OLUMSUZ tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Mrb arkadaşlar dün bir adet havalı tüfek devir yaptım normalde yaptığımız gibi faturanın altına devrettiğime dair sözleşme yaptık karşılıklı imzaladık alan arkadaş bir av bayisine sormuş .

Bayi kesinlikle yaptığınız işlem usülsüz emniyette devir yapmanız gerekiyor demiş bu konu hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatabilirmi .

Teşekkür ederim

Ben de hatsan teknik servise tüfek gönderdim bu hafta öbür hafta deyip bir aydan uzun sürdü tamir etmeleri sonuçta tüfeğimi görünce çocuğumu görmüş gibi sevinmiştim. :)

Üzüldüm benim genelde servislerle pek işim olmuyor elimden gelen birşey oldumu yaparım ciddi bir şey var sa gönderirim ama ne hatsan da nede diğer yerli markalarda max 1 hafta bekleme sürem oldu oda normal kimbilir günde kaçtan tüfek geliyordur ama 1.5 ayda çok fazla eleman kaynaklı olabilir ,bakımı üstlenen eleman muhtemelen tüfeği Bi yere kaldırdı sonrada unuttu belkide 🙂

Öyle atışa giden biri değilim genelde fabrikada max 45 mt

Ama bir keresinde reximex tormenta ile 90 mt üstü atış yapayım dedim 1 şarjör attım 1 tl grupman oluştu ama beni şaşırtan esas ilk 4 atışım milim sapma olmadan aynı noktadan vurdu sonra heyecan yaptım biraz dağıttım 2 atışı saymassam 1 tl yapmıştım 🙂

Kastamonu abana gittiğim bölgede denetim zor ama bellide olmaz .

Ama saçma olan takozu sökmek 20 saniye yani kimseyi engelleyemezsin ozaman neden yasak yapıyor sunki

Eğer kalktıysa süper olur 15 günlüğüne memlekete gitmiştim dağ bayır dolaştım maksadım av değildi ama kendi güvenliğim için veya atış yaparım hesabı hatsan df 12 tüfeğimide aldım yanıma zaten tüfek siz gezilmez artık şarjör de 2 adet olması bile beni baya ürküttü sebebi memlekette avcı kalmayınca domuz ve ayı ve kurt çakal sayısı çok artmış yani karşıma bir ayı çıksa 2 fişekle nasıl korunacağım .?

Korkuyorsan Yaban hayatın yaşam alanına girme diyen çıkabilir gezdiğim yerler dededen babadan kalma tarlalar yani bize ait 😅

Selamünaleyküm arkadaşlar geçen gün bir videoda av tüfekleri için olan 2 +1 yasağının kalktığını söyleyen bir fenomen var ismi tolga bahar ya ben yanlış anladım yada başka bir şeyden bahsetti carbina kit tanınıttığı videoda kısa bir cümle ile söyledi yorumlar kısmında sordum ama görmedi mesajı .

Aramızda 2+1 yasağı hakkında güncel bir bilgiye sahip olan var mı .?

Bu tüfeği almayı düşünüyordum ama 2 şarjör atıyor dediğinizi duyunca biraz daha düşünmeye karar verdim ama yabancı sitelerde grupmanı harika görünüyor np03 modelini biliyorum o silah efsane ama bemde kral puncher s var zaten farklı bi marka kullanmak istemiştim neyse bakıcaz artık olmassa np03 alırız artık. ben jet 2 almıştım ufak bi silah lazımdı jet2 yi pek beğenmedim çok ses yapıyor malzeme kalitesinide beğenmedim..

Bencede acele etme almayı düşündüğün tüfeğin youtubede incelemesini izle grupmanını gör

Öyle karar ver birde karar verdiğin tüfeğin model ismini almadan önce buraya yaz belki sorun yaşayan olmuştur veya çok memnun olan VS..

Selamünaleyküm dostlar kral mortal a tombul tombul tüp takmak için elimde bulunan z valfi taktım ama uzun mesafe atışını dün yapabildim 130mt ama daha evvel orjinal tüpü ile atış yaptığımda artıklın alt sınırına kadar düşmüyor Du şimdi ise düşüyor çekiç ayarınımı sıkayım khronayı almayıda unutmuşum hız ölemiyorum

Siz dürbün önemli demişsiniz bende saçmanın önemini vurgulamak istiyorum saçmada çok ama çom farkediyor kendimce iyiki bu jsb 18.13 grain saçmalar imal edilmiş diyorum.

Arkadaş dürbün sormuş pellet sormamış ki pellet tabikide önemli ama her namlunun sevdiği pellet te farklıdır herkes elindeki tüfeğe deneme yöntemi ile buluyor örnek vermek gerekirse bendeki tormenta pars 18.13 severken kardeşimin tormenta sı pointedi seviyor hatta 25mtden çiviyi çakıyor

Merhaba merak etmeyin İran'dan yeni Huglu zeon tüfeği aldım ve aynı hava şarj kısmından hava kaçağı sorunu yaşıyorum.Pirinç kısma takılan küçük o-ringi birkaç kez değiştirdim ancak Sorun çözülmedi. Lütfen bana en iyi çözümü söyleyin.

Öncelikle hayırlı olsun birşey merak ettim irandan pcp alıp türkiye yemi getirdiniz eğer öyleyse yerli tüfeği ithal mi ettiniz

Hocam bende Hatsan nova star rg aldım 5.5 ama çok memnun değilim sorun benim tufekte mi acaba.tüp içindeki conta patladı daha iki aylikken şimdi o contayi bulamıyorum hatsani aradım contayi istedim hiç alakası olmayan contalar yollamislar okadar tarif ettiğim halde iki aydır yatıyor tufegim şimdi servise yollayacağım bir conta için.ikincisi solid çok seviyor diye yazmışsınız 3-4 kutu farklı ağırlıklarda pellet aldım her atis arasinda en az 7-10 cm fark var grupman yapmıyor 25 metreden.hatsan flas 18.13 ile 50m den kola kapağını vurabiliyorum

Bir pcp nin 25 mt grupmanı çok dağınık saç başka bir sıkıntı vardır bence fabrikaya gönderin hem tamir ederler hemde kağıda yazarsan grupmanı kontrol ederler

2. Elde satılan orjinal zeis var yaylıya ancak zeis dayanır pahalı olduğunun farkında yım ama 25 yıldır havalı hobisindeyim dürbün tüfekten çok daha önemli olduğunu keşfedeli uzun zaman oldu dürbün ömürlük olucak tüfek zaten bolca seçenek var zamanla tüfeği değiştirirsiniz ama dürbünü değiştirmezsiniz şuan bütçem müsait olsa alırdım

En uzun süre kullandığım Breaker de iyidir ama tasarım olarak baya eskide kaldı 2. Elde uygun fiyatlı bulsan olabilir tactical görüntüsü olsun dersen kral mortal a bakabilirsin kırma dipçik sayesinde katlandığı zaman 60cm oluyor sırt çantasına sığabiliyor istenilirse z valf alıp tombul tüpte takılabiliyor .

Veya reximex tormenta hafif kibar ve yakışıklı çift tüp atış sayısı fazla ve iki tüpte alüminyum tüp olduğu için ilerleyen yıllarda daha güvenli malum çelik tüplerin ömrü kısa oluyor

moderatör olayı değil hocam gücü düşürme olayı 16 joule demiştiniz ya ondan bahsediyorum.oda baya tepiyor çünkü.hatsan mod 85 e enson victoptics 3-9x40 aldım 600 Gr tepmeye dayanıklı yazıyor ama Hatsan protectör ile en fazla bir ay dayanabildi.kac tane dürbün yedi tüfekten tiksindim artık gerçekten hocam 🤦bi hawke kaldı denemediğim Onuda deneyeceğim heralde biraz toparlanayimda inşallah

Kardeşim yalının üzerinde dürbün durmaz dursada ayarı tutmaz dürbünlere yazık etme eğer imkanın varsa ucuz yollu pcp yaylıdan daha isabetli olur

Önce proforma fatura istedim. Gönderdiler istediğim gibi. Zaten aldığım yer edgunun kendi resmi Sitesi ve bizzat tüfekte yapılmasını istediklerim için WhatsApptan Francisco ile görüştüm. Güvenebilecek başka siteler de var. Ama şu an Vergiler o kadar arttı ki neredeyse 2 3 katına geliyor tüfekler. Niyetim şimdi Huben GK1 almak ama önce leshiy 2 yi elden çıkarmam lazım. 😂

Abi senin leshiy 2 de gözüm kaldı😀 durumlar el versene alsam hala satılıksa ilanı yok abiben yarın yada benmi görmüyorum

benimde çok ilgimi çekiyor bayadır takip ediyorum bu pcp yi sıradışı bir tasarımı var namlu tüpün içinden geçiyor yani namlu tüpün içinde sadece iki ucuna oring kayarak namlu ile tüpün arasından hava kaçağını engellemişler

Anladığım tüp silindirik ama sizin demenize göre tüpün iç duvarı yok namluyu iç duvar olarak kullanmışlar

Ama bence tüpün iç duvarı namlu değilde ayrı bir parça namlu ceketi gibi düşünün .

Aslına iyi bir tornacı bulsak bu tüpü yaptırıp np01,np03,np04 e uygulayabiliriz