Resimler güzel çıkmış, iyi birgün oldu emeği geçen herkeze teşekkürler.
ROBAR tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben ikea otoparkına gelicem saat 09:30 buluşma saati mi?
-
Gülegüle kullanın
-
İkea'dan katılanlar olacakmı acaba?
-
Güzel buluşma olmuş arkası hiç kesilmesin
-
Herkeze çok teşekkür ediyorum, çok sıcak ve içten bir buluşma oldu. Mekan 10 numara dahada güzel olacagı aşikar Bahadır beyin poligon katkısı süper.
Atık gidilebilecek sabit bir mekan var
-
10:00'da İKEA'da olacağım.
-
Yarın bir faliyet olacakmı... netleştimi
-
Bir aksilik olmaz ise bende katılmak istiyorum, genelde hafta sonları çalışıyordum pazar atış serbest
-
İsabetli atışlar. Hayırlı olsun
-
Fotolarını merakla bekliyoruz.
-
Daha önce kullandığınız yağların bezle tamamen arınması kolaydegil gibi, her biri bir film katmanı bırakır.
http://www.prizmabilisim.com/asp/show_stock.asp?product=390DCS
bu ürün yağı tamamen arındırmakta kullanılıyor, ve sonraki denemeleriniz için hazır hale gelebilir.
-
AA kalite, hayırlı olsun güzel karar.
-
İsabetli atışlar dilerim, hayırlı olsun.
-
AA nasılbir adaptör ve moderatörle tamamen susturulur resimli olsada görsek güzel olurdu
-
Herkeze hayırlı olsun.
Bu, Mustafa beyin camiaya kazandırdığı mütiş güzelliği ilgiyle izliyoruz. Darısı almak isteyenlerin başına
-
-
350 magnum, hayırlı olsun güzel tüfek. Ben sesi için, (boru izalasyon malzemesi, plastik boru ve elektrik bandı) ile moderatör yapmıştım hala kullanıyorum ses yarı yarıya azalıyor, isabet de bir sorun yaşatmadı. ( dürbünsüz)
-
Merhaba arkadaşlar, güzel grup olmuş tebrikler. Bu tüfeğin stabil atış sayısı nedir acaba?
-
Ümraniyede oturuyorum, mekan konusu en zor olanı gözden ırak olmalı havalıyı gören ateşli zannediyor.