Yaylıda en yakışıklı, hayırlı olsun.
ROBAR tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
atıcı hatası 0 olduğunda mütiş sonuçlar veriyor,
-
Bukadar marka çeşitliliği varken silahlarımızın olmaz ise olmazı dürbünler geliyor artık.
Hayırlı olsun Mustafa bey
-
Geçmiş olsun Mustafa bey, bende geçen ay bir arkadaşımı motor kazasında kaybettim
-
Bu silahıda yakından göreceğiz demek camiaya hayırlı olsun
-
Kaliteli pellet ile isteneni verebiliyor bence, ben 4.5 dan memnunum. Jsb 10,34 gayet iyi sonuç veriyor bu aralar diana magnum deniyorum oda süper hafif olduğu için hedefe çok çabuk ulaşıyor ayrıca sert bir pellet.
-
Gayet güzel bir bilgilendirme teşekkürler.
-
güzel atışlar mesafe nedir acaba?
-
Yarışmayı etkileyen önemli unsurlar vardı, atış masası atış konforunu önemli ölçüde etkiliyor ama her halukarda sayın impo tozumuzu attırır tebrikler yine kapışalım ben doymadım.
-
Tabanca olarak benim beklentilerimi karşılıyor güç, isabet ve sağlamlık aksesuar kullanan arkadaşlar var onlarda gayet memnun mesajı görürlerse sanırım yanıt yazarlar.
-
abi ayakta ama desteksiz olmalı ozaman biraz daha küçülür grupman.
-
Zoraki kullanıyorum ve isabetli bir silah 50m den trap plakasını paçalıyor. Üç pompada 600 fps ölçmüştük.
-
Çok güzel bir site teşekkürler
-
AA Eline sağlık Ogen
-
Basit bir tarif yapayım gelmek isteyenler için, belli noktalar var buna uyulursa bulmak kolay. Şile otobanını başlangıç olarak sayarsak Çekmeköy Madenler hiç biryere sapmadan devam daha sonra Sarıgazi sapagı sağda kalıyor yine düz devam 500 M. sonra ışılardan sola Taşdelen tabelası var giriyorsunuz ve yine hiçbir yere sapmadan yolun sizi götürdüğü son noktaya karşınızda askeriyenin ormanı gidişgeliş ayrılmış biryol SOLA dönüyorsunuz 1 yada 1.5 km sonra köşede YASİN MARKET yine ordan SOL ileride yol biraz egimli tırmanıyorsunuz rampa bitince gözünüz solda olsun ÇEKMEKÖY MESİRE ALANI ve GELDİNİZ
-
Pelletler aynı delikte kaynaşmış
-
Hayırlı olsun, keyifli atışlar.
-
Böyle güzel bir silahın yerli olması grur verici.
-
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun.
-
İsabetli atışlar diliyorum, hayırlı olsun.