıldı cunku en guclu sılahlar bıle suda 5metre (5 metreydı galba tam hatırlamıyorum) ilerleyebılıyorlardı ama zıpkın gıdıyo gıdebıldığıne bundan kafam karıstı
doganmustafa tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
5 gündür büyük bir sabırla bekliyorum
-
abi benım soru noldu ya uctu gıttımı yoksa
-
tesekkurler yanı bır nevı uretım hataları
bırde alttaki pellet kaliteli bir markaya benzıyor -
arkadaşlar ben hala capagın ne oldugunu anlayamadım
-
yok hocam tam namluyu kapatırken sılah ates aldı ondan olmustur dıye dusunuyorum
-
smk son gunlerde cok zor kuruluyordu yanı namluyu ıyıce ıce dogru bastırmak gerekıyordu bugun ıse tam kurdum kapatacagım kendılıgınden ates aldı ve galıba carpmanın etkısınden yamuldu kurma kolu hıc kuramıyorum napacagım
olecekmı yasayacakmı
yoksa elveda ılk goz agrım mı dıyecegım -
abi bu zıpkınların okunun ipini çıkartsak ne kadar gıder yanı mesafesı ne kadar bırde balıkların nıye kafasına atmıyorsunuz onu merak ettım
-
hocam msn verın eklıyeyım sızı resmı gonderırsenız ben koyabılırım
-
mod 125 in piston keçesı pıstona vıdaylamı tutturuluyor inş oyle değıldır bıktım smknın pıston vıdasını degıstırmekten
-
Örnek verecek olursak bir futbol topu ile 16 numara bir bowling topunu aynı yükseklikten yere bırakırsanız ikisi de aynı hızla düşer, yere aynı anda temas eder. Fakat temas ettikleri noktaya etkileri nasıl olur tahmin edebilirsiniz.. =)
hah sımdı bu ornektan sonra çaktı kafam saolun
birde bız buna gore 6.35 mı alalım -
yanı kütle.hacim.hız boyle mı bulunuyor
-
sonucta ayını hızda ama neden farklı olsun kı hatta 90 kıloluk adamın elı daha genıs olacagından basıncıda cok yayacaktır ve 60 kıloluk adamın kı daha cok etkı yapacaktır yanı cıvıyı tersten cakmak gıbı bısey
yanlısım varsa duzeltın -
benım anlamadıgım konu su aynı cıkıs hızına sahıp belkı dahada dusuk olan 5.5 mm sılah tahtayı deılp gecıyor ondan daha hızlı olan 4.5 yapısıyor neden acaba pelletın agırlığındanmı
-
arkadaşlar türkçesi uzerınde calısıyorum bır kaç gun sonra eklerım
-
bende bır tane ettım baska bır sıteden olmuyorsa bakın
http://www.dosya.tc/Long_Range_Sho…tion_2.zip.html -
konyada mod 125 ı sormustum sılahı cıkarttı 4. nesılmı dedım adam bana 5.5 dedı ustune bırde bunların 4.5 5.5 6.35 var dedı 4 yok dedi
-
abi crosman pelletın altındakı ve onun solundakı ne
-
bende gonyalıyım merkez
-
tepme deyince aklıma geldi ya dün torunla atış yapıyodum 12-13 yaşlarında bi çocuk vardı yanımda dipçik uzun geldi galiba dipçiği omzuna dayamak yerine koltuk altına aldı ve kundağın üzerindeki metal yere (adını bilmiyorum ) gözünü iyice yaklaştırdı nişan alıyo bi çekti tetiği o metal yer çocuğun gözüne geldi göz kıpkırmızı aslında gülmemek lazım ama çocuk kırmızı gözle bana bakıyo ve ardından süper bi söz ''tepiyomuş bu''
hocam sizde okadar mülayim değil tabi tepecek diye espri patlatsaydınız