RoyalClass tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet tüfek sıfır fakat ben almadım hediye.. uzun zamanlar boyunca eser in es 92 sini kullandıktan sonra (5 yıl kadar ve önceside var) mükemmel bir hediye olmuştu...şimdi o arkadaşımla beraber tüfekleri büyütmeyi düşünüyoruz fakat aldıgımda en ıyısını almak ıstıyorum, artık PCP olsun ıstıyorum... bi HW100t düşünüyorum, tüfeği satacak olmamın nedeni ise hiç olmazsa dürbün için para harcamayayım düşüncesi oldu..
bu konu aslında pek yerı degıl fakat sorayım hw 100 hakkında ne dusunuyorsunuz? ve nerden bulurum bu tufegı?
-
1 sene civarıdır bende fakat pek kullanılmadı, (bi kaç ayda arkadaşımda kaldı fakat bıraktığım gibi aldım, pek kullanmadığını soyledı 100 150 pellet anca atmısımdır dedı) en fazla 2-3 kutu pellet atıldı...
kundak ahşap fakat ne ağacı oldugunu bılmıyorum, ufak tefek çzikler var zaten, namlu ise fena sayılmaz, şimdi baktım ufaktan nokta nokta pas yapmış ama öyle pas kaplı değil...
zaten fiyatı o kadarsa satmaya değmez, evde dursun daha iyi... satıldığında adam gibi bi dürbün bile almayan silahı satmanın anlamı yok.
bilgilendirme için teşekkür ederim...
-
-
[Resim Engellendi: http://img19.imageshack.us/img19/4718/n1075335371302060712646mm4.jpg]
[Resim Engellendi: http://img19.imageshack.us/img19/n1075335371302060712646mm4.jpg/1/w604.png]daha onceden cekılmıs bır foto vardı elımde foto makınem olmadıgı ıcın telefonna cektım o da ancak bu kadar net gosterıyor tufek usttekı ..
daha yakından bı resım mı gerekıyor? -
arkadaşlar bende gamo expomatic 2100 var netten bayaa bi araştırmama rağmen tüfekle ilgili bi bilgi bulamadım, bu tüfeği satmak istiyorum, ancak piyasasını da bilmiyorum, bilen var mı acaba? iki tane tüfeğim var ikisinide satıp daha güçlü bir tüfek almak istiyorum. diğer tüfeğimle 6 yıllık bir tecrübem var, yanı uzun zamandır bu sporla uğraşıyorum. ve artık bu tufekler bana yetmıyor.
gamo expomatic 2100 ile ilgili bulduğum kısıtlı bilgilerden biisi 620 fps falan yazıodu, (bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum) bunuda açıklarmısınız? pellet cıkıs hızımı oluyor bu?
en onemlısı fıyat ıle ılgılı konu lutfen bıllen bırısı bana ne kadar edecegıyle ılgılı bıseyler soylesın bu tufek bedavaya gıtmesın.