nesetkar tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Teşekkürler arkadaşlar.Şimdi iş yerindeyim depoya indim az önce atış yaptım 10-15 tane harika bir tüfek dürbünsüz flpresan lambanın altında yaklaşık 5 kuruş büyüklüğünde hedeflere 3 er atış yaptım sıfırlaması olmasada tek delik yapıyor tekrar gideyim biraz daha atış yapayım çok sevdim ben bu tüfeği ;şrofls;.

Taze haberlerle geldim arkadaşlar gamo pro match ile çok özönmeden atmama rağmen 5 merminin 5 ide nerede ise iç içe ama ro hunter ve crosman o kadar başarılı olmadı.

½bay£bay`; Yatagundan aldığım diana 21'im yılbaşı tatili nedeniyle 1 gün gecikmeli olarak bu gün öğlen saatlerinde elime ulaştı.Buradan tüm yatagun çalışanlarına ve özellikle Akif abime çok çok teşekkür ederim ;d; .Sırada dürbün var inşallah önümüzdeki ay.Tüfeğime en uygun bulabildiğim dürbün gamonun 4*28 modeli fiyat olarak iyi ama kullanımı hakkında bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye alabilirim.
    Tüfekle beraber bir adette yatagun dampa hediye ettiler.
    Tüfeğin hangi mermileri sevdiğini bilmediğim için 5 farklı model mermi aldım bunlar;

1-remington,(200 adet)
    2-crosman,(250 adet)
    3-gamo match(500 adet)
    4-gamo pro hunter (500 adet)
    5-gamo pro match (250 adet)

UMARIM 500'LÜK KUTULARDAKİ PELLETLERİ SEVER ;şrofls;.

Forumda hiç kulanan yok sanırın mod 21 modelini yinede ilginiz için teşekkürler.
    Gamonun 4x28 tv modelini düşünmemin sebebi çok hafif olması 165 gram gibi bir ağırlığı var buda avantaj sağlıyor tek parça ayakla kayma yapmaz diye düşünüyorum dampayla kullansam bile toplam ağırlık fazla oılmayacağından ayakta desteksiz atışklarımda sıkıntı yaratmaz ,başka model ve markalarda ağırlık biraz fazla tabi fiyatta :)

Aynen dediğiniz gibi sağda solda eş dost denk geliyor elimde tüfek gezerken.Böyle aşağılayıcı laflar ediyorlar X( hiç bozuntuya vermiyorum en yakın duvara hemen bir tahta şöyle 1,5-2 cm arası yada bir çöp tenekesi 50 metre mesafede dolduruyorum tüfeği at kardeşim şu hedefe bak bakalım oyuncakmı değilmi diyorum.Sırf bunların yüzüne gaza gelip kara şişeleri indiriyorum gözlerin önünde ;şrofls;.

Umut kardeşim ve ben(emrah) yarın sabah bir aksilik çıkmaz ise bir araya geliyoruz x;.z İlk kez forumdan bir arkadaşla görüşmek kısmet oluyor.Umut kardeşimin dianası ve benim patriot'la gurup denemleri yapacağız.Kısmet olurda fırsat bulursak balık tutmaya bile gidebiliriz.
    Mesajımı okuyan tüüümm abilerim kardeşlerim davetlidir.

Abi mahvettiniz beni içimde hissedipte kendi kendime bile itiraf edemediğim o vicdan azabını ne bileyim pişmanlığı yazıya dökünce içim bir garip oldu doğrusu serdarhavsut abiminde dediği gibi bu vicdan azabı bazan 1 dakika bazan daha fazla oluyor sanırım benimki yarın sabaha kadar devam edecek(taki tüfeği elime alana kadar) sonrası malum bir gözüm hedef kağıdında diğer gözüm ağaç dallarında olacak.... ;$.,

şahsen ben öyle bir silaha sahip olsam en az bir hafta kimse ile görüşmem silaha sarılır yatarım iş yerinden izin alır yanımada bir sanayi tipi tüp ve bol mühimmat... alır başımı giderim ekmek ve su yeter başka bir şeyde istemem ;şrofls;. alan arkdaşlara hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun

Havalı tüfek denilince genelde akla ilk gelen şey av oluyor atıcılık şişe kırma daha sonra geliyor.Foruma ilk kayıt olduğum günlerde hep dikkatimi çekmiştir,hiç kimse av dan kuştan bahsetmiyor kırdığı şişeden yaptığı guruptan bahsediyor, ya diyordum buradaki herkes tüfekleri ile sadece şişelere hedeflere atıyor da bir ben mi kuşa sıkıyorum diye düşünüyor ve eziklik hissediyordum içimde.Ama artık düşünmüyorum içim rahat ;şrofls;.

;d; emeğinize sağlık sormak istediğim bir şey var.bu yaptığınız sistemde ayar vidaları aktif kullanıla biliyormu yoksa artı kıl nereye denk gelirse biz hedefi ona göre mi ayarlıyoruz hiç sıfırlama denediniz mi ?

2 adet eskittim es 92 modelinden çok güzel atışlar yuapabiliyordum ama hocamın dediği gibi denemeden almayın derim.Yakın tarihte bir arkadaşım aldı bende kullanma fırsatı buldum ama tatmin edici gelmedi.Yeni başlayanlara yada ev içerisinde vakit geçirmeye elverişli.

Eğer bir gün kundağımı boyamak istersem hangi tür boya,vernik,zımpara vs kullanmalıyım çizilmelere karşı koruyucu vernik vs tavsiye edebilirmisiniz.
    Deneyen arkadaşlar nasıl sonuçlar aldılar?
    Patriota siyah kundak yakışırmı acaba?
    Tanıdık mobilya boyacısı arkadaşlar var vereceğinin bilgiler ışığında bir deneme yapmak istiyorum.
    Saygılarımla

Dampa dürbünü ne kadar korusada bence büyük mercekli ve ağır dürbünleri tam olarak koruyacağına inanmıyorum ve ışıklı dürbün almanızı tavsiye etmiyorum ışık mekanizması artı gramaj demek bulabildiğiniz en hafif dürbünü alın derim ve yaylı bir silahta dürbüne tüfekten çok para yatırmanızıda pek tavsiye etmem hatam varsa düzeltin saygılarımla emrah.