ihsan04 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

teşekkür ediyorum gönderdiğimde sorun çıkmaz değilmi yani silahın kaybolması gibi ben aslında alışkın değilim bu internetten alışverişe bir arkadaşımın kredi kartını kullanarak aldım vermiş olduğunuz telefona su an cevap vermiyorlar yarın sabah tekrar arayacağım inşalah sorunumu çözerler insallah sizin aracılığınızla hallederler sinirden ne yapacağımı şaşırdım... allah razı olsun bilgi verdiğiniz için

burdada tüfek satıcısı arkadaşlar var aynı şeyi söylediler ne yapacağım ne edeceğim bilemiyorum adamlar yardımcı olalım ama diyorlar bunun yayı bizde yok fartklımıymış neymiş nerden aldım ben bu tüfeği öve öve bitiremediler daha yeni. açtırmakta istemiyorum bunun servisini yada ustasını bilen varmıdır diye buraya üye oldum adıyamanda turkuaz av bayisi bu siteyi tavsiy etti.. teşekkür ediyorum yardımcı olacak arkadaşlara .. 10 dakikaya bir siteye bakıyorum