abi bilgiler güzel amaa ramazanramazan canımız çekti nasıl ulaşacağız biz bu meyvaya birazda onu anlatsanıza
nesetkar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
işin aslına bakarsak 11 yaşımdan bu yana havalı tüfek kullanırım ama pellet ismini ben forumda öğrendim.saçma demek biraz basite kaçıyor pellet işe büyü katıyor
-
ilker abi bakamadım ne yazıkki dürbünüm yok malum dahada olcak gibi görünmüyor (kriz benide vurdu) ama yaklaşık 8-10 metreden match mermiler ile 5 pelleti nerede ise iç içe denebilek şekilde atıyorum .Atıcı hatalarımı saymazsak çok istikrarlı ama pellet seçiyor.tahribatı deliciliği iyi değil .benim gibi max 25-30 metre atıcaklar için ideal bir tüfek diyebilirim.(dürbünsüz olmuyor)
-
Çok teşekkürler inşallah sizlerede daha iyilri nasip olur.
-
Bende bir ara trap'a heves etmiştim kayın babamdan aldığım emanet poze ile bir kutu trap fişeği aldıktan sonra soluğu poligonda aldım babam ve kardeşimle birlikte.Tesadüf poligon sorumlusu tanıdık çıktı çaylarımızı yudumlarken babam benim nasıl güzel bir atıcı olduğumdan köyde ava gittiğimizde yaptığım şovlardan askerden getirdiğim belgelerden felan bahsetti.(keşke bahsetmez olaydı)Bu arada tüfeğimizin trap 'a uygun olmadığını aldığımız fişeğinde son yönetmeliklerce kabul edilmeyeceğini ama sorun olmadığını felan söyledikten sonra bizi polgona aldılar,yanılmıyorsam Ukraynalı bir eğitmenle beraber başladık atışlara 20 atışta ancak 4 tane vurabildim ve ogüne kadar bu kadar ezildiğimi hiç hatırlamıyorum ayrıca belirtmek istiyorum çok pahalı bir spor aylık antreman yapmak için en azından 450 tl gibi bir rakam söz konusu ayrıca tüfekler 5-6 bin tl gibi fiyatlarda elbisesi yeleği ayakbısı şabkası derken baktım beni aşıyor görüp göreceğim o oldu saygılarımla.(bir daha önünden bile geçmedim poligonun)
-
abi youtube yi açamadım link çıkmadı
-
Teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için.
-
Bende öyle düşündüm varsın gücü düşük olsun dedim aldım önemli olan isabetli atış
-
Dürbünün yakınlaştırmasına bahane bulmuyorum olaki başka bir tüfekte kullanmak istedim daha güçlü bir tüfekte mesela hem dampa hediye ettiler o bir işe yarasın değilmi?Ya zaten öyle middot paralaks ne bileyim 50 mm mercekli... aradığım yok boğaz çapı dampaya uysun şöyle max 30-40 metreden iş görsün istiyorum.Sitelere bakındım genelde benim fiyat aralığımda olan ürünler hiç hoşuma gitmedi.yurt dışından 40 euro civarında fiyatlara kargo dahil getirilebiliyor hemde artısı bilem oluyor yani buradaki 3-9*32 fiyatına 3-9*40 veya ne bileyim paralakslı bir ürün alınabiliyor.Bakalım hayırlısı olsun.
-
Teşekkürler Akif abi bilgilendirme için.Şimdi ben ne yapmalıyım
-
Teşekkürler sağ olun.Tüfeği aldım ama dürbünde kararsız kaldım
-
Çok güzeller ama dediğin gibi bi takılırsa...
-
Abi hatırlatma için teşekkürler hiç düşünmemiştim işin bu tarafını.ingilizce bilen birini bulmam lazım
-
Arkadaşlar forumdan bir kardeşim diana 460 magnuma harika bir dürbün almıştı tabi onun aldığı dürbün benim 21'e biraz büyük gelir ama aldığı yerle görüşüp akşam bilgi verecek büyük ihtimal yurt dışından gelecek.
Yurt dışı sitelerinden daha önce alış veriş yapanlarımız var forumda onlardan yardım bekliyorum güvenilirliği onaylanmış sitelerden link atabilirlermi acaba.Merakla sizden gelecek haberleri bekliyorum. -
BARSKA 3-9*32 mi?
OPTİMA " Mİ?
TASKO " ışıklı mı?
Arkadaşlar fiyatları 60 ila 80 tl arasında değişiyor tercihim ışıksız olması ve 32 mercek çapını geçmemesi. bildiğiniz başka modeller ve markalar varsa link vererek yardımcı olabilirmisiniz?Dampayla kullanacağım.
-
Şimdi tekrar baktım dediğiniz doğru o zaman bana yine bir çin malı dürbün almak kaldı şöyle 50-60 ytl yi geçmeyecek birşey lazım
-
Yani dampaya küçük mü gelir anlamadım şimdi????
-
2-6x32 yi ne yapacak atacağı mesafe kaç metre o tüfekle.
Abi kalbimi kırıyorsun ne olmuş arslan gibi tüfek işte
Kardeşim gözün aydın yeni tüfeğine kavuştun. Kazasız belasız güle güle kullanmanı dilerim. (Pilava benide çağır )
Yarın akşama gel bekliyorum
hayırlı olsun emrah kardeş. en kısa zamanda görüşelim bekliyorum.
Sağ ol kardeşim inşallah şu işleri bir toparlayayım geleceğim.Dürbün işinide halledeyim bir hafta sonu yanındayım
Hayırlı Olsun Emrah.
Alacağın dürbünü önce dampaya girermi girmezmi onu öğren. Sonra karar ver.Teşekkürler Gamo 4*28 giriyor diye biliyorum ama.ikiside 25,4 ama yanlışım varsa düzeltin.
-
emre beyy hayırLı olSun havalı tüfeklerle ilgili cok emegi var üstümdee iyi atısLarr
Teşekkürler kardeşim4x28 dürbünü sorunsuz bir şekilde bir kere sıfırlayarak kullanabilirsin kesinlikle ayarı falan kaçmaz hayırlı olsun.
Ayar konusunda inşallah artık sıkıntı yaşamayacağım hem dampa var hemde gamonun ağırlığı 165 gram tek kafamı karıştıram tarafı mercek çapı küçük.En fazla 25 metre hatta 20 metreden iş görsün yeter yani dürbünden baktığımda hedefi aramak istemiyorum böyle bir sorun olmaz umarım.hayırlu olsun kardeşim,güle güle kullan
gamo pro magnum benim en çok kullandığım pellet,seniin tüfeği sevmemiş anlaşılan ts10 da mod95 sas ı sevmedi,zor giriyor
patriot
diana mod48
at44w10
optima550
stoeger x20bu tüfekler çok sevdi bu pelleti,sigara atışlarımı bilem bu pellet ile yapıyorum
Teşekkürler Kadir abi aldım sonunda pro magnumla tekrar atış yaptım abi,atıcı hatası olabilir diye ama nafile yine sonuç berbat senin pellet 5,5 mi ? -
Atışlarım 10 metreden 5 er atış
gamo match: mermi etekleri birbirinin üstünde 4 delik
crosman: sadece 1 mermi 0,5 cm sola kaymış muhtemelen atıcı hatası
remington: 3 mermi üçgen yapmış diğer ikisi alakasız yerlerde
gamo pro magnum: yazmak bile istemiyorum berbat bir pellet
pro match: işte favorim bu atıcı hatalarını saymazsan 5 mermi 3 delik
sonuç olarak match pelletler iş yapacak gibi rörünüyor tabi bu atışlardan kesin bir sonuç çıkarmak doğru değil tüfek yeni ben yeniyim aydınlatma çok kötü en önemlisi dürbünüm yok hata yapma olasılığım çok yüksek ama inanıyorum ki dürbünle ve tüfeğe alıştıktan sonra 10 metreden kibritlerin ucuna atış yapabileceğim