Hanim evde karton kutulara tahtalara bidi bidi yapmaya baslayinca dusun tasin 69 tl ye Aluminyum takim cantasi aldim..arka plana mutfaktaki sert kesim tahtasi koydum (youtube da gormustum), e pellet tuzagimizda hazir... is bittimi kapa kapagi kaldir dolaba mis gibi...
Darkcity2000 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Co2 ler ile grupman olayı zor.. Eğlencesine bakmak lazım...tabanca güzel ve ergonomik görünüyor..
Yalnız ayeş kes dedikten sonra siz ilerdeyken silah sesi geldi.. Hiç hoş olmadı.. Eğer aynı istikamete atış ise size ayıp etmişler.
-
Gamo nun 4.5mm PBA bakir renkli pahali pelletlerinden aldim yuksek hiz icin lakin sarjorlere sigmadi bir tane bile atamadim...
-
PCP Savunma olayı kapanmıştır o halde Biber gazı organik ve çevreci ... yalnız insanı hayattan soğutan, doğduğu güne lanet okutan bir gaz(mış)
-
Seri atış yapabilen bir PCP olsa nasıl olur, hem hobi amaçlı kullanırsınız hemde savunma amaçlı. Hayalinizdeki Tüfek nasıl olmalı? Konu başlığındaki Nihat fevzioğlu beyin yüklediği videodaki gibi mesala. O videoyu buraya taşıyamadım.
Sanırım 6.35mm PCP savunma için iş görebilir...
-
laf lafı açıyor,
Bizim apartmana hemen hemen her gün üstelik apartmandan 2 hanenin işe gidiş saatine çok yakın vakitte hırsızlar yol geçen hanı yapmıştı.arap turistleri hedef almalarına rağmen benim kapıyı tam çıkmak üzereyken komşumuda aynı şekilde yokladılar.ikimizdede 7/24 takipli alarm var.buna rağmen kapıyı yoklayacak kadar niyeti bozmuşlar.girdikleri komşularımızın da hepsi evdeydi.uyanan kovaladı uyanamayan soyuldu maalesef.çok sinir bozucu ve aklınıza gelmeyen yakalama planlarını tasarladığınız birde evdekilerin bozulan moraliyle uğraştığınız çaresiz bir durum.şimdi aydan aya uğruyorlar ALLAH karşılaştırmasın boş olmadıklarını biliyorum.evde kopek beslenebilir.
Dobermanlar eve yaklastirmaz...
Rott lar ise eve girmelerine izin verirler ki kolay kacamasinlar diye -
hiiicc durdurma vs düşünmeyin.. başınızı derde sokmayın .. pasif ve aktif güvenlik önlemleri alın... paranoya seviyeniz üst düzeyse yatak odanız son savunma kaleniz, güçlü bir kapı yaptırın.. siz içerdeyken diğer odalara biber gazı basacak sistem vs kurun kimseyi vurmayın sonra arkasını toplayamazsınız...
-
200 barda atisa hazir bekletenilirmiyiz yani dolumu yapip kaldirsak bir zarari olurmu... deneyen varmi..
-
Max guvenli bara dolum yapıldıktan sonra basınçla rafta ne kadar bekleyebilirler?
-
Benim bugün aldığım gamo dynamax modelinin üstünde made in Birmingham yazıyor. Forumda bu modeli kullanan bir arkadaş olup olmadığını merak ediyorum zira tüfeği bugün aldım ama nasıl dolum yapacağımı tam çözemedim. Basınç göstergesi yok. Bir de sarjor son pelet takildiktan sonra mı tüfeğe takılıyor yoksa önce yaya basarak en başa mı alıyoruz. Bunu soruyorum zira ilk atıştan sonra ikinci atışı yapmıyor.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bunu bir izle belki yanıt bulursun..
-
Tabanca olarak pt 85 made in japan hadi buyrun bakalım
-
bende de gamo pt-85 var. scoom modeli değil, bir tüple 16 stabil atış yapıyorum.
aynen ilk sarjorden sonrasi dram basliyor..
-
bende tern d8 var 98kg 180cm lik adamim biraz sirkte gosteri yapiyor havasi oluyor ama katlayip bagaja atip istedigim yere goturuyorum
-
Erkan hocam 4.5mm kesmedimi sizi?
-
Macross (robotech) Anime ye giriyormu? Bundan baslayabilirim
-
Vayy cok güzelmiş, animeye başlayabilirim... Önereceğiniz güzel animeler varmı başka?
-
Selamlar, Zoraki Hp 01 Light sahibi oldum, cok sevdim keratayı, çok fazla pellet harcatıyor adama.. Bir iki sorum olacak
Bu tabancada 3 pompa yaptıktan sonra ne kadar bu şekilde bekletebilirim?
Tetiği çok hassas nişan alırken bir bakıyorum atış yapıyor aniden.. Daha tüy gibi dokunmuşken.. Kitapçığı ayar için biraz korkutuyor insanı bozabilirsiniz diye sizin tavsiyeniz ne olur?
-
Bende 5.5 var sanki biraz yavaş kalıyor. Birdaha alacak olsam 4.5 alırdım.
hocam 4.5mm sacma tuzaginda eriyip gidiyor tinnn.. gorunce moreliniz bozuluyor 5.5mm ise sacma tuzagini deviriyor yani oyle acikliyayim
-
Ben bugun light aldim 5.5mm lik.. eve bir daha 4.5 lik sokmam buyuk ihtimal.. 4.5mm ne bileyim sivri sinek gibi geliyor.. 5.5mm daha cusseli ve tahribati daha yuksek..
-
selamlar, pelletler ahsaptan sekmedi mi? Yapi marketten buna benzer bir ahsap aldim 10m den evde 5.5mm ile atis yaptim seken pellet ayak parmagima cok sert carpti.. sonraki tum atislar anlik olarak uzerime geldi..