gilgamis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
adanalı bir ithalatcı firma ile görüştüm aralık ayı sonunda geleceğini söledi..bu tüfeği alış amacım elbetteki av vurmak için olacak..200 mt menzil gözle nişan almak için uzun bir mesafe bence dürbün le kullanılabilirse öğünülebilecek bir tüfek haline gelir..av da hayvana şans vermek gerektiği fikrine katılıyorum..tek sorun avda domuzla karşılaşmak..işte o noktada şarjör kapasitesi yetersiz kalabilirmi diye düşünüyorum..aslında gavurlar avda yanlarında birde yüksek kalibre toplu silah taşıyorlar bu durumlar için..gümüşay marka 45 cal bir toplu tabanca bu sorunu oldukça ucuz bir şekilde çözebilir belki ama onada taşıma ruhsatı almak zor..aslında avcılık silah taşımada geçerli bir sebep sayılmalı...
-
-
forumdaki diğer konulari okudum ama ilk denemelerinile ilgili olduğunu gördüm..sanırım geçen zamanda silahı daha iyi tanıma imkanınız olmuştur..özellikle tepme konusu beni düşündürüyor daha önce 12 lik süperpoze ve tek kırma kullandım..eğer tepme gücü onlar kadarsa sorun yok..sonuçta çok sık ava çıkmayan ama avı bir spor olarak seven birine bu tüfeği olumlu olumsuz yönleriyle anlatırsanız memnun olurum
selamlar
-
Slm arkadaşlar,
uzun zamandır remington tipi bir yivsiz av tüfeği hayal etmiştim..sonunda ülkemizde satıldığını görebildik..silahın rus yapısı olması hosuma gidiyor ama yinede bu tüfeği alıp kullanan arkadaşların tavsiyesi benim için önemli..kullanan arkadaşlar varsa ki var olduğunu diğer konularda görüyorum..ne düşünüyorlar tavsiye ediyorlarmı?
selamlar..