nihayet sonuca yaklastim.suan durbunden bakinca nasil olcagini goruyoruz.sadece durbune takmasi kaldi oda yarim veya cumartesi insallah
proteam tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
moderatorde namluda bisi yok.derdim ucuna moderator takilinca sifirlamayla moderaroru cikarincaki hali farkli.
-
Merhaba saygıdeğer forum üyeleri, üstadlar. at44 tac long silahımla 3-6x32 dürbünle 15 metrede son zoomda moderatörle sıfırlama yaptım. tam 12den vuruyor. moderatörü çıkartıp denedim 15 cmsağ 5 cm alttan vurdu. bunun nedeni mermi çıktıktan sonra arkdan çıkan fazla havanın mermiyi savurmasımıdır? . moderatör 15-20cm uzatıyor namluyu fazla havayıda absorbe mi ediyor anlamadım.. forumda aradım ama buna benzer bir konu bulamadım. Bu yüzden değerli yorumlarınıza başvuruyorum.Teşekkürler
-
söylediğim gibi dottan hedefte vurduğun yeri göremezssin bence dotları yarıyarıya azaltmalısın
en sağdaki iyi çıkmamış ama az mildotlu olan üstadım. ama zaten senin resimde gördüğün küçük hali lensten bakınca daha büyük ve net görünüyor
-
cam isi yatmaya baslayinca plexiye puskurtmeli yazicidan bir cikti aldim dagildi biraz ama ise yarar acemilikde var tabi ilk deneme ciktilarim
-
istanbulda 3mm camı 15mm çapta kesecek yer yok. herkes pilexi kesebilirz diyor yaw.
-
mid 125 kollari alisok olmayana zor gelir. Ama 2. Gun daha kolay e. Gun cok kolaydir. 100 kurmadan sonra artik namluyu kirmasi 1 saniyeye dusuyor
-
Her yone 4 mildotlu oyle bir calismada var onuda eklerim
-
Bede mos 125 vortex var. hiç bir sıkıntı çıkartmadı. yaylıya göre titreşimi az. seside az. ama gücü gayet güzel pellet 250 metre gidiyor.
-
Evet arkdaşlar indesing programında istediğim bir şekilde retical çizdim. miltodların arası 1.5 mm . Birde 2 miltotun kesişim yerlerinede soktalar koydum 2. resim bunu gösteriyor. resimde büyük olduğuna bakmayın aslında 15mm çapında bu resim. bunu trasfer kağıdına çıkaracağım. ve onuda ütü yardımı ile cama baskı yapacağım. sonrası dürbüne takmak.
-
gölet çevresi mümkün değil zaten güvenlikçiler engel olur. Millete gerçek silah sanıp korkuyo zaten. yakında adım balkona devam edersem,balkondaki deli adama çıkacak
-
Ömrüm oaralarda atış yapmakla geçti..
3 yıldır artık buralarda atış yapılamıyor siz şanslıymışşsınız. Anladığım kadarıyla burdan üsküdara taşındınız. şimdi keyfini biz sürüyoruz buraların.
-
Paylaşımlarla ilgili özel mesaj attım umarım işine yarar. İyi günler.
ilginize teşekkür ederim çok işime yaradı.
-
Atışları sultanbeyli gölet civarlarındamı yapıyorsunuz?
bazen evet zaten evim göletin hemen yanında şimdi buralar sosyal tesis ve park oldu ancak evn balkonundan yandaki boş arsaya güvenlik öncelikli atışlar veya arsa içinde atışlar. ama bu mesafe en fazla 50 metre olduğu için aydosda poligon var bana 5 km uzaklıkta oraya gidip ordaki geniş arazidede atıyorum. buraları bilirmisiniz?
-
Bende 50mm çıkma mercek vardı akşam evde bir bakayım işinize yararsa yollayım..
Yine çok teşekküğr ederim umarım işe yarar. ama benim yapmak istediğim şey dürbünün optima için konuşuyorum gözle bakılan kısmındaki lensi çıkartınca artıkıl direk size bakıyor. artıkılı rahmetli yapıp tam oraya o ebatlarda kesilmiş ve üzerine artıkıl çizilmiş şeffaf cam veya asetat ortalı olarak koyacağım. böylece istediğim gibi artıkıl değişiliği yapmayı planlıyorum.
-
orumda ve facebook grubunda çoğu sorunun cevabını bulabileceğin çalışmalar mevcut. İyi günler.
faceboom arama yapıla bilen bir yer değil ki üstad. sizin gördüğünüz gönderi 1gün sonra kayboluyor.forumda baktım ama göremedim bir inceleme yoksa konuyu neden açayım :). ilginize ve yardım amaçlı bilgilendirmenize teşekkür ederim.
-
Bende ingiliz değilim bende TÜRK üm , bir keresinde dürbünün içini açıp incelemiştim ve farkındaysanız dürbünlerde garanti durumu ve ya tamir olayı yok ! Dürbünler çok hassas yapıya sahipler sökmeye kalksan bile dürbün dürbünlükten çıkabilir!
Size bu projede kolay gelsin diyorum....iyi dilekeriiz için teşekkür ederim. Estağfirullah size karşı birşey değil espiri yapmıştım. Umarım istemeden sizi kırmadım. Başaracağım inşallah tek sıkıntım kaldı oda camı yuvarlak nasıl kestireceğim.
-
Bence yeni artıkıl istiyorsanız yeni dürbün almalısınız , başka oluru yok !
sizi çok karamsar gördüm misinadan bileartıkıl yapılır bi artıkıl için 400 -500 tl mi verecez olmaz öyle şey:) biz Türk'üz bi yaparız. Bi Türk'e imlansız de sonra geç izle
-
elektronikde baskı devre çizmini trasfer kağıdı veya aydıngere mirrorlu yani ters olarrak lazer printerden çıktı alınarak ütü ile ısı işlemi uygulayarak pcp levhaya çıkartıyorlar. aynayada yapıldığını duydum ozaman camada olur. 3mm cama retikıl resmini transfer kağıdı ile deneyeceğim bu pzt günü siparişleri verir birde camcıda yuvarlak kestirebilirsem 2,5cm çapında işlem tamdır diye düşünüyorum
-
mürekkep püskürtmeli bir yazıcının plastik bir maddeye baskı yapabileceğini düşünmüyorum.kağit besleme esnasında merdaneye dolanması da ihtimal.
Bu esnada serigraf baskı konusunda da bilgi edinin alternatifiniz olsun.serigrafi kumaşa baskı yapıyor diye biliyorum cama yaparsa süper olur.