Dürbünsüz bir yere kımıldamayak şekilde sabitleyin ve 3'4 kez atış yapın dağılma yoksa sorun dürbündedir .Aynı şekilde dağılma varsa namlu bozuktur
poyrazaga tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bahsettiğiniz yer dolumdan sonra hortumda kalan havayı tahliye yeri içinde derlin conta bulunuyor biraz sert bir contadır doluma başlamadan evvel elinizle biraz kuvvetli sıkmanız lazım.biraz daha güç vererek sıkın düzelecektir
-
Eskiden kral firması çok iyi ve sattığı malın arkasında duran bir firma idi ama malesef şimdiki durumu kötü pek ilgilenmiyor kralın pompasının arızası için fabrikayı aradığımda ellerinde sattıkları pompanın yedek parçalarının olmadığını ancak ellerindeki kalan oompalardan parça söküp tamir edebileceklerini söylediler şaka gibi 3 bin TL'ye pompa sat sonra yedek parça yok de bende mecbur Ali express den getirttim parçayı ve kendim tamir ettim artık yurtiçine pek önem vermiyorlar nasılsa yurtdışına satışları arttı
-
Kimber micro 9 safir çok güzel
-
Herkese selamlar. Ben Yunus. Bursa'da ikamet ediyorum, yaşım 33. Uzun bir süredir havalı tüfeklere merak saldım fakat henüz bir tüfek sahibi olamadım. Bursa'da atışlara giden varsa birkaç atış yaptıracak kimse olur mu acaba?
Merhaba Yunus kardeşim ben bursadayım tel yaz müsait olunca konuşuruz
-
Evet hava akışının hızını bu alyan vidayı sıkarak yada gevşeterek ayarlanıyor
-
Dolum aparatının scuba tüpe giren ucunda orin bulunan yerin ortasındaki deliğin içinde hızlı hava akışını engelleyen bir alyan vida var yaklaşık 2 mm gibi bu vidayı sökün birde böyle deneyin gene devam ederse sadece hortumu başka bir dolum aparatınınki ile değiştirin böylece sorunun aparattamı yada hortumdamı olduğunu anlamış oluruz
-
Kurma kolunu nasıl taşıdınız. Breakerda maksimum kaç fpse çıkabiliriz bilginiz varsa çok iyi olur ben de taşınabilir olması sebebiyle breakera geçmek istiyorum birde 58cm veya 60cm namlu takma hayalim var
Kurma kolunun çalışma video sunu WhatsApp dan atabilirim tel yazın . Breaker ın orjinali 280 CC tüp ve 53 cm namlu.Ben 58cm namlu ve 330 CC tüp kullanıyorum port delikleri genişletilmiş durumda en yüksek 18.13 ile1050 FPS ye ulaştım ama en ideali 830 FPS civarıdır şu an 830 FPS kullanıyorum
-
Evet kral breaker artıları çok ,,,kısa ve bullpup olması güç ayarının kolay olması modifiye ye uygun olması .Şu anda kullandığım breakerin kurma kolunu tetiğin üzerine taşıdım böylece tek exi yanı da hallettim şu an aynı tüfeği hem 4.5mm hemde 5.5 mm olarak kullanıyorum bir tüfekle iki kalibre çok iyi oluyor
-
Evet bunlar iyi görünüyor etekleri dar ve etli
-
Aslında ben şunu fark ettim 18,13 parsın rengi koyu olan namluya zorlanmadan giriyor,rengi açık olan çok zor giriyor demekki rengi açık olanın çapı biraz daha büyük.ve rengi koyu olanın gurupmanı açık olandan daha iyi
-
Daha önce takmadıysanız ve bu konuda bilginiz yoksa fabrikaya gönderip taktırmanız gerekir
-
Evet bozdu 18.13 pars iki ayrı kutudaki pelletlerim çapları farklı biri namluya kolay giriyor diğer kutudaki neredeyse zorlayarak ite kaka giriyor ee ilk başta müşteri toplamak için kaliteliydi şimdi parayı bulunca boş verdi nasıl olsa şikayet yok deyip kalitesiz üretime devam
-
İlk önce arızanın tupdemi yoksa pompadamı olduğunu anlamak için pompanın hortumunun ucuna kör tapa takıp pompalayın pompanın saati yükseliyorsa sorun tupdedir bu durumda havanın tamamen boşaldığından emin oldukdan sonra tüpün sibop kısmını sokun bazen dolum ucundaki oringin kopan parçaları tüpün sibopun içine kaçarak arıza cikmasina sebeb olur
-
Bunlar hdr50 pellet leri tr de biraz zor yurt dışında el yapımı kalıplara ilk önce bilye sonra sıcak silikon sıkarak yapıyorlar.youtubede. HDR 50 mold yazın çıkıyor.ayni şekilde bendeki hanic 36 kalibre tufegim için yaptım ateşli tüfeğini havalı gibi kullanıyorum
-
Şu anda namluda pellet varsa ve kurulu vaziyetteyse ilk önce çekiç yayını sokun sonra kurcalayın böylece yanlışlıkla atışa geçmesini engellemiş olursunuz.bu arda kralın hangi modeli bulpub mu normalmi
-
Milano t2 ile olur mu
Maalesef hocam amacım kısa olması bu yüzden xs istiyorum
-
Tam 15 sene evvel enkolay.com diye bir alışveriş sitesinden almıştım bendeki bir ay sonra hem hava kaçırmaya hemde yuvarlak şarjörleri takılmaya başlamıştı bende co2 den hpa dediğimiz kuru hava çevirip kaçırma porblemini halletmiştim aynı şehirde olsaydık yardımcı olurdum ben bursa'dayım malesef
-
1000 fps isabet oranını da düşürür. 600 700 fps isabet için uygun deniyor. Boş susturucu tehlikesiz bir yöntem gibi geldi.
Evet ses üstü hız sedece gürültüye yarar isabet ileri derecede kötüleşir ama ses üstü hızda özel üretilmiş solidler var bunlar 22lr mermilerde üretiliyor solidin etek kısmı darlaşıyor havalı silahlarda gürültüden başka bir işe yaramaz.Boş susturucu ve önkapağı açık şekilde atış yapılırsa müthiş bir ses çıkıyor kendim tesadüfen bulmuş oldum
-
Merhaba arkadaşlar. Pompayı bakım için servise göndermek istiyorum iletişim numarası paylaşabilir misiniz?
0530.323.22.95 idris usta.ben kralın ithal ettiği pompadan aldım çok iyi iş görüyor fakat pompanın piston ucu kırıldı ve kralı aradım yedek parça yok dediler malesef bende aliexpresden sipariş verip getirttim 15 günde geldi