poyrazaga tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
200 cc 300 bar kullanmlı regilatör ayarını 120 bara ayarladım tüp boru tipi değil tombul tüp namludan 2 cm uzun belli bile olmuyor .aliexpreste satılıyor
-
Şu an piyasada sadece çöl rengi var blowback özellikli siyah rengi yok
-
merhaba ben 1 senedir kullanıyorum kendi orjinal tüpü ile 3 şarjör atıyor ama 3. şarjörde baya güç düşüyor bende bir arıza yapmadı.Ben 65 cc lik orjinal tüpüne ilave 200cc 300 bar regilatörlü tüp ilave ettim şimdi 9 şarjör atıyor oldukca eğlenceli atışları var isabetide iyi.
-
bende çok memnunum hatta arkadaşımdaki fiyatı 900tl olan chrono loş ışıkta ölçüm yapamadı bendeki hata vermeden ölçüm yaptı .yani ışığın az olduğu yerdede ölçüm yapabiliyor.tafsiye ederim
-
bir sene önce almıştım memnunun halen kullanıyorum sadece fps değilde ms ölçüyor .çıkan hızı 3,28 le çarpınca fps değeri çıkıyor
-
zaten ürünlerin fiyatlarına hala inanamıyorum piyasada 50 ila 100 tl olan ürünler bu sitede 400 ila 600 tl ye satılıyor ne olduklarını çözemedim aman uzak durun
-
daha önce incelemiştim insanları kazıklamaktan başka işe yaramayan bir site .Şöyle izah edeyim başka bir siteden 45 tl ye aldığım tactikal tüfek dipciğinin aynısını bu sitede 389 tl +kdv ye yine başka bie sitede 55tl ye satılan tactical kabzeyide 469tl+ kdv ye satıyorlar insanları aptal zannediyorlar
-
yıllar evvel hatsan yaylı almıştım sıfır mağazadan namlunun içine baktığımda neredeyse yarıya kadar yiv set eksik ti yarısı düz yarısı silik bir şekilde idi bayiye götürdüm ve fabrika ile temesa geşmişlerdi ve geri istediler sonra namlunun hatalı olarak üretildiği çıktı yenisi ile değiştirdiler .yani namunuz hatalı üretimiş olabilir
-
benimde airgunturk den gmail me geldi
-
stoger x20 kullandım kurması çok kolay ve çok isabetli
-
yinede uğraşmak istersen co2 tüpe falf yapımı videosu
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
12gr tüpü doldurmak için boşuna uğraşmayın .co2 gazı doldurmak için bazı kurallar var sonra 12gr tüp için valf yapmanız lazım hiç kolay değil.12gr tüpe kuru hava bassanız bile enfazla 4 veya 5 el atış imkanı olur bendeki 200cc 300 bar hpa tüpü içine 300 bar basılıp çıkış gücünü 850 psı yani 58 bara ayarladım bu sayede 500 ila 600 atış yapabiliyorum kuru hava olduğu için buzlanmada yapmıyor
-
merhaba ben bu şekilde hallettim bir dolumda en az 600atış yapabiliyorum
-
Güle güle kullanın huben k1 tabancasıda cıktı inanılmaz bir gücü var ateşli tabanca gibi olmuş.18.dakikadan sonra atış başlıyor
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
merhaba co2 silahlardaki iğnenin etrafındaki conta zamanla ezilip işlevliğini yitirir kullandığım co2 silahlarda conta olarak bir milyoncularda satılan şeffaf pvc masa örtüleri satılıyor kalınlığı 2 veya 3 mm olan lardan parça kestirip sonra orjinal contası ölçüsünde kesip takabilirsiniz ben öyle yapıyorum sorunsuz kullanıyorum.
-
güle güle kullanın güzel ve sıradışı alışık olduğumuz toplu tabancalardan biraz farklı bir görüntüsü var.fırsat bulursanız atış ve isabet videosu bekleriz
-
merhaba ön merceği tekrar takarken ya fazla içe doğru yada fazla önde bırakmışsınız 3-9x dürbünlerin çoğu fix nettir yani imal edilirken yaklaşık 15 ila 20 metre araları netlenip montajlanır .siz zumu 3x de yani en düşük zumda iken önmerceğin hareket bileziğini 15 ila 20 metre deki bir objeye netliği tutana kadar ya içe doğru yada dışa doğru sıkacaksınız netliği bulduğunuz yer fix net ayarıdır
-
aynısından bende kullanıyorum metre saniye ölçümü yapıyor fakat çıkan sayıyı 3,28 le çarparsanız fps değeri çıkıyor ortaya yani videodaki rakamları girelim ..125 x 3,28:::410 fps gibi
-
Sevindim çalıştığına birbirimizle her zaman fikir alışverişi yapmalıyız bu gün size yarın bana lazım olabilir .