Göğüs altına yastık desteği olmadan uzun süre bu pozisyonda durmak çok yoruyor insanı
Fatih 07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İşi ciddiye alıp en fazla 10 ve 25 mt uğraşma zamanı artık bizimkisi ilk alınan ve bu hobiye yeni gönül veren birinin heyecanı desek daha doğru olur saygılar sunuyorum
-
Bu konuda haklısınız 3-9-32 dürbünle hedef kağıdını zor görürken bu atışlar imkansız gibi görünse de oluyor bilinçli değil zaten şişeleri kırmak için hunharca yapılan atışlar bunlar çaylak şansı işte
-
Hayırlı olsun ultraslan bende bir ay önce mod 85 sniper vortex aldım gerçekten güzel ve havalı bir tüfek... Enes kardeşim ilgin ve önerileriniz için teşekkür ederim araştırma yaptığım bir husustu çok faydalı olacaktır benim için saolun
-
Bende çok memnunum çok tereddüt ettim ama iyiki bunu seçmişim
-
Mod 85 sniper vortex ile 25-50-70 metrelere doğru ve isabetli hangi pelletleri önerirsiniz? Ustalardan yardım rica ediyorum saygılar..
-
Bende mod 85 sniper vortex kullanılan biriyim çok keyif veriyor atışlarım umarım sizde memnunsunuzdur buda benim 70 mt denemelerim
-
Vortex düşün derim ben mod 85 sniper vortex aldım tepme çok az ve atislarimdan çok memnunum eğer anlatılanlar doğru ise bir kaç yıl gecsede ilk günkü gibi kalır dendi
-
İyiki varsın o zaman vortex..