ilk goz agrımdı 206 gti, her ne kadar uzucu ayrılsak da, ayrı yeri vardır ben de mutlaka yuruyen aksam saglamlaştırılarak kullanılması gereken bir araç.
yeni aracınızı gule gule kullanın
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
ilk goz agrımdı 206 gti, her ne kadar uzucu ayrılsak da, ayrı yeri vardır ben de mutlaka yuruyen aksam saglamlaştırılarak kullanılması gereken bir araç.
yeni aracınızı gule gule kullanın
elinize sağlık
performans olarak civic daha performanslıdır, sürüş konforunda ise bora daha iyidir. fakat motorunun yetersiz kaldığını, ve goreceli olarak cok yakıt tükettiğini duydum.
sakin kullanıcıysanız bora tercih edilebilir
ayrıca focus veya astra da düşünülebilr. Babanızın aractan beklentisi daha çok nedir (konfor, tuketim vs)?
hocam yine sihrini konuşturmussun, eline sağlık
hocam veli abi kafaya taktı galiba yazın yanın dayım diyor istersen sende gel hocam acılı melemen yedireyim size
yaz ve Antalya, çok tehlikeli bir ikili
ben bir kere kullanmıstım 3-4 sene evel yogun karda.
tekerden yuksek kar vardı ve hiç bir sekilde kara saplanıp hareketsiz kalmadı. sanırım sebebi 4*4 olmasıydı, eger 4*2 olsaydı sanırım saplanırdı.
2 saat boyunca kullandım ve hala tadı damagımdadır
camur kar olmayacaksa 4*2 yeterlidir sanırım ama obur turlu 4*4 tercih etmekte fayda var
ayrıca virajlarda ekstra dikkat sarfetmek gerekli
discovery de gene seyretmiştim bunu
jay leno'da da varmış bundan. ışıklarda merak edip yakından bakmak icin yaklaşan bir aracın tamponu eridi diyordu gülerek
bunu kullanan bir surucu cok cok yuksek bir suratte radara yakalanmıs ve onur belgesi gibi saklıyormus bu cezayı.
ama sesi muthişti
arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim, sanırım uygun bir noktada anlaşıcaz. konustuk ve karsı dilekce verdik, sonucu bekliyoruz.
okuyan, iyi dilekte bulunan herkese tesekkurler
Arkadaşlar gecen hafta aracımla kaza yaptım, ve perte cıktıgını bildirmişler bugun. Bende birşey yok ama aracım kotu oldu. detaylara girmiyorum şimdilik. biraz arası sogusun daha sonra anlatırım, çok üzgünüm şu an
Aracım oldukca bakımlıydı 2000 model 94bınde 206 gti
16.250 ytlye kaskoluydu.
bugun once 12000 sonra 13000 ytl teklif etmişler şaka gibi. 2. el piyasası bu demişler, neye gore hangı araca gore bunu belirlemişler bilmiyorum. daha sonra da isterseniz itiraz edebilirsiniz demişler
13000e de 20bin ytlye de arac var. tabi ki en yüksek fiyatı istemiyorum ama ölü soyuculuk da yapmasınlar.
ne gibi bir yol izleyebilirim, nasıl bir itiraz da bulanabilirim ? teşekkürler...
bu arada kasko anadolu sigorta
en kolayı belirlenen saatlerde beşiktaş , mecidiyeköy meydanı ve metro citi önü gibi muhtelif buluşma noktalarına gelmeniz olur. kolaylıklar dilerim
Teşekkürler...
Güzel bir buluşma olmuş.
Rica etsem bu yeri detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz ? Aracla veya toplu taşımayla nasıl gelinebilir ?
Teşekkürler
Chairgun programının pocket pc versiyonu da var, pda sahiplerine hatırlatma
Elinize sağlık, ben de bulmuştum bir şeyler zamanında, resim olarak boyutları çok büyük umarım sorun cıkmaz.
[Resim Engellendi: http://img442.imageshack.us/img442/5033/mildot1fo6.th.jpg] [Resim Engellendi: http://img442.imageshack.us/img442/7641/mildot2or8.th.jpg] [Resim Engellendi: http://img442.imageshack.us/img442/6469/mildot3sq2.th.jpg]
düzeltme: çok büyük çıktı forumda, önizlemelerini ekledim.
Ellerinize, emeğinize sağlık
Tesekkurler
ben olsam bir de Touareg'i düşünürdüm
kusura bakmayın ama bu buz gibi espriyi yapmadan gecemedim
bu arada susutuculardan ses çıkmıyo.
e zaten amac da bu değil mi
dikkate almayın bu mesajı
Merhaba, attığınız mesajdan sonra bu linki gördüm, burdan devam edeyim
Dampalar hakkında pek bir bilgim yok ama, bu linkteki sadece dürbünü yükseltmeye yarayan bdürbün ayağı da olabilir, darbe emici dampa özelliğinde bir şey olmayabilir (fiyatının düşüklüğünden yola çıktım), hatta sanki tek parça dürbün ayağı gibi bir şey.
Musatafa Serdar bey önümüzdeki ay dampa getirmeye başlayacaktı sanırım. Gelişmeleri takip etmekte fayda var
nce ılk ıkı resımdekıler daha şık
Avcıhocam ve diğer emeği gecen tum arkadaşlar, cok tesekkur ederim uğraşılarınız ve emeğiniz için
cok pratik yaw:)