Tekir59 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

forumdan bir arkadaşım keçeyi gönderdi. az önce parmaklarım acıdığı için bıraktım. sıcak suda beklettim, pistonun ucunu yağladım ettim eyledim olmadı olmadı.bu beyaz keçe çapsızmı kardeşim. bakıyorum dış çap tamam ama iç kısımda faturanın gireceği yarık orijinalde derin bunda belli belirsiz. artık buna suç buluyorum. yarın pres altında takmaya çalışacağım. ya kopa, ya taka.piston değiştiren arkadaşlar fabrikaya göndermeden bunun başka yolu varmı? yani illa özel konik boru mu istiyor?

sabit gelirli,yedi yaşında çift kırmayla(dede destekli)silah tutkusu saran biri olarak,aha yazıyorum;fiyatı göreyim ben birine talibim.parça korkusu çekmeden kaliteli, güçlü, ve Türk malı bir silahı kullanmak ayrıcalıktır.saygılar,selamlar...

sideprensi kardeşime teşekkürler. webleyim ani bir sinirle satılmak üzereydi. veli bey'e buradan sitem; müşterisi olarak önce ondan istemiş ve mail atmıştım cevap alamadım. ihtimalki yoğunluktandır. selamlar.

arkadaşlar, izmirde hatsanın bayiliğini yapan yere yakın olan arkadaşım fiyatları öğrenebilirse bizlerde son kararı veririz. sonuçta patrıotlar hatsan imalatı. bana göre önceliği ona verelim derim.

yaklaşık 3 ay önce hilal av dan set 357 aldım. tüpü takın on gün sonra atış yapın kesinlikle kaçırmıyor. 20 metreden ağaçtaki siyah şişeye uzun namluyu takarak attım armut gibi indi. 10 mt. grupları harika çıkarıyor. tabii her atışta horozu kurmalısın. ben söküp horoz yayını biraz sertleştirdim şimdi daha etkili ama en fazla 30 atış gidiyor. soda şişesini 15 metreden patlatıyor.çok kullandığım için tek derdim tüp. her taraf boş co2 tüpü doldu.pelletleri koyduğumuz top plastik eğer orta tırnaklar aşınır veya topu çeviren metal tırnak eğilirse hizalama iyi olmayabilir. benimkide böyle aksaklık yok. sport macth pelletle 10 m. atışları mükemmel. beğemnediğim tek yanı plastiği fazla, emniyet pimi, tabii dökümü biraz kaba.şu anda bahçedeki kiraza konan kara şişelere servis yapılıyor

patrıot keçesi 30 mm çaplı diğerlerinden büyük. hepsinden var patrıot yok..... ben dahil bir sürü arkadaş aynı dertten muzdarip.gelin toplanıp veli beyden rica eelim. o- ring ve keçeden ikişer üçer alalım. bu silahı kullanıyorsak ve performans istiyorsak her 1000 pellette aynı sorunu yaşamayalım.

uzun mesafe atışlarında benimde başıma geldi. gezi söktüm ve ayar vidasının hizasına namlu kütüğü üzerine matkapla iki mm derinlikte çukur açtım. aynı diş daha uzun bir vida kullandım. şimdi gez eskisinden fazla yükseldiği halde vida fırlamıyor.atışlarda mutlaka yanıma tornavida alıyorum. silah aşırı güçlü ne yaparsan yap bağlantı vidaları gevşiyor.üstelik altlarında tırtıklı kontra pul varken...

tüfeği söktüm ve yatağın altına sakladım dünden beri canım sıkılıyor. hatsana telefon edip isteyeceğim inanın ''yok'' demelerinden korkuyorum çünkü silah anında satılığa çıkar.huyumu biliyorum. sitede, o-ring gibi, keçe gibi değişmesi gereken parçaları nerede nasıl bulacağını bilen arkadaşlar;lütfen yardım... eğer bulabilirseniz o-ring ve keçeden ikişer tane ben alırım. bir sürü patrıot sahibi arkadaşlar, yeni alanlar 4 kutu pellet sonrası bu sorunu yaşayacak. yabancısite olsun farketmez toplanıp bu sık bozulan parçalardan üçer beşer alalım.starken bile bu yedekler + özelliktir. saygılar

ilginize teşekkür ederim. silahı satın aldığım yerde periyodik değişmesi gereken küçük parçaların olmasını isterdim. inanıyorum ki sizin getireceğiniz silahların parçalarını da sizden isteriz. saygılar.

silahı alır almaz söktüm ve yeşil gresle yağladım. yaklaşık 1000 pellet attım güçte normal olarak azalma oldu. ilk zamanlar tok ses verirken şimdi şaklıyordu. söktüm ve keçenin ortasının döküldüğünü ve kemikleştiğini gördüm. yayda biraz flambaj var ama henüz değiştirmek istemiyorum.benim derdim düşük şorlu poliuretan keçe. veli beyin sitede yok. hatsan'a göndersem nasıl olur? kaliteli keçe nasıl bulurum alan kullanan arkadaşlardan yardım lütfen. ayrıca keçe yanmasını hatalı yağlamama bağlıyorum. söktüğümde gördüm piston önü yağ doluydu. dizel yanma keçeyi yemiş gibi geldi. unutmadan ilave etmek istiyorum; yaylı kullanan arkadaşlar bir fırsatını bulup patrıotla atış yapın diyorum. farkı göreceksiniz.

bir haber okuduğumda veya izlediğimde (hele bu günlerde) içim kararıyor, kahroluyorum.

bize kim olduğumuzu unutturmaya çalışanlara lanet okuyorum.

her Türk'ün yüreğini kabartan haber yazınız için elinize, yüreğinize sağlık.

bu havada bişey olmaz dedim köye kaçtım. avea maalesef çekmiyor. neler kaçırdığımı az önce gördüm ;#^+. inşallah bundan sonraki buluşmaları kaçırmam. ayrıca bizi de düşündüğü için polat beye teşekkür ederim. saygılar...