DX'ten satın aldım
DX ten aldım demissiniz geldimi ürün. DX ten alış veriş güvenlimidir.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
DX'ten satın aldım
DX ten aldım demissiniz geldimi ürün. DX ten alış veriş güvenlimidir.
mrb arkadaşlar;
Gamo Shadow Sport Havalı Tüfek (4,5 mm) için yay ve piston kecesini nerden temin edebiliriz. bilgisi olanlar paylaşabilirmi
şimdiden teşekkürler
istanbul için yazabilirim samet hırdavat imes sanayi sitesi. erkan cıvata imes sanayi sitesi. yani imes sanayi sitesinde istediginiz malzeme bulunur. acil olan arkadaşlar bana istedigi ölcüleri göndersin ben ona istedigini gönderim.
Hatsan nova alın çünkü 250bar çalışma basıncı var basit bir modifiye ile 10 000 tl lik daystate airranger gibi olur ..... 400 metre gibi muazzam bir atış menziliniz olur !
böyle bir yazınızı buldum modifiye derken nelerden bahsettiniz
Zatem compact olanı daha estetik ..... Bende aynısını yapardım.....
kocatürk biz bu tüfegi hill mk4 pompa ile doldurabilirmiyiz onu söyle benim için önemli olan o.
kocatürk biz bu tüfegi hill mk4 pompa ile doldurabilirmiyiz onu söyle benim için önemli olan o.
izledim videoyu büyük ihtimalle Hatsan NOVA COMPACT Pcp Havalı Tüfek (Ceketi LW Namlu) bunu alıcam daha hoşuma gitti
önemli olan hill pompa basıyormu yani 250 bar 500cc 590 tl fiyatı var şu anda hill mk4 boşuna yatırım yapmayalım
250 bar 500cc dolumu pompa ile yapılabilirse güzel olur ama zor gibi geldi bana
birde öneri yapan arkadaşlar açıklama yaparsa sevinirim. neden nova neden puncher gibi özellikler sadece tüp hacmimi. mesele hangisi daha iyi hedefe varıyor. ne kadar stabil bunun gibi
barska sniper 6-24x50 gx2 yada Hawke Vantage 6-24x50 AO bunlardan birini de dürbün olarak alacağım sizin tercihiniz hangisi olurdu
ikisi arasında secim yapmam lazım kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
lw namlu gelmesse eğer hatsanın arkasında kalır.
Kral Puncher Pro LW Namlulu pcp için çıkıs tarihi hakkında bilgisi olan arkadaşlardan paylaşımlar bekliyoruz.