Boşuna uğraşmayın hepsini denedim hiç bir işe yaramıyor aliexpesten orjinal 12gr co2 tüpü kuru hava basılan dan aldım sonuç hüsran içine enfazla.normalde co2 850 psı yani 58 basınca sahip aldığım aparata en fazla 50 bar basabiliniyor ve atış sayısı ilk 10 atış iyi sonraki 25 atış tükürük hızı kadar yani boşuna uğraşmayın .Bende bu şekilde bir çare buldum 200cc 300bar ve regilatör çıkışı 60 ila 70 bar arası ayarladım tek dolumda aynı güçde tam 800 atış yapıyorum.yapacaksanız böyle bir sistem yapın.
poyrazaga tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bursa bozkurt av da sıfırı 3700tl
-
evet biraz öyle tornacı bulman lazım erkek uç alman lazım
-
Takılır fakat tüpün valf bölümü kafa kısmına yana gelecek şekilde 1/8 diş açtırıp bu çekvalfin erkek bölümünü alıp oraraya takman gerekir
-
yeni zihni sinir projem
türkiyede yaşayan bir türk olarak hiçbir zaman ulaşamayacağım bir hayalin peşindeyim
çocukluk, gençlik, orta yaş, az ihtiyarlık dönemlerimin tümünde aklımın gerisinde yer alan bir söndürülememiş tutku ateşi
1. ve 2. dünya savaşı piyade tüfeği, bolt action, beşli şarjör, açık metal hedef, alman mauser yapımı, kırıkkale uyarlaması, üzerinde ay-yıldızımız damgalı, görmüş geçirmiş, buram buram tarih kokan tüyleri diken diken eden bir silaha sahip olmak, sevip okşamak, ara sıra atış yapmak, temizleyip yağlamak sonra da yatağın başucuna asıp koruması altında mışıl mışıl uyumak
heyhat, biz kim hayal kim. her şey yasak her şey ateş pahası
ben de madem bu işin oluru yok en yakın seçenek üzerinde kafa patlatmaya başladım
pek yakında detaylar burada...
not: illaki havalı
İlginizi çekebilir
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Evet çaresi var bendeki aynı sorunu iki çaresi var biri kurma kolunun üst kapağını söküp şarjör yuvasının tarafına denk gelen yerde alyan vida var o vidayı yarım tur sıkın kuma kolu nu sertleştirecektir ölçüyü fazla kaçırırsanız kurma kolu tutmaz milim milim yapacaksınız bir kaç deneme yaparak uykun sertliği yakalayınca bırakın.İkinci çare kurma kolunun arka bağlantı vidasını da sıkmanız gerekecek tatlı sert sıkın .Bendekinde çok sorun vardı fabrikada bir buçuk ay bekledi geldi ama çoğu çözülmemişti hepsini ben yeniden elden geçirerek tamir ettim
-
ALLAH senden razı olsun kardeşim senin gibi düşünen hayvanlara zulmetmeyen çok az insan kaldı.Ben atışa gittiğimizde sırf zevk olsun diye kuşları vurmaya çalışan arkadaşımı uyarmama rağmen hala vurmaya çalışması sonunda ne yazıkki dövmek zorunda kalmıştım.ve youtubedeki TED denen kefereyi elime geçirsemde bir güzel dövsem diye hayal ediyorum
-
-
-
Aynen ileride tüpünü ve namlusunu büyüterek değişiklik yapabilirsiniz
-
bende birkaç arızadan dolayı göndermiştim tam bir buçuk ay da zor çözdüler,çözülmeyen sorunlarınıda kendi çabalarımla halletmiştim 2500 tlye aldım yarı fiyatına vermek zorunda kaldım.Sırf Ataman ap16 ya benzediği için almıştım ama fos çıktı.
-
Sen direk İdris ustayı ara ve başından geçen olumsuz ve düzeltilemeyen süreci telefonda anlat ve bire bir değişim istiyorum dye söyle
telefonu 0530 323 2295
-
Hatsan veya kral fabrikası ile irtibata geçin kırmalı tüfeklerde sistam aynı sonuçta kendi ürünleri olmadığı için ücreti karşılığunda yaparlar belki
-
ikisinide kullandım tabiki np02 derim hele 4,5mm kullanacaksanız atış sayınız oldukca çok olacaktır
-
merak etme ilk önce piyasaya vermeyip piyasada yok sıkıntısı yapıyorlar sonra güm bir bakmışssın iki katı fiyattan piyasada yani herkes fırsatçı oldu yavaş yavaş jsb ye doğru yaklaşacak herhalde fiyatı 16 tl ye aldığım 4,5 mm dom pellet şimdi 30 tl
-
benimki ışıklı ve miltotları numaralı yani her mildotun yanında numarası var attığım yer hangi mildottaydı diye düşünmüyorsun numarasından anlıyorsun
-
Discovery VT-Z 6-24X44 SF IR. Bayram özışık hocamdan aldım çok kaliteli bir dürbün tafsiye ederim ,asla merkez kayması yok
-
merhaba daha önce 1200 rpm olanı vardı ama satmak zorunda kalmıştım ama aramalarım sonucunda tekrar standart 300-450-600 rpm olanını buldum şu an modifiye ettim kuru hava ile 120 bar regilatörle 750 fps çıkış hızı ile muhteşem bir alet oldu .modifiye ettiğim hali ile bu linkten atış videosuna bakabilirsiniz
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
bb lerin namludan düşme sebebi namlu girişinde silikon bariyer var o ya yırtılmıştır yada yerinden çıkmıştır .Yalama olan vidaların denk geldiği yer tam geze denk giliyor yani gezin içindeki delikler yalama olmuş çok söküp taktınız zanlımca onuda sadece tornacıda yeniden diş açılacak ama çok ince diş olduğu için piyasada ince diş kılavuz çok az bulunur o zaman bir tık daha kalın diş çekilecek ve vidaları ona göre yeniden alınacak
-
sırf işi yay sarmak olan dükkanlar var her şehirde vardır saanayi bölgesinde de var hangi şehirdeyseniz googleden şehire göre yaycı diye aratın mutlaka adres çıkacaktır