peki güvenilir gamo pellet temin edebileceğimiz bir adres verebilirmisiniz yakın tarihte ihtiyaç olcak çünki yada gomoyla aynı fiyatta başka bir marka önerebilirmisiz.
nesetkar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yakın bir yerde tornacı yokmu ona bi danışın.Yalnız anladığım kadarıyla namlu baya bi hasar görmüş içini boşaltabilseniz bile atış istikrarı nasıl olur orası meçhul.bence aldığınız yerle bağlantıya geçin fabrikasına yollayın yada yeni bir tüfek almanın yollarına bakın saygılarımla
-
Bir patriot kullanıcısı olarak tebrik ediyorum kadir abi ellerin dert görmesin gururlandım vallahi.Abi ben halen patriotuma uygun bir pellet bulamadım gez arpacık 10 metre sıfırlama atışlarımı ts 18 ile yapıyorum iki mermi iç içe 3. sü 1cm kayıyor.Tavsiye edeceğim bir pellet varmı gamo modellerinden olursa sevinirim diğer pelletler biraz pahalı
-
o dürbünler 1" tüplüdür yani normal dürbün ölçüsü, bol gelmez.
Teşekkürler bilgiler için önümüzdeki ay almayı düşünüyorum inşallah yatagunda satışa çıkar birde tek parça ayak harika olacak.Patriot dürbünsüz bir işe yaramıyor bunu geçte olsa anladım -
Bu dürbünde benim ilgimi çeken taraf ağırlığı, çok hafif geldi bana 165 gr sanırım buda dürbünün kaymasını azaltan bir etken... Acaba yatagunda ne zaman satışa sunulacak bilen varmı???Bide bu 4-28 gamo dürbün bizim tek parça ayaklara uyarmı?Bol gelmez inşallah.
-
gamo 4-28 tv modeli yatagunda görünüyor ama satışa sunulmamış.Bu model hakkında ne düşünüyorsunuz patriotun üzerine takacağım yakın mesafe atışları için.Benim için önemli olan sağlamlığı çin mallarına kıyasla örneğin tasko 3-9*32 ye kıyasla sizce nasıldır.tavsiyelerinizi bekliyom.
-
sitede bu ürünler yok ama???
-
Arttırdığın parçanın fotoğrafını çek foruma ekle ki yardımcı olabilelim saygılarımla.
-
Abi ilk defa duydumm ve çok şaşırdım yakalaması kolay ama eti yenmiyor hemde zehirli garip doğrusu çok merak ettim ayrıntılı foto veya link varmı araştırsam bi.
-
Bir patriot kullanıcısı olarak tebrik ediyorum sizleri.
-
Peki yatagun un bu konuda bir çalışması yokmu? Kendi adıma bir kutu pellete 30-35 ytl veremiyorum ama gamo hunter ucuz ithal pelletlerin içerisinde en isabetlisi.Yanlışım varsa düzeltin.
-
Diana 54 le yapılan atış pek şaşırtmadı beni yalnızzz hatsan mod 90 la 140 metreden şişeye isabet ettirmek gerçekten emek ister.Kim bilir kaç atış sonra buldun o 4 metre yukarıdaki noktayı.Emeğinize sağlık diyorum.
-
Yakın zamanda hunter satın alan varmı aramızda?
-
Doğru söze ne hacet.
+1 -
Benimde dikkatimi çekti yeni bir markamı doğuyor???Yoksa kopyamı çekiyorlar...???
-
daha önce dampasız kullandın ise dürbünü kesin ve kesin sorun dürbündedir diyebilirim.çevrede yokmu emanet bi dürbün tak sıfırla kesin emin olursun .sorun büyük ihtimalle dürbündedir bence.
-
Kahramanmaş'ta HARTLAP yöresi bıcakları ile ünlüdür.Öyle güzel nakışlı bıçakları vardır ki.. Sapı hayvan boynuzundan çeliği paslanmaz.Üzerine hediye edeceğiniz kişinin ismi yazılır.Dedeler torunlarına yadigar bırakır.Yine aynı yörede bir tepe vardır bu tepedeki taşlar bleği dediğimiz taşlar üzerine yağ sürüpte bıçakları keskinlediğimiz taş cinsi.
Bu bleği taşları nesilden nesile geçer benim ailemde 50-60 yıllık bleği taşları var.Dedelerimize babaları vermiş evlendiklerinde çehiz olarak oda torunlara çocuklara geçmiş hala her kurban bayramında sandıklardan çıkarılır kurban edilecek hayvanı kesecek bıçaklar bu taşlarla keskinlenir tekrar sarılır sarmalanır sandıklara kaldırılır.
Benimde dedemden kalma bir orağım var ekin (buğday) biçmeye yarayan yarım ay şeklinde.Hala iş görür.Saygılarımla...
-
Abi yapmayın bölee sattıracaksınız bana varı yoğu
Şaka bir yana içim gidiyor bu yorumları okudukça hayırlı olasun güle güle kullanın. -
Abi sen harikasın.
-
Ben buluşmanıza katılamadım ama bir yandanda seviniyorum katılamadığıma Allah muhafaza bir iki atış yapsa idim fx'ler ile varı yoğu satar bir tane almaya kalkardım iyiki yokmuşum orada iyiki Emeği geçen herkese ayrıca teşekkürlerimi sunarım havalı silah camiasında bir numarayız Allahım nazardan saklasın.
Saygılarımla