tcbozo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kral puncher Pro silent 5.5 kullanıcı olarak kral arms tan ft için 4.5 namlu talep etmek istedim fakat mailime cevap bile verilmedi.sonradan öğrendiğim kadarıyla sadece namlu satışı olmadığını öğrendim. Silahı aldığım av bayini arayak durumu anlattım, anlarda fabrika söylediklerini ve ilk tepki olarak kabul görmediğini söylediler, av bayisi şu anda namlu talebi için uğraşmakta, sonuc burdan paylaşacağım. Her keze iyi atışlar.
-
bu günde bir gelişme olmadı kral arms telefon numaramı almasına rağmen geri gönüş yapılmadı
-
kral puncher Pro silent 5.5 kullanıcı olarak kral arms tan ft için 4.5 namlu talep etmek istedim fakat mailime cevap bile verilmedi.sonradan öğrendiğim kadarıyla sadece namlu satışı olmadığını öğrendim. Silahı aldığım av bayini arayak durumu anlattım, anlarda fabrika söylediklerini ve ilk tepki olarak kabul görmediğini söylediler, av bayisi şu anda namlu talebi için uğraşmakta, sonuc burdan paylaşacağım. Her keze iyi atışlar.
-
aldık elimize bu gün ulaştı. İlk izlenlerim çok hoşuma gitti tüfek ele oturan bir tüfek atış yapamadım yapınca paylaşacağım
-
Cometa lynx v10 halen kullanan varmıdır forumda. ikinci el bir tane bulduk önerirmisiniz
-
kirlisinide temizinide kullandım (ultra dome). 50 mt'de şişe-teneke için uygun.
zaten gidipte f/t kullanmayacagız. sallama atışlarda iş yaparsa yeter
-
elimde 5.5 iki kutu var işlerden dolayı atamadım. Kullanan arkadaşlardan yorum bekliorum. Malum jsb 40 tl krm 7 tl
-
gümrükte takılıcak alamayacaksınız. Paranıza yazık...
The content cannot be displayed because it is no longer available.
https://tr.aliexpress.com/item/DISCOVERY…0608.0.0.m6CtYU15 günde geldi
takılmadı sanş işi birazda -
Bilmem ben yerel derken izmit'i kastettim. Siz de izmit' teyseniz ihtimal dahilindedir.
Biraz arastirinca mevcut memurlarin 2 ayda bir yerdegistirdiklerini öğrendim.
Bidaha da denemedim zaten.ben istanbul dayım
-
Benim bu başlıktaki dürbünden 2 tane gümrüğe takilip geri döndü.
Birtanede bsa 4-14x44 ffp takilip geri dönmüştü. Ondan sonra bidaha sipariş vermedim. Bu olay tamaniyle yerel olarak değişiyor.
Hepsinde ayni gümrük memuru bayanın ismi vardı.
Hatta ayni bayan telefon takma aparatinda bile problem çıkarmıştı.
Sebep ayni dürbünler suikastta kullanilabilir.
Bendeki sanş. İzinde olabilirmi acaba yada fetöden görevden alınmıştır. -
O dürbüne para verme ben daha önce aldım yaramaz, bsa daha iyi
neyi yaramaz mesela ben gayet memnunum 0 sıkıntı şu ana kadar
-
tcbozo dürbün harbiden ateş ediyor güle güle kullan
Arkadaşlarlar önerileriniz için teşekkür ederim. Dürbün seçiminden daha çok dürbünün sıkıntısız gelip gelmeme ihtimali kafamı karıştırır oldu bu aralar .Araştırmalarıma göre dürbün eğer gümrükte takılırsa izin belgesi isteniyormuş, Emniyetten çıkarılması halinde izin belgesiyle gidip sorunsuz şekilde teslim alabiliyormuşuz. Emniyetten de izin belgesi alabilen de olmuş alamayan da olmuş kafam hayli karıştı açıkçası
kısmet işte benimki takılmadı bundan sonra sipariş versem takılırmı takılmazmı bilmiyorum sonuçta risk alınıyor. linteki satıcıda daha başka dürbünlerde var. risk alırım takılırsa uğraşmam deniliyorsa denenebilir. KK exresini ödeyince tekrar deneyeceğim )))) bir iki model daha var kafamda ;))))
-
Anlıyorum fakat bu yazı gümrükten "İthal edilmesi sakıncalı ürün" statüsüne girmeden mi geçmiş olacak? Gift olarak ben de yazdırmıştım ve fiyat da düşük tutuldu. Yani mesele sakıncalı ürün sınıfına girmeden almak, yani açıp paketi bakmadan bana göndermeleri. Lütfen yanlış anlamayın çözmeye çalışıyorum bu sorunu..
valla ithal edilmesi sakıncalı ürün statüsüne giriyorumu bilmiyorum. ben aldım ürünü ptt gelip teslim etti . belkide şans
-
Bendeki sıkıntı dürbün olduğu için vermemeleriydi. Adam bana diyor ki; Ne malum senin suikast gerçekleştirmeyeceğin? Şaka gibi bu nedenle takıldı ve geri gönderdiler. İnanın parasında değilim açıkcası.
please attection! price must below the 30 euros. tag package with that rule.our government does not 30 euros
Do not write optics!!
Write a gift
yazdığım yazı budur
suikast için tükiyedeki dürbünlerde yeterli olur bence ))))
-
Ürün çok güzel gibi duruyor ama fiyat biraz pahalı gibi. Aslında pahalıdan kastım Türkiye ile kıyaslama değil asla. Gelip gelmeme konusunda riskli gibi geldi. Yoksa hemen bir tane alırım gerçekten.Sebebi de şöyle; geçen sene Haziran ayında bu ilgili siteden bir dürbün aldım. Ürün geldi ama gümrükten vermediler ki 4 ay uğraştım ve sonunda geri gitti. Bütün ümitlerim yıkıldı. (Posta İşleme Merkezi İstanbul)
Çok isterim almak aynı şeylerle uğraşmak istemiyorum. Öneriniz var ise çok sevinirim. Yada alım konusunda yardım edecek birileri olur mu??şunu söylemek istiyorum bende çok düşündün nasıl yaparım diye 30euro üstü zaten gümrüksüz gelmiyordu. bende satıcıya 30 euro gösterirmisin dedim kabul etti risk aldım birazda )) tam 15 günde geldi hiç takılmadan.
-
biraz paraya kıyarım diyosan şunu bi incele derim. ben sipariş verdim 15 günde geldi. ilk izlenimim süper. istersen foto atarım
-
grupmanı beyenmeyen arkadaşlar 50 mt veya 100 mt yaptıklatı grupmanları paylaşırsa daha güzel anlaşılır. mesela air arms s510 100 mt grupman ve ya weihrauch hw 100 grupman . karşılaştırma yapabiliriz.
-
videonun altındaki yorumlara dikkat edelim. güzel bir inceleme olmuş
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
biraz kafamız dağılsın))
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.