nova compact almayı düşünüyorum üzerinde gelen dürbün 150 200 metre icin yeterlimidir degilse hangi durbunu onerirsiniz
Memetcelikk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
S.a arkadaşlar ilk defa pcp alacam 8 aydir arastiriyorum paramida denklestirdim aklima takilan 2 silah kaldi nova compact ve nova taktical arasindaki fark nedir neden fiyat farki bu kadar yüksek ilginiz için çok tesekkur ederim
-
Nova araştırıyorum compact diyede birsey cıkıyor arasindaki fark nedir?
-
kardeşlerim teşekkür ederim yorumlarınız için dediginiz gibi yapacam att 44 un nova modelini alayim diyorum veya daha iyi modeli varmi att 44 un
-
maxilla sizce nova mı bt 65 mi
-
halil mete keşke kullanabilsek bunları ah ah
-
tabikide haklısın kardesim birden 300 e atmak tufegim cok iyi olsa bile vuramam bu zamanla olacak birsey 300 benim hedefim bu belki 3 ayda olur belki 3 yilda ama istedigim benim hedefimde bana tecrube kazandirabilecek basimi agritmayacak bir tufek
-
benim istedigim 300 metreye kadar cam şişeyi 5 atişta 3 defa kırabilecek güç ve isabet
-
Beyler ilk defa pcp tüfek kullanacagim butcem sadece tüfek için 1500 lira hangi tüfegi önerirsiniz pişman olmak istemiyorum.