Sabah tüfeği kaptığım gibi paldır küldür yola çıktım. İncekten Panoranın önüne kadar yol çarpışan araba pisti gibiydi. Allahtan herkes uyanmış kayanlar bile usturuplu kaydı. Paintsign'da Erdem ve Serdar'la incelemeyi müteakip atış yerine gittik. tüpün havasına baktığımda 200 bara inmiş olduğunu gördüm.(sanırım soğuktan) Yanımda pompada getirmiştim ama soğukta boşuna terlemeyeyim deyip vazgeçtim. Önce dürbünü sıfırlama faaliyetine başladık ama dürbün çok ilerde kaldığından rahat bir atış pozisyonu oluşmadı, herhalde başka bir dürbünle yola devam etmek gerekecek. Arkadaşlar tüfeğin sesini duymak için susturucuyu taktırmadılar bayağı gürültü yaptım. Bu gün kayıt atışlarıyla beraber yaklaşık 70-80 pellet attım. tüfekle ilgili izlenimlerim;
1. Tahminimden daha hafif,
2. Kundak çok güzel ve ele oturuyor,
3. Nişan alması ve Tetiği çok rahat,
4. 28 grain pellet attığından hafif tepiyor.
5. Çok stabil,
6. Dolum çok kolay yapılıyor.
7. Acemilikten pelletleri şarjöre zar zor yerleştirdim, tek atış şarjörünü dört kişi uğraşmamıza rağmen yerine yerleştiremedik en kısa zamanda öğrenmem gerek, sonuçta yavaş yavaş tüfeğime alışmaya başladım. 2-3 buluşma sonrasında tamamen tüfekle bütünleşirim.
Aktivite olarak, yine çok güzel ama biraz üşüten bir gündü. Katılan ve yeni tüfeğimle ilgili güzel duygularını belirten tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. İyiki varsınız.