Geçmiş olsun, ne yazık ki zaman zaman böyle sorunlar yaşanıyor. Bence alan arkadaşın dürbüne dokunmadan kontrol edip memnun kalmadıysa aynı şekilde iade etmesi gerekirdi açtım kurcaladım geri yolluyorum durumu çok da kabul edilebilir değil, sonuçta sıkıntısını bilerek almış ama bunlar alışveriş öncesi detaylı konuşulması gereken konular.
Ben de sizin konudan bağımsız başımdan geçen forumdan yaptığım son alışverişi anlatayım.Aynı dürbün modelini forumdan ismini açıkça yazmayacağım bir arkadaştan anlaşıp aldım, kargo geldiğinde 5 dakika kontrol neticesinde ne yazık ki paralax ayarının 8x üzerinde çalışmadığını fark ettim, bu arkadaş bunun böyle olduğunu bilerek bana sağlam diye yolladı zira fark edilemeyecek bir arıza olmadığı çok açıktı, kontrol edip geri yollamak istediğimi söyledim, bozuk dürbünün geliş gidiş kargosunu da ödedim, ona da eyvallah üstüne bir de kargo takibini atmama rağmen satarken parayı peşin alan arkadaşımız pişkin bir şekilde geri alırken güvenmemiş olmalı ki dürbün eline geçene kadar paramı da geri yollamadı, dürbünü eline geçince paramı iade etti. 2009 dan beri her iki forumda üyeyim belki yüzlerce alışverişim oldu ilk defa böyle bir sorun yaşadım.