Atikomu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Cem, uzun zaman sonra bile olsa senden böyle güzel haberler almak beni çok sevindirdi, özlemişiz seni.
Dün atıştan sonra saat 13.30 sıralarında Teknosman'a da uğradım kapıda asma kilit vardı görüşemedik. Bu hafta görüşemediğim tüm arkadaşlara sevgiler.
-
Sıcak, güzel ve bol atışlı bir gündü. Emeği geçen arkadaşlarıma ve katılan kardeşlerime teşekkürler. Evren hedefler çok güzelmiş sağol. Sağlıcakla kalın.
-
Kadir'ciğim geçmiş olsun.
-
Evren'ciğim sana da geçmiş olsun, sakın kendini zorlama daha bize lazımsın. Tüm arkadaşlarım, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler tansiyonu oynattık, iki gündür düşüremedik. Ama bu gün biraz daha iyiyim, merak etmeyin acı patlıcanı kırağı çalmazmış, en kısa zamanda yine beraber olmak dileğiyle hepinize iyi atışlar dilerim.
-
-
Bu sabah ki buluşmanın iyi yanlarından ikisi...Komutandan satın alınan scuba
(kendisine buradan teşekkür ederim) ve A.A almak üzere satığa çıkarılmış bir AT 44Özgür kardeşim, iyi günlerde kullanırsın inşallah. Ceviz kundaklı AA'da sana çok yakışır.
-
Hava erken saatlerde soğuk olmasına rağmen öğleye doğru ısındı ve müthiş bir hareketlilik başladı. Çeşitli silahlarla penetrasyon testleri yaptık, sonra güzel sohbetin ardından Osman beyin ofisinde neskafelerimizi içerek günü sonlandırdık. Yeni katılan arkadaşlarımıza tekrar hoş geldiniz der, hepinize saygılar sunarım.
-
Çok güzel şeyler bunlar, hepinize selamlar, iyiki varsınız.
-
Gelirim,gelirsiniz,gelirler.
-
Nete daha yeni girdim. Serdar bütün masa başı oyunlarını başarıyla alt etmişsin tebrikler. Tek gurupta çok insafsız olmuş, hepinize sevgiler.
-
Mustafa bey, gerçi arabasız geldim ama bir fırsat yaratabilirsem mutlaka gelmeye çalışacağım.
Osman bey seni hiç kırarmıyım? Emrin başım üstüne hemen bu akşam uygulayacağım..
Serdar; senin gözlerinden öperim.
-
İstanbul'dan sevgilerle.......
Bu hafta işlerim nedeniyle aranızda olamayacağım, ama kalbim sizlerle, buradan herhangi bir ihtiyacınız olursa beklerim. Herkese iyi atışlar.
-
-
Murat; geçmiş olsun keşke haber verseydin, bakım ekibi olarak derhal olay mahallinde gereğini yapardık.
Erdem; Vallahi Ahmet'te büyük gelişme var, tek eksiği tüpü kaç bara dolduracağını bir türlü kesinleştiremedi.
Tolga; Seni geç bulduk, ama artık bırakmayız, her cuma meteoroji balonu uçurmanı bekliyoruz.
Buff'lıların fotolarını kim çektiyse lütfen yayınlasın Lütfen.
Cem, seni de çok özledik, hepinize selamlar.
-
Evren, ellerine sağlık. Naklen yayın ve sonuçlar çok güzel. Ufak bir düzeltme (o kadar istememe rağmen Serdar tüfeğini vermedi. ) tüfeğim HW 100 T, BSA 8-24x40, JSB 16 GR pellet.
Hava oldukça rüzgarlıydı Marlon 2000 kardeşimiz bizi bu konuda dün gece uyarmıştı. İkinci turda rüzgar neredeyse delirdi ve yönü saniyelerle değişmeye başladı. Her atışta nişan noktasını değiştirmeme rağmen adeta benimle dalga geçti. Hepimizin puanlarını da 7-8 puan düşürdü.
Bu arada AnkaraTeam yeni buffları ile show yaptı fotoları çeken arkadaşlar ekleyebilirse görebilirsiniz. Osman beyin yeni tüfeği, HW 100'ü iyi günlerde kullanması dileği ile hepinize selamlar, sevgiler. İyiki varsınız.
-
Güle güle kullanın çok güzel olmuş, Musa kardeşin de eline sağlık.
-
ben "benim eski hw100" demek içimden gelmediğinden öyle yazdım
Erdem, tüfek Teknosman'ın dediği gibi "hepimizin", bu hafta getireyimde biraz at. Turgayttt arkadaşımın düşüncelerine aynen katılıyorum. 5.52 mm. 14,5-16 grain pelletler ile 50m.de çok iyi sonuçlar alırsınız. Biraz ağırdır, bunun haricinde işçiliği mükemmel bir Alman güzeli.( bu konuda The Nighthawk uzman seviyede yarışmaktadır, bilgilerinize)
-
benim hw100ün fabrikasyon haldeki hız ölçümü:
Aaaaaa, benim tüfekte aynı değerlerde atıyor.
-
Erdem;
Klavyenle bin yaşayasın. Bu kadarmı güzel anlatım olur. Dün akşam misafirliğie gittik, gece 02.30'da döndük sabah 07.30da kalk borusu çaldı. Geç kaldım diye yataktan bir fırlayışım vardıki ev halkı ihtilalmi oldu diye peşime düştü. Akşamdan sözde tüm hazırlıklarımı tamamlamıştım.(veya öyle hatırlıyorum ) paldır küldür arabaya atladığım gibi 08.35'te PS'ye geldim. Orada soğuktan donmak üzere olan bazı kişiler gördüm. Neyse biraz sohbet yaptık, hemen namlu ısıtma ve sıfırlama faaliyetine geçeyim dedim ama acı gerçekle yüz yüze geldim. Dolum ucu ve şarjörleri yanıma almayı unutmuşum. Serdar kardeşim büyük bir özveri de bulunarak tüfeğini benim kullanabileceğimi söyledi ve ilk kez bir air arms'la müsabakaya girdim. Gerisi, Erdem'in anlattığı gibi. Bu arada Ahmet'te büyük gelişme var, Crow'un kulaklarını çınlattık. Güzel sohbet ve fıkralar derken bu günde böyle bitti. Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. tüfekler arasında da bir yarışma yapılsaydı Vallahi serdar'ın AA'sı birinci olurdu bu gün çok çalıştı, ona da sevgiler. Kamuran'ı göremedim, duyduğuma göre İçişleri Bakanı 1 hafta ev hapsi vermiş, canını sıkmasın bu günlerde geçer.
Sağlıcakla kalın.