Merhaba Arladaşlar,
Uzun süredir foruma üye olmama rağmen ilk kez yazıyorum. Öncelikle herkeze selam ederim.
Silah almak bir tercih meselesidir, herkes verdiği paranın karşılığını almak ister. Bu yüzden bende uzun süre hem bu forumu hem diğer forumları, bilgi almak, diğer insanların tecrübelerinden faydalanmak için takip ettim. Forumlarda geçirdiğim bunca zamandan sonra bir kaç laf etmek isterim. Üzülerek görüyorum ki bu hobiye gönül verenler üçe ayrılmış durumda. Hatsan sevenler, sevmeyenler ve tarafsızlar.
Bir ürünü inceleyip insanların gördüğü aksaklıkları yazması, yapıcı veya kırıcı eleştiride bulunması kadar doğal bir şey yok. Tabiki yapıcı olması her zaman güzel. Ama kırıcı olsa dahi tolare edilebilir bir yanı var, sonuçta eleştiri eleştiridir ve bazen kırıcı olmakta gerekir.
Forumların amacı , kişisel deneyimlerimizi birbirimizle paylaşmak iyiyi kötüden ayırmaktır. Herkes tabiki yaşadığı kötü deneyimi aktaracak ki sorununa çözüm bulsun, bu malı almayı düşünenin kafasında bir fikir oluşsun. Bunlara söyleyecek hiç bir lafım yok.
Ancak, düşünülmeden komik olsun diye yazılan hakaretvari yazılar bence hiç hoş değil.
Hatsana mana buluyoruz, çoğu yerde de haklıyız. Ben inanıyorum ki bu yazılanlar bir yere ulaşıyor ve bu eleştiriler doğrultusunda çalışmalar yapılıyor.
Hatsana bu kadar acımasız davranırken birde kendimize iğneği batıralım. En iyi olma iddasında olan bir forumda, nasıl bu denli yazılar yazılabiliyor aklım almıyor. Biz nekadar iyiyizki, kendimizin başaramadığı işi Hatsandan bekleyelim.
Umarım dostlar beni yanlış anlamazsınız. Daha keyifli bir konu ile olmasını isterdim ilk yazımın.
Saygılar.