OLUMSUZ tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Tüfek fabrikadan geldi daha deneyemedim ama herhangi bir işlem yapılmadı onu biliyorum crown vs.. sadece atış yapmışlar grupman gayet iyi görünüyor kendimden şüphe ettim spoton 18.13 var elimde daha ağır pellet şipariş verdim tekrar atış yapacağım sonuçları paylaşırım.

Ayrıca kendileri ürettikleri silahlarla atış yapmadan satmadıklarını söylediker

reximexlerde böyle sorun görüyorsanız namlunun ağzına bakın. Kesinlikle crown açılmamış namlu gelmiştir size.
    benim de başıma geldi. 18 jsb ile 25 mt den kagıdı vuramiyordum.

crown açılınca herşey düzelecektir.
    fabrikayi arayıp namlu isteyin sorununuz düzelecektir.
    eğer ki crown varsa şunları yapın.
    namluya bir tane pellet sürün. namluyu sökün harbi ile pelleri arkadan ittirip pelleti çıkarın. pelletin kafasına ve eteklerine bakın. (genelde kafayı çarpar)

normalin dışında bir şey varsa ağır indexleme solrunu vardır.

cevabın için teşekkür ederim crown nedir tam olarak bilmiyorum fotoğraf attım belli oluyor mu

Mrb arkadaşlar uzun zamandır forumda yoktum sebebi hayat şartları lafı uzatmadan konuya geçeyim.

Elimde kral puncher breaker olmasına rağmen tasarımını ve tüp hacminden dolayı Geçen gün internet üzerinden reximex tormenta sipariş verdim dün elime geçti dün akşam ve bugün atış yaptım ama sonuçlar beni hiç memnun etmedi grupmanları ekliyorum sorun bendemi tüfektemi atışları ayakta ve destekli yaptım

Not her 2 tüfektede aynı dürbünü kullandım

Verdiğiniz cevaplardan dolayı çok teşekkür ediyorum pcp hiç aklımda yokken simdi ciddi ciddi pcp düşünüyorum haydi hayırlısı diyelim

Buarada söylemeden geçemeyeceğim kral 'ın web sayfasına bir bakayım dedim hepside birbirinden güzel bol çeşitli tüfekle karşılaştım kral neyapmis öyle ateşli jarjörlü tüfeklerden kr15-1 e bayıldım

nette np05 hakkında pek birşey bulamadım linki varmı

Bir şey daha sormak istiyorum fiyat ve boyut düşünmeksizin kral breaker bulup ile np05 i kıyaslama yaparsak avantajları dezavantajları nelerdir

Aslında hep bulup tarzı tüfekler hoşuma gitmiştir bu breakerlerin isabeti nasıl acaba

krallar oldum olası hoşuma gidiyor ama pcp doldurma derdi var birde her atışın biraz daha aşağıya düşmesi benim için can sıkıcı bir durum

zoraki de öyle bir sıkıntı yok tamam kurması zor ama zorakiyle öyle çok atış yapman gerekmiyor ki hedefi ıskalamadığın için 20 atış 30 atışta yeterli geliyor veya bana öyle geliyor

Yaylılarda güç artınca kundak kırma,ağırlık,isabet olaylarıda beraberinde geliyor.En iyisi bir av bayinde bu magnum sınıfları deneyin birde orta güçteki yaylılara bakın derim.Striker 1000x'i bugün kullanmaya başladım.Gerçekten yaylının yeri farklı.Tepmesi,dizellemeyle gelen koku insanı mest ediyor.Şişe kırmada bu sınıf tüfeklerin ne yapabileceğini bilmiyorum ama 70-80 metreye kadar patlatabilir diye tahmin ediyorum.Tabi zorakiyi güç açısından katlar

Bu tavsiye ettiğiniz striker 1000x isabet oranı nasıl zoraki gibi isabetlimi.?

Ben zorakiden çok ama çok memnundum hatta kardeşime aldırdım ben hep hedef olarak şişe kullandığım için zoraki uzaklarda şişeyi kırmıyor oyuzden zoraki kadar isabetli ama daha güçlü bir tüfek bakıyorum

slm hobidaşlarım ben uzun zamandır forumdan uzaktım sebebi zoraki marka havalı tabancam ve en az tabanca kadarda değerli dürbünüyle beraber iş yerinde çalındığından beri moral bozukluğundan hobiye biraz uzak kaldım ama bir yıldır zoraki almaya niyetleniyorum bir araştırayım dıyorum daha kullanışlı bir şey çıkmışmı diye tekrar zorakiye karar veriyorum ama alamıyorum bir türlü yeniden araştırma yaptığımda hatsan proxima ile karşılaştım bu tüfeği aramızda kullanan varmıdır

isabeti nasıl.? geri tepmesi nasıl.?

dampasız dürbün kullanılırmı.?

veya bir tane zoraki hp 01 ultramı alayım sizin önerileriniz nedir.