Merhaba sevgili froum üyeleri hatsan super nova reg yeni bir tüfek alanlar silahın + sını - sisini yazarlarsa ve yapan varsa chorono testini yazabilir mi? merak ettiklerim
1 kaç atış yapıyor
2 mesafe atılı yaptınızmı
3 ağırlığı nasıl ayakta atılırken silah öne doğru ağırlık veriyormu?
4 6lt 300 bar scuba tüp ile kaç defa doldurulur.
5 doldurup tüpü yanına almadan bir gün idare edermi?
5 işçiliği nasıl kundak nasıl kaynak iyi yapılabiliyormu
6 dürbün vs takılıyken kaç kilo
yardımcı olacak arkdaşlara şimdiden çok teşekkür ederim saygılar sevgiler.
proteam tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende ayna yardımı ile optik merkezleme yaptım. dedim sağ sol tama bi yukarı ayarı yaparım silaha tam olur ama hiç umduğum gibi olmadı 15 metreye dartı koydum 12 ye nişan alıp attım mermi 30 cm sağ 20 cm aşağı vurdu. birdaha sıfırlayacam diye uğraş dur. bunun sebebi nedir yardımcı olurmusunuz?
-
ben gamao hunter almıştım. ama pelletlerde bir fazladan kalıp dan dolayı yanlarında elle temizlene bilen çapaklar var. Ben namluya extra pislik bırakıyor, veya atışı etkiliyor diye düşünüyorum.
-
emeğinize sağlık teşekürler.
-
ozaman bende heyecanla Emir Bey'in cevabını bekliyorum
-
zoom en düşük de paralaks da sonsuz da olacak
bende optima 3-9x44e var paralxsı nerde bilmiyorum ama zoomu düşürüce birazgördüm ve ayarı yaptım teşeküürler
-
Merhaba sevgili hobidaşlar ve değerleri ustalar. benim merak ettiğim havalı tüfeklerlerde namlu boyu ideali nedir? bazı kardeşlerimiz namluyu kesip kısaltıyor u neden yapılıyor? elimizde olsa namluyu uzatsak ne değişir. namlu boyu mesafe tahribat vs neyi etkiler. teşekkürler.
-
ayna yontemininde artikillari ne yaptiysam goremedim durbunun dis mercegini aynaya dayadim bakiyorum sadece karanlik artikili goremedim isin puf noktasi nedir benide aydinlatirmisiniz
-
uydu alıcısı mac sirasında arızamı yaptı intikamınız acı olmuş
-
abi biyerde senin yavaş çekim kamerası düşündüğünü okudum. Sony Rx10, rx100, casio ex-f1 işini görür heralde. Çok yüksek paralar harcamana gerek kalmayabilir.
bende lg g3 var oda yavaş çekim yapıyor ama telefon dışından nasıl izlenir onu bilmiyorum
-
https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=2918 işini görür mü bilmem ama fiyatı en azından daha uygun
-
bizler havalı tüfekten kazandığımız beceriyi ateşlide kullanırız mantığıyla ateşli silah gibi davrandığımız için yoruluyoruz bence. o resimlerdeki gibi gerçek bir tüfeği tutup atarsak burun vcene kalmaz işde hep mükemmeliyetciliğimzden bazen kaybediyoruz diye düşünüyorum
-
Tesekkurederim takipteyim sizi
-
yusuf beyle bende alışveriş yaptım. harika bir esnaf fiyattada bayağı indirim yapıyor. kensini tebrik ediyorum iyiki güzel insalarımız var. güzel Türkiy'mi daha yaşanılır yapıyorlar
-
kanalınızaabone oldum bile. teşekkürler özelliklede regülatör takma videonuz benim çok merak ettiğim bir videoydu diğer araba camı ve araba tekerleği tahriat videolarında ucuz pelletlerin işe yaradığını göstermesi açısından güzel olmuş. videoların devamını dilerim emeğinize teşekkür ederim. birde nacizane ricam mod 125 vortex ve yaylı karşılaştırma chrony yapabilirmisiniz oda olmazsa vortexin hızını merak ediyorum. teşekkürler şimdiden.
-
kırmızıda değil ama güzel atışlar ufak bir dürbün ayarıyla çok daha şık olurdu tebrikler
-
maşallah güzel atış
-
bende tebrik etmek isterdim ama görseli göremedim
-
mod 125 gibi 4100 gram bir tüfeği ayakta 5 atış yapmak zater zor kolları yorar. bunu göz önüne alırsak güzel bir grupman tebrikler.
-
Merhaba sevgili forumdaşlar hobidaşlar, ben çok merak ediyorum ama elimde chrono yok. vortex ve yaylı mod 125 tetlerini çok merak ediyorum bir arkadaşımız yapabilir mi?. şimdiden vereceği emeğe teşekkür ederim.